Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nikosz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nikosz »

Ο σιφης γραφει οτι παει για κληρωση γιατι ισοψηφει με αλλα 9 ατομα με 2447 μορια. Δηλαδη 9 κ ενα αυτος 10 ατομα που εκτος απο 2447 μορια εχουν κ ακριβως ιδιο απολυτηριο κ μετα απο αυτο κ αλλα 10 προσοντα ακριβως τα ιδια. Κοιταξτε την προκηρυξη του 2009 κ δειτε στους πρωτους 400 τι γινεται, υπαρχουν μεν ατομα με τα ιδια μορια αλλα απο εκει κ περα με διαφορετικα απολυτηρια κ προσοντα. Τα ιδια μορια δεν σημαινουν κ κληρωση.
elissavet
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από elissavet »

Σύμφωνα με τη δική μου λογική αυτό γίνεται γιατί υπάρχει μία κατάταξη με φθίνουσα σειρά μορίων και ''λογικά'' δε γίνεται ένας αριθμός να αντιστοιχεί σε 2,3,4 υποψηφίους. Πρέπει ο συνολικός αριθμός υποψηφίων να είναι ίσος με τον αριθμό των αιτήσεων... και πάλι λέω σύμφωνα με τη δική μου λογική.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

alexunder έγραψε:
vagsxal έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Ρε δεν σου κανει εντυπωση; Κανενας δεν εχει γραψει παλι στο forum για τιποτα, εστω μια ερωτηση κ σημερα ολοι θυμηθηκαν να το κανουν κ μονο για να ενημερωσουν; Καλη ορεξη για το κουτοχορτο!

πες τα ρε μητσο... Καποιοι παιζουν με τα νευρα και την αγωνια μας!
αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι πως όλους τους καλούνε σε περιπτωση ισοβαθμίας, ΟΧΙ μονο αυτους που ειναι κοντα στη βάση, και στην πρωτη θεση να ισοψιφουν με 3.000 μωρια παλι θα τους καλέσουν για να αναρτηθουν τα ονοματα με τη σωστη σειρα!

Σωστο η λαθος δεν θα το κρινω εγω, ανουσιο θα εεγα αλλα έστι εχουν τα πραγματα... καπου στο ποσοστο για τους επιλαχοντες πρπει ν κανεις λαθος,80% για Α και 20% για Β

Οσο για τους εγκυρους που λενε οτι εχουν βγει τα αποτελεσματα να μαθουν πως αν ειχε γινει ιδι αυτο θα μας ειχαν παρει τηλεφωνο για να παρσουσιαστουμε οσοι θελουμε στην κληρωση των ισοβαθμιων, που θα υπερχουν παααρα πολλες...

φίλε μην μπερδεύεις τους επιτυχόντες Με τους επιλαχόντες
...

φίλε εισαι σιγουρος για το 30% γαι Α Και 20% για Β ;

για τους επιλαχόντες ναι 30% για Α και 20% για Β το λέει μέσα η προκήρυξη
...
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από tzotzos »

Ρε παιδια εχω μια εντυποση πως η βαση στην Α θα ειναι κοντα στα 2200. Μιλαω χωρις να γνωριζω κατι. Αλλα εχω αυτη την προαισθηση
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από tzotzos »

Για την α κατηγορια ελεγα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

tzotzos έγραψε:Ρε παιδια εχω μια εντυποση πως η βαση στην Α θα ειναι κοντα στα 2200. Μιλαω χωρις να γνωριζω κατι. Αλλα εχω αυτη την προαισθηση
μακαρι φιλε... Και να βγουμε ψευτες... ΜΑΚΑΡΙ!
panos1986
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από panos1986 »

sta8hsss έγραψε:
panos1986 έγραψε:Ο σταθης που ειναι;
εδω ειμαι αγορι μου... Λοιπον ακου την γνωμη μου! Πιστευω οτι θα ειναι οντως ψηλα... Η ***** βαση! Αλλα απ την αλλη δεν στεκει να ειναι τοσο ψηλα... Εγω αυτο που εμαθα και μην Αρχισετε να κραζετε... ΠΑΛΙ! Απο την ΓΑΔΑ απο εναν μπατσο που η γυναικα του ειναι στο τμημα καταμετρησης... Και αυτος στο τμημα της περιοχης μου, μου ειπε οτι η βαση ειναι 2400 και οτι ειναι αληθεια... Τον πιστευω... Τωρα θα δουμε! Μακαρι να ειναι σαλια... Και να ειμαι ψευτης!Εικόνα
δηλαδη μαλλον τον μπουλο εγω ε?
antonis

Δημοσίευση από antonis »

Λοιπον αν ηξερα ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα θα εμπαινα μονο μια φορα εκεινη τη μερα. Εδω μεσα λεγονται αηδιες που δεν στεκουν. Ο καθενας οτι θυμηθει. Ο αλλος λεει ισοβαθμει με αλλους 9 γιατρους με 2447 στην α. Οι υπολοιποι 390 γιατροι εχουν 2500 και πανω. Τελικα στα νοσοκομεια δεν θα δουλευει κανεις.
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από George Salonica »

Δε λετε και για την β; αφου τα ξερετε ολα και ας βγειτε ψευτεσ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

panos1986 έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
εδω ειμαι αγορι μου... Λοιπον ακου την γνωμη μου! Πιστευω οτι θα ειναι οντως ψηλα... Η ***** βαση! Αλλα απ την αλλη δεν στεκει να ειναι τοσο ψηλα... Εγω αυτο που εμαθα και μην Αρχισετε να κραζετε... ΠΑΛΙ! Απο την ΓΑΔΑ απο εναν μπατσο που η γυναικα του ειναι στο τμημα καταμετρησης... Και αυτος στο τμημα της περιοχης μου, μου ειπε οτι η βαση ειναι 2400 και οτι ειναι αληθεια... Τον πιστευω... Τωρα θα δουμε! Μακαρι να ειναι σαλια... Και να ειμαι ψευτης!Εικόνα
δηλαδη μαλλον τον μπουλο εγω ε;
δεν νομιζω... Μην ξενερωνεις μπορει ολα να εινα ***** ... Υπομονη ρε συ... Και θα δουμε... ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ σου ξανα λεω!
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από tzotzos »

Να ξερετε παντως πως δεν ειναι απαραιτητο να ειναι η βαση 2300 λογο της περσυνης προκυριξησ. Αν δειτε τα παρσυνα αποτελεσματα θα διαπιστωσετε πως υπαρχουν περιπου 100 ατομα με τα ιδια μορια. Οποτε αμεσως αμεσως εχου 100 θεσεις (-), αν φετος δεν υπαρξουν πολλες ισοβαθμιες μπορει τα αποτελεσματα να ειναι πολυ πιο καλα απο αυτα που αναμενονται
panos1986
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από panos1986 »

sta8hsss έγραψε:
panos1986 έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
δεν νομιζω... Μην ξενερωνεις μπορει ολα να εινα #@^&@! ... Υπομονη ρε συ... Και θα δουμε... ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ σου ξανα λεω!
αν ισχυουν τελικα αυτα με βλεπεις για επιλαχων η ουτε?
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από tzotzos »

Μην τρελενεστε. Και εγω που τρελενομουν μονο τα νευρα μου καταφερα να σπασω. Μονο ο θεος ξερει. Ηρεμια και ολα θα πανε καλα
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από George Salonica »

Κανεις δεν εχει μεσον το θεο να μαθουμε... ξερει κανεις τον αρχιεπισκοπο να μας πεισ?
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

panos1986 έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
panos1986 έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
δεν νομιζω... Μην ξενερωνεις μπορει ολα να εινα #@^&@! ... Υπομονη ρε συ... Και θα δουμε... ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ σου ξανα λεω!
αν ισχυουν τελικα αυτα με βλεπεις για επιλαχων η ουτε;
ρε μεσα εισαι... Ξεκολλα... Απο κει και περα αν γαμμμμμμ τοσο το συστημα... Τοτε τι να πω... Να αρχιζω να φοβαμαι κι εγω... Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες