Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 41
Νομιζω οι επιτυχοντες αλλη μερα θα δωσουν τις δοκιμασιες απο τους επιλαχωντες σωστα μιλαω greek army?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
George Salonica έγραψε:Νομιζω οι επιτυχοντες αλλη μερα θα δωσουν τις δοκιμασιες απο τους επιλαχωντες σωστα μιλαω greek army;
σωστά!
Διαβαζω το φορουμ τωρα δυο μερες δεν αντεχω αλλες ασυναρτησιες που ξερετε ρε μαγκες ποσοι επιτυχοντες ειναι στην κληρωση; Εγω λεω για παραδειγμα οτι παιζει να ειναι σχεδον ολοι, δεν εχει να κανει με πιους θα καλεσουν υστερα σαν επιλαχοντεσ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Πολύ σωστή... !FENIA έγραψε:Πραγματικα μιλαω χωρίς κανένα γνωστο και κανένα βύσμα και μάλλον είμαι και εκτος επιλαχώντων γιατί έχω μόνο 2250 μόρια, αλλά πραγματικά θεωρώ ότι δεν μπορεί ένα και μόνο φορουν να διαμορφώσει την βάση. ΔΕΝ θα εκπλαγώ καθόλου αν δω την βάση στην α κατηγορία στα 2700 μόρια όπως δε θα εκπλαγώ αν την δω και στα 2100. Καλώς η κακώς όλοι επηρρεαζόμαστε από κάτι που θα πει κάποιος Που είτε Μας χαλάει Είτε μας φτιαχνει την ψυχολογία. Το μόνο θετικό που έχει βγει από όλες αυτές τις σελίδες είναι ότι "κανενός ο γνωστός -βύσμα-θείος κτλ" δεν έπεσε μέσα, δεν ήξερε δεν ήταν δυνατό να ξέρει...
όσοι μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ σκεφτείται και θα δείτε ότι είναι πολύ καλύτερη η αγωνία που περνάμε όλοι μας τόσο καιρό από το να έβγενε κάποιος και να μας έλεγε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν την Δευτέρα και η βάση θα είναι 2450...
enyway καλά αποτελέσματα να έχετε όλοι...

Μια βάρδια η ζωή μου...
Καλημερα ρε παιδες. σορρυ για την απερισκεψια μου αλλα που ειδατε για τα αποτελεσματα?
Καλημερα... Αντε να περασει και η σημερινη μερα! Να τελειωνουμε επιτελους!

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Αυριο απογευμα πιστευω εγω οτι μπορει να εχει γινει κατι! Διαφορετικα παμε απο δευτερα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
Και το Σάββατο καθόλου απίθανο.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Κ κυριακη ανοιχτα θα ειμαστε, ας τα ανεβασουν κ τοτε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Παντως και την παρασκευη αποκλειεται να μην μαθουμε τιποτα και απλα να παμε ετσι για μια κληρωση, εγω προσωπικα επειδη θα ειμαι κατω θα ψαχτω Και για οτι μαθω θα ενημερωσω...
ΕΛΛΑΣ
πολυ πιθανο αυριο το απογευμα-βραδακι... Να γνωριζουμε! Αλλιως απο δευτερα! ...δημητρης25 έγραψε:Αυριο απογευμα πιστευω εγω οτι μπορει να εχει γινει κατι! Διαφορετικα παμε απο δευτερα!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
Εγω σκεφτομουν χθες το βραδυ... Γιατι ρε μαγκα να μην μου πουν σε ποια θεση ισοβαθμω; Δλδ αν εγω μπαινω σε κληρωση για το ποιος θα ειναι στην θεση 400, καλο θα ηταν να παω... Για οπουδηποτε αλλου δεν με νοιαζει. Αλλα αν τους το πεις αυτο θα σου πουν "α εμεις σε ενημερωσαμε αν θες να πας. Υπεγραψες κιολας. " Ποπο πως μου την σπανε αυτα ρε #@^&@! Το... Καθηστερημενος λαος ειμαστε...
Βασικα Καλημερα σας... Χαχαχα ξεχασα να πω...
...
Βασικα Καλημερα σας... Χαχαχα ξεχασα να πω...
...
Ρε παιδια καθομαι και διαβαζω μερες τωρα τι λετε και εχω καταλαβει οτι ο καθενας λεει την δικη του βλακεια!
δεν ξερω τι μαθατε αλλα ολοι λετε απο μια ημερομηνια και μια βαση για τα αποτελεσματα...
ολοι τοσο γνωστες πια...
γιατι δεν περιμενετε να δουμε ολοι τι θα γινει. Αγχωνομαστε τζαμπα τωρα!
εγω παραδειγμα ακουσα οτι επειδη φετος η επιτροπη ειναι ο ασεπ για πρωτη φορα, ανεβαλε καθε τρεχουσα διαδικασια λογω εκλογων... Και αποτελεσματα τωρα η λιγο πριν τα χριστουγεννα η μετα τις αρχες γεναρη! Τωρα τι λετε γι αυτο;
περιμενω απαντησεις να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε
δεν ξερω τι μαθατε αλλα ολοι λετε απο μια ημερομηνια και μια βαση για τα αποτελεσματα...
ολοι τοσο γνωστες πια...
γιατι δεν περιμενετε να δουμε ολοι τι θα γινει. Αγχωνομαστε τζαμπα τωρα!
εγω παραδειγμα ακουσα οτι επειδη φετος η επιτροπη ειναι ο ασεπ για πρωτη φορα, ανεβαλε καθε τρεχουσα διαδικασια λογω εκλογων... Και αποτελεσματα τωρα η λιγο πριν τα χριστουγεννα η μετα τις αρχες γεναρη! Τωρα τι λετε γι αυτο;
περιμενω απαντησεις να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε
Φιλαρακι το γουσταρουμε αφανταστα αυτο που επιλεξαμε να κανουμε αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα με αεργεια στο φουλ που ειναι κ επιτακτικη αναγκη! Εσυ μπορει να εχεις κανεναν πατερουλη που να εχει περιουσια κ λεφτα αλλα καποιοι αλλοι οχι κ προσπαθουν εστω ετσι να πιαστουν απο καπου που γουσταρουν!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες