ειπα για σιγουρα ρε τρελε; Την γνωμη μου λεω... Δεν ειπα την γνωστη παπατζα απο εγκυρη πηγη! Εγω παντως περιμενω... Υπερβολικο το σε 10 μερες...panos1986 έγραψε:στααθη καλο μηνα φιλε. Εγω πηρα τηλ στο υπουργειο κ μου ειπαν σε 10 μερες. Τι γινεται εδω οτι γουσταρει ο καθενας λεει ε;sta8hsss έγραψε:θα δειξει... Δεν αποκλειετε... Παντως! Υπομονη...stamatis12 έγραψε:Ειναι σιγουρο οτι βγηκανε τα αποτελεσμτα και 3 θα ανακοινωθουν ; Οι παπαντζα οπως παντα ;
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
μακαρι κ εγω δεν την παλευωsta8hsss έγραψε:ειπα για σιγουρα ρε τρελε; Την γνωμη μου λεω... Δεν ειπα την γνωστη παπατζα απο εγκυρη πηγη! Εγω παντως περιμενω... Υπερβολικο το σε 10 μερες...panos1986 έγραψε:στααθη καλο μηνα φιλε. Εγω πηρα τηλ στο υπουργειο κ μου ειπαν σε 10 μερες. Τι γινεται εδω οτι γουσταρει ο καθενας λεει ε;sta8hsss έγραψε:θα δειξει... Δεν αποκλειετε... Παντως! Υπομονη...stamatis12 έγραψε:Ειναι σιγουρο οτι βγηκανε τα αποτελεσμτα και 3 θα ανακοινωθουν ; Οι παπαντζα οπως παντα ;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Εγω δεν ξερω καποιον που να την παλευει μαγκες! Στην ιδια κατασταση ειμαστε ολοι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Γιατι ποιος την παλευει... ΚΑΝΕΙΣ... Και γι αυτο εχει γινει μπαχαλο εδω μεσα... !
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
Και μετα τις 3 πεφτουν οι τονοι... Που ειστε να πουλησετε κανα δρακο ντε... Βαση στα 9000 μορια και απο τελεσματα σε 5,4,3,2,1...
ειπαμε περιμενουμε... Τι να γραφουμε συνεχεια; Οπου να ναι βγαινουν και τετοιες μπουρδες!bonito έγραψε:Και μετα τις 3 πεφτουν οι τονοι... Που ειστε να πουλησετε κανα δρακο ντε... Βαση στα 9000 μορια και απο τελεσματα σε 5,4,3,2,1...
stiou. Τι εγινε και δεν βγηκαν ακομα; Σε κοροιδεψε ο γνωστος σου?
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Αλλο ενα θυμα του μακη. Κριμα stiou, μην ακους κανεναν απο εδω κ περα! Φημες ολα! Ειναι ενα προγραμμα το ipfinder. Μας χρειαζεται νομιζω!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ασ το ρε συ... Ασ μην το συνεχιζουμε! Ασ το να παει στο καλο...asimike έγραψε:stiou. Τι εγινε και δεν βγηκαν ακομα; Σε κοροιδεψε ο γνωστος σου;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Ρε παιδιά να είστε ήρεμοι μία μέρα δεν μπορείτε; Αν είστε κάθε μέρα στην τσίτα κακό στον εαυτό σας κάνετε
καλα τα λες... Και αφου βλεπουμε οτι δεν βγαινουν... Μην λεμε και τα δικα μας... Ας ηρεμησουμε και μην λεμε ασχετα! Θα βγουν δε θα τα κρατησουν κρυφα...Greek_Army έγραψε:Ρε παιδιά να είστε ήρεμοι μία μέρα δεν μπορείτε; Αν είστε κάθε μέρα στην τσίτα κακό στον εαυτό σας κάνετε

αλανια οι αιτησεις ειναι 12000 και ακομα τις ελεγχουν... δεν ξερω ποτε θα βγουν αποτελεσματα αλλα αυτο που ειπα ισχυει 1000%.. κολωνακι speaking και ο νοων νοειτο!!!
αντε παλι... Τι να πω! Θα δουμε...LEW έγραψε: αλανια οι αιτησεις ειναι 12000 και ακομα τις ελεγχουν... Δεν ξερω ποτε θα βγουν αποτελεσματα αλλα αυτο που ειπα ισχυει 1000%. Κολωνακι speaking και ο νοων νοειτο!

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
εγω δεν σχολιαζω αλλο... Με τα αποτελεσματα παλι... Αντε και καλη τυχη μαγκες...sta8hsss έγραψε:αντε παλι... Τι να πω! Θα δουμε...LEW έγραψε: αλανια οι αιτησεις ειναι 12000 και ακομα τις ελεγχουν... Δεν ξερω ποτε θα βγουν αποτελεσματα αλλα αυτο που ειπα ισχυει 1000%. Κολωνακι speaking και ο νοων νοειτο!
...
κι εγω το ιδιο... Και καλο θα ηταν ολοι να μην ξανα πουμε για αποτελεσματα. Ας περιμενουμε να δουμε!bonito έγραψε:εγω δεν σχολιαζω αλλο... Με τα αποτελεσματα παλι... Αντε και καλη τυχη μαγκες...sta8hsss έγραψε:αντε παλι... Τι να πω! Θα δουμε...LEW έγραψε: αλανια οι αιτησεις ειναι 12000 και ακομα τις ελεγχουν... Δεν ξερω ποτε θα βγουν αποτελεσματα αλλα αυτο που ειπα ισχυει 1000%. Κολωνακι speaking και ο νοων νοειτο!
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες