ανακοινοτηικε για μπεσ σαφφεαasimike έγραψε:δεν τα κοβουν αυτα... Μη αγχωνεσαι!panos1986 έγραψε:τωρα που κοβουν νυχτερινα κ πενθημερα ψαξε να τα βρεις τα 800sta8hsss έγραψε:δεν εχεις καθολου αδικο! Αλλα μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι θα βρεις και καλυτερα απο 800 ευρω...LEW έγραψε: Ρε μαγκες πραγματικα group therapy θυμιζει εδω! Ολοι λεμε "ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ; " και αν μας απαντησει καποιος ναι εχεις νιωθουμε καλα αν μας απαντησει οχι δεν εχεις απογοητευομαστε λες και μας δινει τις πληροφοριες ο αρχηγος της αστυνομιας! Αυτοπεποιθηση ρε αδελφια οχι ηττοπαθεια... Μπηκαμε; Καλως... Δεν μπηκαμε; Θα ψαξουμε κατι καλυτερο απο τα 800 ευρω τον μηνα!
Μισθός και επιδόματα αστυνομίας
-
- Επιλοχίας
- Επικοινωνία:
- asimike
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Ναι ωραια και βγηκε αλλη διαταγη που το αναιρει αυτο! Ενημερωσου καλυτερα!
ΕΛΛΑΣ
- asimike
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Ηρθε σημα στα τμηματα το οποιο αναιρει ολα αυτα που εχουν υποθει για την περικοπη νυχτερινων και πενθημερων! Ολα θα εξελιχθουν ομαλα με την καταβολη αυτων. Το ερωτημα ειναι ομως ως ποτε;ΕΛΕΝΗ έγραψε:Μπορειτε να μου πειτε αν γνωριζετε κατι σχετικα με οσα ακουγονται για τη μη καταβολη νυχτερινων και πενθημερων. Ισχυει κατι τετοιο και αν ναι ειναι νομιμο να κοπουν;
ΕΛΛΑΣ
-
- Υπολοχαγός
- Επικοινωνία:
Ρε παιδια ξερει κανενας τι θα γινει με το εκλογικο επιδομα που λαμβανουν οι αστυνομικοι καθε φορα που γινονται οι εκλογες;(7 νοεμβριου εχουμε εκλογες)
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
- asimike
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
με το συγκεκριμενο ακομα ψαχνονται. Απο οσο ξερω δεν εχει ερθει καποιο σημα στα τμηματα που να αναφερει κατι, οχι ακομα τουλαχιστον...supermario έγραψε:Ρε παιδια ξερει κανενας τι θα γινει με το εκλογικο επιδομα που λαμβανουν οι αστυνομικοι καθε φορα που γινονται οι εκλογεσ;(7 νοεμβριου εχουμε εκλογες)
ΕΛΛΑΣ
Από ότι έμαθα το παλεύουν τα σωματεία. Υπ όψιν, κουτσουρεμένο κι αυτό.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
...Κονδύλι 10 εκατ. Για τα νυχτερινά των αστυνομικών
Λύση στο θέμα που ανέκυψε με την προσωρινή αδυναμία καταβολής των αποζημιώσεων για την πέραν του πενθημέρου και τη νυχτερινή εργασία των αστυνομικών δόθηκε χθες, έπειτα από συνεννόηση των συναρμόδιων υφυπουργών Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη και Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Οθωνα. Οπως μεταφέρουν στην «Κ» αρμόδια στελέχη της Κατεχάκη, ο υφυπουργός Οικονομικών δέχθηκε να υπογράψει την εκταμίευση συμπληρωματικού κονδυλίου ύψους 10 εκατ. Ευρώ προκειμένου να καταβληθούν τα χρήματα που αντιστοιχούν σε αποζημιώσεις για την πέραν του πενθημέρου και τη νυχτερινή εργασία Σεπτεμβρίου, καθώς και τα οφειλόμενα για τα «νυχτερινά» του Αυγούστου.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Κατι ακουγεται για εκλογικο 760 στ σωματα ασφαλειας. Για να δουμε
- asimike
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
εγω παλι ακουσα το μισο απο το κανονικο εκλογικο που επαιρναν παντα, δηλαδη 950/2...SREK έγραψε:Κατι ακουγεται για εκλογικο 760 στ σωματα ασφαλειας. Για να δουμε
ΕΛΛΑΣ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
αυτο που ηταν αλλα μειωμενο κατα 20%asimike έγραψε:εγω παλι ακουσα το μισο απο το κανονικο εκλογικο που επαιρναν παντα, δηλαδη 950/2...SREK έγραψε:Κατι ακουγεται για εκλογικο 760 στ σωματα ασφαλειας. Για να δουμε
Αυτο το 5 προς 1 τι ακριβως ειναι; Για παντρεμενο με παιδι ξερει κανεις περιπου το μισθο?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
ALEX έγραψε:Αυτο το 5 προς 1 τι ακριβως ειναι;Για παντρεμενο με παιδι ξερει κανεις περιπου το μισθο;
επειδή δεν γίνεται να λέμε κάθε φορά τα ίδια. Διάβασε προηγούμενα μηνύματα
Καλησπέρα. Έχω τελειώσει ΑΕΙ στον τομέα της πληροφορικής. Θα ήθελα πάρα πολύ να απασχοληθώ στο σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος ή σε κάτι σχετικό στην αστυνομία. Ενδιαφέρομαι για τη σχολη Αξιωματικών ΕΛΛΑΣ ή Αστυφυλάκων και θα συμμετέχω μάλλον στις επόμενες πανελλήνιες. Επειδή, όμως, και το οικονομικό παίζει το ρόλο του, θα μπορούσε να μου πει κάποιος πόσα χρήματα τώρα με τις μειώσεις παίρνει ο Αξιωματικός και πόσα ο Αστυφύλακας?; Μίλαω για το νεοδιόριστο κ αν ήξερε κάποιος στο περίπου πως εξελίσσεται ο μισθός θα τον ευχαριστούσα...
Κ κάτι ακόμα. Επειδή οι γονείς μου με στήριξαν οικονομικά στις σπουδές μου και αν μπω θα ήθελα όσο το δυνατόν να μην τους επιβαρύνω, πόσα χρήματα παίρνει κάποιος καθαρά ως δόκιμος Αξιωματικός και πόσα ως δόκιμος Αστυφύλακας?
Σας ευχαριστώ πολύ!
Κ κάτι ακόμα. Επειδή οι γονείς μου με στήριξαν οικονομικά στις σπουδές μου και αν μπω θα ήθελα όσο το δυνατόν να μην τους επιβαρύνω, πόσα χρήματα παίρνει κάποιος καθαρά ως δόκιμος Αξιωματικός και πόσα ως δόκιμος Αστυφύλακας?
Σας ευχαριστώ πολύ!
- aggelos0393
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Ποιος ειναι ο βασικος μισθος ενος δοκιμου δευτεροετη αστυφυλακα;
- yandr
- Στρατάρχης
- Επικοινωνία:
Το χαράτσι με τις αναδρομικές εισφορές που θα κληθούν να πληρώσουν τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, ξεκινά από τα 810,45 ευρώ για τον άγαμο αστυφύλακα με δύο χρόνια υπηρεσία και φτάνει στα 2.652,42 ευρώ για τον υποστράτηγο (έγγαμο με 2 παιδιά) με 35 χρόνια υπηρεσίας.
Εκτός όμως από τον 1 μισθό που θα χάσουν το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου, θα δουν και τις μηνιαίες αποδοχές τους να συρρικνώνονται από 85,38 ευρώ μέχρι 202,07 ευρώ. Αναλυτικά:
Ο άγαμος αστυφύλακας με 2 χρόνια υπηρεσίας που σήμερα έχει αποδοχές 1.252 ευρώ, θα χάσει λόγω των εισφορών υπέρ ανεργίας (2%), αλληλεγγύης (1%), από τη μείωση 10% στα επιδόματα και από το αφορολόγητο συνολικά 85,38 ευρώ.
Αναδρομικά
Ο μισθός του άγαμου αστυφύλακα θα πέσει στα 1.166,65 ευρώ (καθαρά 898 ευρώ). Αναδρομικά θα πρέπει να επιστρέψει 810,45 ευρώ.
Ο έγγαμος αρχιφύλακας (χωρίς παιδιά) με 10 χρόνια υπηρεσίας θα χάσει 104,42 ευρώ τον μήνα και ο μισθός του θα μειωθεί στα 1.615 ευρώ, ενώ θα πληρώσει αναδρομικά 1.251 ευρώ.
Ο αστυνόμος Β με 2 παιδιά (20 χρόνια υπηρεσίας) θα πληρώσει αναδρομικά 1.543 ευρώ και ο μισθός του θα μειωθεί στα 2.222 ευρώ.
Ο αστυνομικός διευθυντής και ο υποστράτηγος θα πληρώσουν αναδρομικά 2.410 και 2.652 ευρώ αντίστοιχα και οι μισθοί τους θα μειωθούν στα 3.553 και 3.882 ευρώ αντίστοιχα.
πηγή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες