Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Στην Α' θα ανεβουν πολυ γιατι ολοι οι επιστημονες τρεξαν να κανουν τα χαρτια τους με υψηλο γενικο βαθμο! Γιατι δεν διοριζονται πλεων αλλου!
basilis.lok έγραψε:Στην Α' θα ανεβουν πολυ γιατι ολοι οι επιστημονες τρεξαν να κανουν τα χαρτια τους με υψηλο γενικο βαθμο! Γιατι δεν διοριζονται πλεων αλλου!
Ε τοτε δεν θα ειναι ειδικοι φρουροι θα ειναι ειδικοι γιατροι
Γεια σε ολους. Παρακολουθω εδω και πολυ καιρο τις κουβεντες που κανετε και αληθεια δεν ξερω ουτε τι να πω ουτε τι να πηστεψω. Δεν θελω να επιρεασω κανεναν ουτε και ειναι κατι συγουρο αλλα εχω εναν πολυ καλο φιλο που ειναι Ε. Φ στην Αθηνα και τον ρωτισα αν ξερει κατι για β και μου ειπε οτι ακουγετε μονο για την α στα 2200 περιπου. Καλη επιτυχια σε ολους.
2200 για την Α' ... Ούτε με σφαίρες... Δυστυχώς για πολλά παιδιά.
Ποτε μην λες ποτε. Δεν ξερω τι να πω παντως εμενα πολλα μου φενονται.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Λίγα είναι τα 2200
Δεν ξερω. Εγω στην β ειμαι ετσι κι αλλιως. Μακαρι να ειναι ποιο χαμηλα γιατι αλλιως πολυ θα καουνε στην α.
-
- Στρατηγός
babis έγραψε:Δεν ξερω. Εγω στην β ειμαι ετσι κι αλλιως. Μακαρι να ειναι ποιο χαμηλα γιατι αλλιως πολυ θα καουνε στην α.
και εσένα τι σε νοιάζει; Το θέμα είναι να μπεις εσύ
Δεν ειπα οτι με νοιαζει. Απλα αυτο ακουσα αυτο λεω. Δεν σκεφτομε μονο την παρτη μου. Οι μισοι εδω μεσα κοντευουν να παθουν εγκεφαλικο απο το αγχος.
-
- Στρατηγός
babis έγραψε:Δεν ειπα οτι με νοιαζει.Απλα αυτο ακουσα αυτο λεω. Δεν σκεφτομε μονο την παρτη μου. Οι μισοι εδω μεσα κοντευουν να παθουν εγκεφαλικο απο το αγχος.
αν κάτσεις και διαβάσεις προηγούμενες σελίδες θα πάθεις πλάκα. Συμβουλή μην ακούς κανέναν γιατί κανένας δεν ξέρει τα αποτελέσματα
Greek_Army έγραψε:babis έγραψε:Δεν ξερω. Εγω στην β ειμαι ετσι κι αλλιως. Μακαρι να ειναι ποιο χαμηλα γιατι αλλιως πολυ θα καουνε στην α.
φιλε με απογοητευσες.
Το εχω καταλαβει... Τις εχω διαβασει και τις 163.
-
- Στρατηγός
vagsxal έγραψε:Greek_Army έγραψε:babis έγραψε:Δεν ξερω. Εγω στην β ειμαι ετσι κι αλλιως. Μακαρι να ειναι ποιο χαμηλα γιατι αλλιως πολυ θα καουνε στην α.
φιλε με απογοητευσες.
γιατί παρακαλώ;
Στη διεύθυνση /arthra/moria-ypologismos.asp Φτιάξαμε μία φόρμα υπολογισμού των μορίων για προκηρύξεις ΕΠΟΠ και Ειδικών Φρουρών.Πρόκειται για μία πρώτη προσπάθεια που στη συνέχεια θα βελτιωθεί αν υπάρχουν παρατηρήσεις.
Επομένως, εάν υπάρχει κάποιο σχόλιο ή πρόβλημα στη φόρμα, μπορείτε να το γράψετε στο σχετικό θέμα του φόρουμ για να το διορθώνουμε.
...
Επομένως, εάν υπάρχει κάποιο σχόλιο ή πρόβλημα στη φόρμα, μπορείτε να το γράψετε στο σχετικό θέμα του φόρουμ για να το διορθώνουμε.
...
Καλησπερα εχω 2692 για β τι λετε εχω πιθανοτητες εστω για επιλαχων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες