Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sakis7arta
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από sakis7arta »

Ρε φιλε μου ολοι εδω μεσα λενε για 2400 μακαρι να ειναι 2280 η βαση τοτε να μπω και εγω... Τι να πω εγω το πηρα αποφαση στην επομενη με παραπανω μορια...
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Βασικα δεν ανεφερε νουμερο ειπε πως θα ειναι ψηλοτερες οι βασεις απο οτι αρχικα υπολογιζαμε οποτε μπορει να υπονοει και κατι αλλο... Να χουμε θετικη σκεψη και αν δεν περασουμε του χρονου. Καλη μας επιτυχια
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από nikoslok »

antonis85 έγραψε:Ο αλλος συνεχιζει να βαζει λογια που δεν εχουν ειπωθει ποτε. Ο ντουμας ποτε δεν ειπε οτι ειναι πανω απο 2400. Ειπε "αρκετα πανω απο 2300". Αυτο για σενα σημαινει πανω απο 2400; Χαλαρωστε λιγο
οο καλα πιστεφτε οτι νομιζετε και δεν με λενε αλλο αντονι οκ; Αν δεν σε συμφερει το 2400 προβλημα σου! Οκ αλλε; Παρε τηλ τον ντουμα οπως εκανα και εγω και πολλοι αλλοι αλλε!

nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τι ηθελα και ξανα εγραψα καλη επιτυχια!
antonis85
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από antonis85 »

Γεια σου νικολα θυμωνιαρη. Δλδ εσυ πηρες τον ντουμα τηλεφωνο και σου ειπε πανω απο 2400; Πες μας κι αυτο τωρα να μας χαζεψεις τελειως. Μη βγαζετε πραγματα απο το μυαλο σας. Ζητω συγνωμη για το "αλλος", αλλα στα υπολοιπα επιμενω
Τακης****

Δημοσίευση από Τακης**** »

Η βαση για Α κατηγορια ειναι 2450.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

antonis85 έγραψε:Γεια σου νικολα θυμωνιαρη. Δλδ εσυ πηρες τον ντουμα τηλεφωνο και σου ειπε πανω απο 2400; Πες μας κι αυτο τωρα να μας χαζεψεις τελειως. Μη βγαζετε πραγματα απο το μυαλο σας. Ζητω συγνωμη για το "αλλος", αλλα στα υπολοιπα επιμενω
ωραια... Βαλτε στοιχημα... Αμα πια... !
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

antonis85 έγραψε:Γεια σου νικολα θυμωνιαρη. Δλδ εσυ πηρες τον ντουμα τηλεφωνο και σου ειπε πανω απο 2400; Πες μας κι αυτο τωρα να μας χαζεψεις τελειως. Μη βγαζετε πραγματα απο το μυαλο σας. Ζητω συγνωμη για το "αλλος", αλλα στα υπολοιπα επιμενω
δεν μου ειπε ακριβος ποσο ειναι η βαση απλα του ειπα το μορια μου Και ο ανθρωπος μεσα απο τα λογια του μου εδωσε να καταλαβω στο περιπου ουτε καθυστεριμενος ειμαι ουτε χαζος και συν εχουν βγει τοσα ατομα και το εχουν πει για την βαση ο καθενας πιστευει οτι θελει...

antonis85
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Τι σου ειπε δλδ για τα μορια σου; Οτι εισαι οριακα μεσα και εβγαλες συμπερασμα για πανω απο 2400; Οσο για το αλλο που λες ενας αν ξεκινησει κατι υπαρχουν πολλοι που νομιζουν οτι το ακουσαν κι αυτοι. ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

antonis85 έγραψε:Τι σου ειπε δλδ για τα μορια σου; Οτι εισαι οριακα μεσα και εβγαλες συμπερασμα για πανω απο 2400; Οσο για το αλλο που λες ενας αν ξεκινησει κατι υπαρχουν πολλοι που νομιζουν οτι το ακουσαν κι αυτοι...
αντωνη επειδη δε βγαζει πουθενα ολο αυτο... Κανε υπομονη κρατα την αποψη σου γιατι δεν θελω να σε πεισω για κατι... Και μολις βγουν τα αποτελεσμαα τα ξανα λεμε! Να δουμε ποιος τα λεει σωστα... Τωρα λεμε λογια του αερα!
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

antonis85 έγραψε:Τι σου ειπε δλδ για τα μορια σου; Οτι εισαι οριακα μεσα και εβγαλες συμπερασμα για πανω απο 2400; Οσο για το αλλο που λες ενας αν ξεκινησει κατι υπαρχουν πολλοι που νομιζουν οτι το ακουσαν κι αυτοι...
τπτ δεν μου ειπε τελειωσε το θεμα... Οποιος ενδιαφερετε μαθενει αυτο ξερω εγω η με τον εναν η με τον αλλο τροπο Τελος...
antonis85
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Το ξερω οτι δεν σου ειπε τιποτα. Εσυ ομως διαδιδεις οτι σου ειπε. Το ΤΕΛΟΣ θα στο ειπε αφου τον επρηξες τον ανθρωπο
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

antonis85 έγραψε:Το ξερω οτι δεν σου ειπε τιποτα. Εσυ ομως διαδιδεις οτι σου ειπε. Το ΤΕΛΟΣ θα στο ειπε αφου τον επρηξες τον ανθρωπο
καλα Μιλας ηρωνικα Λοιπον επειδη δεν μαρεσει καθολου το υφακι σου Περιμενε και θα δεις απλα εμενα δεν με νοιαζει μακαρι να ειναι πιο λιγα να περασω και πιο ευκολα η να ειναι τοσα και να ειμαι Στην χειροτερη επιλαχον παρτο και ετσι Οκ; Εικόνααντονακο και δεν πριζω κανεναν απλα φενετε το θελω λιγο πιο πολυ απο σενα και δεν περιμενω απο φορουμ...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ηρεμήστε αν δεν διαφωνείτε σε κάτι υπάρχουνε και προσωπικά μηνύματα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:Ηρεμήστε αν δεν διαφωνείτε σε κάτι υπάρχουνε και προσωπικά μηνύματα
αν δεν... Συμφωνειτε... Ηθελες να πεις !Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες