Έχω την εξής ερώτηση: Επειδή απολύομαι σε ένα μήνα και θα παραδώσω όπως όλοι οπλισμό, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το εξής:
Επειδή η ξιφολόγχη που έχω ήταν από την αρχή φαγωμένη (λείπει ενα μικρό κομμάτι) στο πλάι και δε μου την αλλάξαν, θα έχω κανένα θέμα στην παράδοσή της; Παίζει να την πληρώσω ας πούμε; Το είχα προσέξει εξ αρχής, αλλά όταν τους είπα να την αλλάξω δεν κάνανε τίποτα.
Τι προτείνετε να κάνω;
Ευχαριστώ
Παράδοση οπλισμού
Παράδοση οπλισμού
Να την παραδώσεις ως έχει. Και στη Μονάδα μου υπήρχαν ξιφολόγχες που ήταν φαγωμένες και δεν έγινε τίποτα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Παράδοση οπλισμού
xtc έγραψε:Έχω την εξής ερώτηση: Επειδή απολύομαι σε ένα μήνα και θα παραδώσω όπως όλοι οπλισμό, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το εξής:
Επειδή η ξιφολόγχη που έχω ήταν από την αρχή φαγωμένη (λείπει ενα μικρό κομμάτι) στο πλάι και δε μου την αλλάξαν, θα έχω κανένα θέμα στην παράδοσή της; Παίζει να την πληρώσω ας πούμε; Το είχα προσέξει εξ αρχής, αλλά όταν τους είπα να την αλλάξω δεν κάνανε τίποτα.
Τι προτείνετε να κάνω;
Ευχαριστώ
αν δεν πέσεις σε περίεργο αξιωματικό δεν θα την πληρώσεις
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Παράδοση οπλισμού
Υπαρχει κατι Που μπορουσες να κανεις απο την αρχη για να εισαι καλυμενος. Το ειχα διαβασει σε ενα παλιο στρατιωτικο φορουμ που με βοηθησε παραπολυ αλλα δυστυχως εκλεισε. Μπορουσες στο χρεωστικο που υπεγραψες στο χωρο των παρατηρησεων να γραψεις (τσαμουκα) τις φθορες που συναντουσες στο υλικο που παρελαμβανες. Το καλο ειναι οτι εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε κατηγορησουν για οποιαδηποτε φθορα ειχε πριν απο σενα. Το κακο ειναι οτι η κινηση σου μπορει να τους τσαντησει, και κατα την παραδωση να σου ψαξουν μεχρι αηδιας το υλικο σου και να σε κατηγορησουν για ενα καρο μικροφρθορες. Προσωπικα δεν το χρησιμοποιησα οχι γιατι το υλικο μου ηταν τελειο, αλλα γιατι δεν ειδα κατι που να με εκανε να υποψιαστω οτι το υλικο που μου δεινουν ειναι μισοφθαρμενο και θα μου χαλασει στη μεση της θητειας.xtc έγραψε:Έχω την εξής ερώτηση: Επειδή απολύομαι σε ένα μήνα και θα παραδώσω όπως όλοι οπλισμό, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το εξής:
Τι προτείνετε να κάνω;
Ευχαριστώ
Παράδοση οπλισμού
Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, όπως δεν νομίζω να είδα ποτέ οπλισμό που να μην είχε τα χάλια του.
Παράδοση οπλισμού
Τα άδεια όπλα σκοτώνουν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες