ναι ετσι ειναι. Σημερα επεσε πολυ τηλεφωνο... Πολυ κληρωση αδερφε... Καλη επιτυχια σε ολους μας!alexUnder έγραψε:Παιδια εμενα παντως με πηραν σημερα τηλ απτο αστυνομικο τμημα και μου ειπαν οτι εχω ισοψηφισει με αλλο ατομο και η κληρωση θα γινει την παρασκευη στην αθηνα. Μου ειπαν οτι ακομα δεν βγηκαν τα αποτελεσματα
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
ΕΛΛΑΣ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Στις ισοψηφίες παίζει 1 ρόλο το απολυτήριο λυκείου... Σκέψου λίγο...Andrikoss έγραψε:bonito έγραψε:Καλημερα ρεεεεεεεε... Λοιπον με πηραν τηλ για κληρωση... Με 2470 στην α' απο το αστυνομικο τμημα στο ντεπω (θεσσαλονικη.). Παω να ενημερωθω και επιστρεφω παλικαρια για ενημερωση. Οποιος πει μαλακια για παπαντες και τετοια, δεν ξερω να παει να παιξει κανα προ στο πλει.:) Μιλαμε μετα. Βεβαια δεν μου ειπαν με ποσους ισοψηφω... Ενιγουει... ...
bonito ασε τις χαζομαρες και ασχολησου με κατι πιο χρησιμο, πως γηνετε να εχεις 2470 στην Α που εχω και εγω ακριβως τοσα, σε πηραν εσενα και μενα οχι, οποτε με το δικιο μου να μη σε πιστευω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
asimike έγραψε:δεν σημαινει οτι επειδε εχεις ιδια μορια ρε μεγαλε πρεπει να πας και εσυ σε κληρωση... Εσυ μπορεις να ειχες μεγαλυτερο απολυτηριο και να εχεις μπει κανονικα στη θεση... Δες την πρικυρηξη για το ποτε γινεται κληρωση και πριν γινει η κληρωση δες Πια κριτηρια υπερισχυουν...Andrikoss έγραψε:bonito έγραψε:Καλημερα ρεεεεεεεε... Λοιπον με πηραν τηλ για κληρωση... Με 2470 στην α' απο το αστυνομικο τμημα στο ντεπω (θεσσαλονικη.). Παω να ενημερωθω και επιστρεφω παλικαρια για ενημερωση. Οποιος πει μαλακια για παπαντες και τετοια, δεν ξερω να παει να παιξει κανα προ στο πλει.:) Μιλαμε μετα. Βεβαια δεν μου ειπαν με ποσους ισοψηφω... Ενιγουει... ...
bonito ασε τις χαζομαρες και ασχολησου με κατι πιο χρησιμο, πως γηνετε να εχεις 2470 στην Α που εχω και εγω ακριβως τοσα, σε πηραν εσενα και μενα οχι, οποτε με το δικιο μου να μη σε πιστευω
εδω ναι μπορει να παιζει και ετσι, γιατι οντως εχω μεγαλο απολυτηριο
Και τον αδερφό μου κάλεσαν απο το αστ. Τμήμα Ντεπού Θεσ/νίκης σήμερα για ισοψηφία με άλλα 4 άτομα στα 2460 για την Α'. Η κλήρωση θα γίνει στην Αθήνα...
ΧΑΜΟΣ!
ΧΑΜΟΣ!
Ρε παιδια εμενα με επαιρναν με αποκρυψη παρασκευη πρωι, δευτερα πρωι και τριτη πρωι αλλα σημερα τιποτα. Στα τμηματα εχουν αποκρυψη;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ερώτηση προς αυτούς που έχουν ειδοποιηθεί απο τα Α. Τ. Λόγω ισοψηφίας, κλπ.: Η βάση στη Β' που κυμαίνεται;
Στη β' κατηγορία υπάγονται και αυτοί που εχουν τελειώσει το Πολυκλαδικό με το καινούριο σύστημα (κατευθύνσεις); Και αυτοί που εχουν τελειώσει Πολυκλαδικό με τις δεσμες πάνε στην α' κατηγορία;
Καλα τι εγινε με τα παιδια που πηγαν στα τμηματα με τις ισοψηφιες; Ε ρε μεγαλε σηκωσε το και εσυ και δες ποιος ειναι!
ΕΛΛΑΣ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ναι κ εμένα κάποια στιγμή, με απόκρυψη με Έπαιρναν...antonis85 έγραψε:Ρε παιδια εμενα με επαιρναν με αποκρυψη παρασκευη πρωι, δευτερα πρωι και τριτη πρωι αλλα σημερα τιποτα. Στα τμηματα εχουν αποκρυψη;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Κάνε ένα τηλ. Στο Α. Τ. Που υπάγεσαι να ρωτήσεις...Nikos_electro έγραψε:Ναι κ εμένα κάποια στιγμή, με απόκρυψη με Έπαιρναν...antonis85 έγραψε:Ρε παιδια εμενα με επαιρναν με αποκρυψη παρασκευη πρωι, δευτερα πρωι και τριτη πρωι αλλα σημερα τιποτα. Στα τμηματα εχουν αποκρυψη;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Παιδες ολους Τους παιρνουν τηλ και αυτος που εχει 3000 μορια! Μολις με πηραν τηλ για να παρεβρισκομαι στο τμημα για να γινει η κληρωση επειδη ισοβαθμω με κατι παιδια και αυτο γιατι πρεπει να υπαρχει σειρα καταταξης ανεξαρτητα απο το αν ειμαι μεσα στους 400! Οποτε ουτε και σημερα ουτε και αυριο γιατι αυριο θα παω στο τμημα!
Παιδια μολις με πηραν κ εμενα για ισοβαθμια. Ισοβαθμο με ενα αλλο παιδι στα 2420. Δν γνωριζουν σε τι σειρα βρησκεσαι απλα σε ενημερωνουν αν θελεις να παρευρεθεις στην κληρωση. Οποτε αποτελεσματα απο δευτερα!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
3000 βγάζεις Γιώργο;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Whiteyez ακουσε τιιποτα για β?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-