Οι βασεις θα ειναι πιο χαμηλες απο αυτες που περιμενετε. Προσωπικη μου αποψη. Δεν εχω καμια πληροφορια. Το μονο που μπορω να πω ειναι πως πριν λιγες ημερες μου ειπαν πως η βαση θα ειναι για Α κατηγορια 2300 περιπου. Σημερα ομως ο ιδιος ανθρωπος μου ειπε πως τελικα τα πραγματα δεν ειναι οπως λεγοταν πως θα ειναι και πως μεχρι να ανακοινοθουν κανεις δεν μπορεσει να πει τιποτα αληθεσ, οποτε αναμενουμε και οτι βρεξει ας κατεβασει. Μπορει να ειναι 2100 μπορει ομως και 2400.
η 300 σειρα τη προλαβε τη προκηρηξη του 2008 ανετα, και η 303 τη προλαβε του 2009 τη προκυρηξη, ατομα που δεν ειχαν φυλακες ομως,18 μαιου ληξη, εχω φιλους που μπηκαν, μπηκαν ατομα της 303, δεν ειναι εκει το θεμα μας. Εγω φοβομουνα ποσες αιτησεις θα γινουν. Αυτο... Απ την αρχη... Οσο το δυνατον λιγοτερες θελαμε ολοι. Λογικα θα ειναι τα πραγματα πιστευω, ειδικα στην α, υπομονη ολοι μας, ελπιζω να τα μαθουμε την αλλη βδομαδα.
Για ενα πραγμα μονο μπορω να μιλησω με σιγουρια. Φετος παιδια αυτοι που ενω εχουν τα μορια θα κοπουν ειναι παρα πολλοι. Εννοω πως θα κοπουν σε αθληματα και γιατρουσ. Επισης θα ειναι παρα πολυ αυτοι που θα κοπουν εντος σχολησ. Αρα πρεπει να υπολογιζετε μεσα σε ολα τα αλλα πως θα μπουν πολλοι επιλαχοντεσ
basilis.lok έγραψε:Θελω να πω οτι εγω την εψαξα πολυ καιρο για να μαζεψω τοσα μορια... Περσυ που τα εκανα χωρις να ξερω δεν περασα λογο οτι δεν ειχα διπλομα μηχανης! Αν τα ειχα βγαλει μεσα θα ειμουν τωρα...
Εγω έκανα την μεγαλυτερη μ... Α που θα μπορούσα να κάνω... Δεν πήγα να βγάλω φορτηγού που μετα θα ημουν 1000% μέσα και τώρα θα έκανα διακοπές... Και τρώω όλο αυτό το αγχος... Αλλα που να φανταστείς ότι θα πάρουν 500 ατομα; Ενω το 2007 πήραν 2000 το 08 1400 το 09 1500 και το 10 500; Δεν υπάρχει λογική, πάντως αντικειμενικά είμαστε η πιο γκαντέμικη σειρά... Άκου 500 ατομα!
α στο φιλε! Την μεγυτερη την εκανα εγω που περασα περσυ κ εριξα πιστολι :/
basilis.lok έγραψε:Θελω να πω οτι εγω την εψαξα πολυ καιρο για να μαζεψω τοσα μορια... Περσυ που τα εκανα χωρις να ξερω δεν περασα λογο οτι δεν ειχα διπλομα μηχανης! Αν τα ειχα βγαλει μεσα θα ειμουν τωρα...
Εγω έκανα την μεγαλυτερη μ... Α που θα μπορούσα να κάνω... Δεν πήγα να βγάλω φορτηγού που μετα θα ημουν 1000% μέσα και τώρα θα έκανα διακοπές... Και τρώω όλο αυτό το αγχος... Αλλα που να φανταστείς ότι θα πάρουν 500 ατομα; Ενω το 2007 πήραν 2000 το 08 1400 το 09 1500 και το 10 500; Δεν υπάρχει λογική, πάντως αντικειμενικά είμαστε η πιο γκαντέμικη σειρά... Άκου 500 ατομα!
α στο φιλε! Την μεγυτερη την εκανα εγω που περασα περσυ κ εριξα πιστολι :/