Υπηρέτης ελαφρού οπλισμού
Μακαρι! Στο εύχομαι!3η φορά όμως ε; πω πω χαρα στο κουραγιο σου! Και εγώ το παραδειγμα σου θα ακολουθησω! αν δν μπω θα ξαναδοκιμάσω!
Μην νομιζεις καταντα εκνευριστικο ειναι η πρωτη κρυαδα μετα... Ξανα σηκωνεσαι χαχα εδωσες εσυ συνεντευξη;
Ναι έδωσα στο γουδί! καλά τα πήγα αλλά δεν απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις που ήταν στον η/υ. ρώτησα και αξιωμ. για την ειδικότητα πόσα άτομα την έχουν δηλώσει πάνω κάτω και ο καθένας έλεγε τα δικά του. μια σίγουρη απάντηση δεν μπορούν να σου δώσουν! αλλά εμείς είπαμε... όπου να ναι αρκεί να μας πάρουν! χαχα έτσι; ;-) εσύ έδωσες;
Οχι δεν εδωσα ακομη την τεταρτη δινω κ εγω στου γουδι...
Γενικα η ειδικοτητα αυτη ειναι παλουκι χαχαχαχα...
Ναι ετσι οπου να ναι αρκει να μπω χαχα
Γενικα η ειδικοτητα αυτη ειναι παλουκι χαχαχαχα...
Ναι ετσι οπου να ναι αρκει να μπω χαχα
Βρε παιδιά συγνώμη κιολας που επεμβαίνω αλλά ακούω συνέχεια να λένε " δεν πειραζει ας μπώ κ ας είναι οποιαδήποτε ειδικότητα" ειλικρινά δεν θέλω να προσβάλω κανένα αλλά νομίζω πως κυρίως εμείς οι γυναίκες δεν γίνεται να πιστεύουμε πραγματικά κάτι τέτοιο! Το θέμα δεν είναι απλά να μπούμε αλλά να παραμείνουμε, να μη σακατεφτούμε (πχ μεση) και να μονιμοποιηθούμε! Δεν νομίζω πως ο στρατός είναι δημόσιο... Κ δεν πιστεύω πως θα έχουμε ειδική μεταχείριση σε μια μάχιμη ειδικότητα γιατί είμαστε γυναίκες. Μη φανταστείτε, προς θεού, πως είμαι καμια γυναίκα-νοικοκυρά(οχι δλδ πως κι αυτο ειναι κατι κακό) απλά δεν πιστεύω πως μπορούμε οι γυναίκες, λογω σωματικής ικανότητας δλδ, να μπούμε οπουδήποτε. Είμαστε ικανότατες, μπορούμε να έχουμε υψηλόβαθμες θέσεις -κ ασχέτως στρατού- τα καταφέρνουμε παράλληλα με σπίτι κ οικογένεια, αλλά γίνεται σε μαχιμες θέσεις; Σίγουρα θα υπάρχουν γυναίκες σε τέτοιες θέσεις που τα καταφέρνουν το ίδιο καλά με ανδρες αλλά όχι όλες! Προσοχή! Μη παρεξηγηθεί καμία, απλά τη γνώμη μου λέω κ αυτο δεν σημαίνει πως έχω κ δίκιο... κ εγώ αν μπώ κ αν είναι τελικά μάχιμη η ειδικότητα δεν λέω θα πάω αλλά σιγουρα θα έχω τις επιφυλάξεις μου πως πιθανότατα να προτιμήσω να φύγω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Αγαπητή μαριάννα τί ειδικότητα επέλεξες; Εγώ ίσως είμαι η μοναδική που δήλωσα πως αν δεν περάσω στην ειδικότητα μου δεν θα πάω... Ας πάει ο επιλαχών από μένα, δεν θα διεκδικήσω καν τη θέση
Νηπιαγωγός δήλωσα! Ξαναλέω δεν θέλω να προσβάλω κανένα απλά μου έκανε εντύπωση, κυρίως στη συνέντευξη, που τα περισσότερα κορίτσια δεν ήταν καλά ενημέρωμένα. Δεν ήξεραν για παραδειγμα πως για 7 χρόνια θα είναι σε παραμεθώριο κ πιθανότατα να μη πάνε ποτέ κοντά στη περιοχή απο την οποία κατάγονται!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Ειναι ηλίου φαεινότερο πως αν δεν περασεις ως νηπιαγωγος δεν πας... Κ εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα... Κ εγω ηθελα αυτη την ειδικοτητα αλλα δυστυχως δεν ειχα το συγκεκριμενο πτυχιο

Ποσοι λετε να δηλωσαν υπηρετης ελαφρυ οπλισμου; ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Για να δουμε ποσοι ειμαστε... 

-
- Στρατιώτης
Μακριά απο αυτήν τιν ειδηκότιτα η πιο ***** είναι...
Που το ξερεις ρε δημαρχε;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Παιδια μην ακούμε τι λεει ο καθενας. Ολοι μας πριν δηλωσουμε την ειδικοτητα εχουμε ψαξει και εχουμε ρωτησει να μαθουμε πολλα γι'αυτη. Οποτε αν κατι δεν ειναι τεκμηριωμενο, καλυτερα ας το παραβλεπουμε

Μια χαρα τα βλεπω εδω αρκετοι ειμαστε και ειναι καλοοοοοοοοοο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες