Και να φανταστεις οτι η ζωγραφικη δεν ηταν ποτε το φορτε μου... Αντε να δω τί θα ζωγραφισω εκει! Ουτε εναν ηλιο δεν μπορω να ζωγραφισω! Αλλοι το εχουν, εγω δεν το εχω... πριν δεν σε κοροϊδεψα, ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες!
Κάτι ακόμη... Κωνσταντινε, εκτος από αυτά που ζήτησαν για να περιγραψεις τον εαυτό σου, δεν σε ρωτησαν κάτι άλλο; Ερωτησεις που να πηγαζουν απο τη ζωγραφια ή απο αυτα που εγραψες για σενα;
Καλησπερα σας... Με κοψανε σημερα στα ψυχοτεχνικα. Και εν το μεταξυ περασαν αλλοι γιοταδες! Τελος παντων... Να κανω και εγω μια ερωτηση. Τωρα που με κοψανε στα ψυχοτεχνικα σημαινει πως ειμαι Ι2; Αν ναι αυριο δεν θα παω στα αθληματα. Παρακαλω να απαντησει μονο αμα ξερει.
Οχι ιλλυ. Εμενα με ρωτησαν γιατι θελω να μπω στον στρατρο + ηλικια ++++ κλπ κλπ... Και στο τελος με ρωτησαν να τους αναλυσω αυτο που εγραψα για το τομαρι μ, δλδ, τι εννοω οταν λεω αυταρχικος. Αυτα.
Δεν πειραζει Κωνσταντινε μου, απο το τιποτα τουλαχιστον εχεις το δικαιωμα για ΠΖ... Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι στα ψυχοτεχνικα, δεν σου εξηγησαν γιατι; Μπες και ως μελος αν θελεις Θα καταλαβεις γιατι Καλη συνεχεια, ολα θα πανε καλα!
Kwstantinos έγραψε:Καλησπερα σας... Με κοψανε σημερα στα ψυχοτεχνικα. Και εν το μεταξυ περασαν αλλοι γιοταδες! Τελος παντων... Να κανω και εγω μια ερωτηση. Τωρα που με κοψανε στα ψυχοτεχνικα σημαινει πως ειμαι Ι2; Αν ναι αυριο δεν θα παω στα αθληματα. Παρακαλω να απαντησει μονο αμα ξερει.
Δεν καταλαβα... ησουνα για ειδικες δυναμεις; Κοπηκες στα ψυχοτεχνικα αλλα σου ειπαν συνεχιζεις για πεζικο, ετσι; Αν ετσι κοπηκες νομιζω ειναι λαθος λεξη, μαλλον εκρινε η επιτροπη οτι δεν εισαι για ειδικες δυναμεις. Τι εννοεις περασαν αλλοι γιοταδες; Αν σου ειπαν οτι θα δωσεις τα αθληματα και εσυ περασες κι εσυ γιοτας υποθετω... βασικα σου ειπαν απο κει οτι θα δωσεις τ αθληματα; Ρε συ δεν καταλαβαινω ετσι οπως τα λες
Kwstantinos έγραψε:Καλησπερα σας... Με κοψανε σημερα στα ψυχοτεχνικα. Και εν το μεταξυ περασαν αλλοι γιοταδες! Τελος παντων... Να κανω και εγω μια ερωτηση. Τωρα που με κοψανε στα ψυχοτεχνικα σημαινει πως ειμαι Ι2; Αν ναι αυριο δεν θα παω στα αθληματα. Παρακαλω να απαντησει μονο αμα ξερει.
Δεν καταλαβα... ησουνα για ειδικες δυναμεις; Κοπηκες στα ψυχοτεχνικα αλλα σου ειπαν συνεχιζεις για πεζικο, ετσι; Αν ετσι κοπηκες νομιζω ειναι λαθος λεξη, μαλλον εκρινε η επιτροπη οτι δεν εισαι για ειδικες δυναμεις. Τι εννοεις περασαν αλλοι γιοταδες; Αν σου ειπαν οτι θα δωσεις τα αθληματα και εσυ περασες κι εσυ γιοτας υποθετω... βασικα σου ειπαν απο κει οτι θα δωσεις τ αθληματα; Ρε συ δεν καταλαβαινω ετσι οπως τα λες
Ναι δηλωσα ΕΔ και με κριναν ακαταλληλο για ΕΔ. Και πηραν κατι αλλα ατομα ( κοριτσια ) τα οποια ειναι μονο για τις δυμαμεις καταδρομων στα μυρμηγκια. ελεος... Θα δειτε και θα καταλαβετε.
Στα ψυχοτεχνικα κοβουν για οποιο λογο τους καπνισει. Μπορει να σε κοψουν γιατι εισαι ακομα στο σχολειο, γραφεις ανορθογραφα, εχεις κακη αρθρωση, εξωτερικη εμφανιση, δεν εχεις στρατιωτικη συμπεριφορα, εκανες χαλια σχεδιο/αυτοπεριγραφη, κακη Ψυχολογια Κ. Α...
Αυτα βεβαια εγιναν για τις ΕΔ οπου Καμποσους τους εστειλαν στα Ο-Σ.
Κριμα για μερικα παιδια που ειχαν αθλητικες ικανοτητες αλλα κοπηκαν στα ψυχοτεχνικα.
Αντιθετα αφησαν μερικες γυναικες Στις δοκιμασιες ΕΔ Που παιζει και να μην εκαναν ουτε 1 αγωνισμα σωστα.
Ελπιζω τις ημερες των αποτελεσματων να μη φριξουμε...
Τωρα απορω τη ψαχνεται να βρειτε στα ψυχοτεχνικα σε κοβουν πολυ και ο λογος ειναι το βισμα εκει μετραει πολυ στα ψυχοτεχνικα εκοψαν πολλους κολους αμα εχεις βισμα καλο σε περνανε στα ψυχοτεχνικα αυτος ειναι ο λογος μπορει καποιος να εκανε ορθογραφικα λαθη να ειχε γελεια και ανωριμη συμπεριφορα να ειχε και κακη εξωτερικη εμφανιση και να τον περασαν επειδη ειχε το βισμα το καλο εγω πιστευω οτι εκει εδειξαν ποιος ειχε και ποιος δν ειχε μην λεμε οτι θελουμε και το ειπα και το ξαναλεω καλος κακος δν ζουμε στην δημοκρατια στην βισμοκρατια ζουμε αμα με το καλο μπουμε τον ιανουαρια μεσα θα δειτε ατομα που δν ηρθαν καν στα αθληματα ουτε και που τα εβγαλαν και ξερετε γιατη γιατη αυτη ειναι η ελλαδα μασ.