Παιδιά τα μόρια δε μπορεί να ξέρει κανεις πόσο χαμηλά θα πέσουν, πέρυσι μπήκε μια γνωστή μου με 1650 απο α κατηγορία και δε νομίζω να ήταν και η τελευταία, οπότε καλύτερα να περιμένουμε
το 2008 οι αιτησεις στη β ηταν 8066, ο 93 ο 95 θεση ειχαν 2610 μορια, ο 102 ειχε 2600 με ισοβαθμιες, με αυτα που διαβασα στο φορουμ για φετος οι αιτησεις που εγιναν ηταν 14648 με περρισοτερες στη β, πες 7500-8000 αιτησεις στη β, το 2009 εγιναν στη β 5609 αιτησεις, και ο 98 μεχρι 101 ειχαν 2470 μορια, για τη βαση μονο υποθετικα μπορουμε να μιλησουμε με τα δεδομενα που εχουμε απο παλαιοτερα. Η γνωμη μου πιστευω με της αλλαγες παντα στα μορια, η βαση να ειναι 2600-2750 το πολυ, λογω αιτησεων. Παντα υποθετικα, κανεις δε ξερει. Με τα δεδομενα που εχουμε, ποτε βγαινουν δε ξερω, το μονο που ξερω οχι αυτη τη βδομαδα.
dimmm έγραψε:Παιδιά τα μόρια δε μπορεί να ξέρει κανεις πόσο χαμηλά θα πέσουν, πέρυσι μπήκε μια γνωστή μου με 1650 απο α κατηγορία και δε νομίζω να ήταν και η τελευταία, οπότε καλύτερα να περιμένουμε
στην α κατηγορια περισυ ο τελευταιος ειχε 1810 μορια. Η γνωστη σου μπηκε απο την πισω πορτα;
εμανα με σταματησε η αστυνομια χθες το βραδυ βουλιαγμενης για ελεγχο και βρηκα την ευκαιρια να ρωτησω κιολας.. μου λενε 19000 αιτησεις και μορια οπως τα περσινα!!! πηγε να με πιασει η κοιλια μου απο τα γελια ολοι τους πανασχετοι και λενε κατι απλα για να το πουν και να δειξουν οτι ειναι γνωστες και να δειχθουν.. ντροπη ειναι ρε φιλε να πεις ΔΕΝ ΞΕΡΩ; ελεος!!!