Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Ειμα γραμματεασς του πασοκ σε ενα δημο στα Τρικαλα Εχωτον αδερφο μου που εχει κανει τα χαρτια και πριν λιγο μιλησα με το υπουγειο. Τα αποτελεσματα θα βγουν σε 10 με 15ημερες και η βαση ειναι αδυτον α την γνωριζει ακομη λογω συνεχους επεξεργασιας του προγραμματος του υπολογ... Στο τελος γνεται ταξινομηση. Τελεια και παυλα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
sakis έγραψε: Ειμα γραμματεασς του πασοκ σε ενα δημο στα Τρικαλα Εχωτον αδερφο μου που εχει κανει τα χαρτια και πριν λιγο μιλησα με το υπουγειο. Τα αποτελεσματα θα βγουν σε 10 με 15ημερες και η βαση ειναι αδυτον α την γνωριζει ακομη λογω συνεχους επεξεργασιας του προγραμματος του υπολογ... Στο τελος γνεται ταξινομηση. Τελεια και παυλα
Μάκη εσύ;
ναι ε; Πριν λιγο μιλησες με υπουργειο; Και τι ειπες; Να σου πω... Δε πας να παιξεις σε καμμια παιδικη χαρα αντε ρε Μακη αντε αγορι μου! Εισαι και στο ΠΑΣΟΚ αυτο για καλο μας το ειπες!sakis έγραψε: Ειμα γραμματεασς του πασοκ σε ενα δημο στα Τρικαλα Εχωτον αδερφο μου που εχει κανει τα χαρτια και πριν λιγο μιλησα με το υπουγειο. Τα αποτελεσματα θα βγουν σε 10 με 15ημερες και η βαση ειναι αδυτον α την γνωριζει ακομη λογω συνεχους επεξεργασιας του προγραμματος του υπολογ... Στο τελος γνεται ταξινομηση. Τελεια και παυλα
Ποτε θα βγουνε τα αποτελεσματα; Ξερει κανεις; Απαντηστε...
μεγαλε κανεις δεν ξερει μην το ψαχνεις... Δεν προκειτε να παρεις σιγουρη απαντηση εδω μεσα...βασιλης έγραψε:Ποτε θα βγουνε τα αποτελεσματα; Ξερει κανεις; Απαντηστε...
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
βασιλης έγραψε:Ποτε θα βγουνε τα αποτελεσματα; Ξερει κανεις; Απαντηστε...
από 1 οκτωβρίου και μετά
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 41
Αυριο παιζει να βγουν... ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
George Salonica έγραψε:Αυριο παιζει να βγουν... ;
μαλλια...
ναι... Παιζει τετοιο σεναριο!George Salonica έγραψε:Αυριο παιζει να βγουν... ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
Πληροφοριακά πέρυσι η προκήρυξη βγήκε 28-04-09 και τα αποτελέσματα βγήκαν 10-06-09.
δε μας νοιαζει ποτε βγηκε... Αλλα ποτε τελειωσε η καταθεση αιτησεων... Γιατι και φετος βγηκε 23/8 αλλα δε παιζει ρολο!Whiteyez έγραψε:Πληροφοριακά πέρυσι η προκήρυξη βγήκε 28-04-09 και τα αποτελέσματα βγήκαν 10-06-09.
Καλα αφου βγαινουν ηλεκτρονικα μεσω υπολογιστων γιατι τα καθυστερουν τοσο πολυ; Παλιοκατασταση και αυτο το περιμενε ακουγα για πρωτη του μηνα και τωρα βλεπω σε 14 μερες περιπου. Ξερει κανεις να μου απαντησει και αν οχι 100/100 τουλαχιστον 70/100 ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
DeLvIsOn έγραψε:Καλα αφου βγαινουν ηλεκτρονικα μεσω υπολογιστων γιατι τα καθυστερουν τοσο πολυ; Παλιοκατασταση και αυτο το περιμενε ακουγα για πρωτη του μηνα και τωρα βλεπω σε 14 μερες περιπου. Ξερει κανεις να μου απαντησει και αν οχι 100/100 τουλαχιστον 70/100 ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;
φίλε κανείς δεν ξέρει γιατί κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τα απρόοπτα που γίνονται με τα έγγραφα. Οπότε υπομονή
Μονο υπομονη τιποτε αλλο δεν μπορουμε να κανουμε! Βλεπω ομως Greek Army οτι πολυ εδω μεσα λενε οτι θελουν και πολυ λενε πραγματικοτητες αυτο με βαζει να εχω καποια ερωτηματικα προς αυτους. Πιστευω να καταλαβες τι εννοω...Greek_Army έγραψε:φίλε κανείς δεν ξέρει γιατί κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τα απρόοπτα που γίνονται με τα έγγραφα. Οπότε υπομονήDeLvIsOn έγραψε:Καλα αφου βγαινουν ηλεκτρονικα μεσω υπολογιστων γιατι τα καθυστερουν τοσο πολυ; Παλιοκατασταση και αυτο το περιμενε ακουγα για πρωτη του μηνα και τωρα βλεπω σε 14 μερες περιπου. Ξερει κανεις να μου απαντησει και αν οχι 100/100 τουλαχιστον 70/100 ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες