Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Ακουγεται 2300 α κ 2700β
εχει ολες τι απαντησεις σε προηγουμενεσ σελιδες...LOOK...LEW έγραψε:Να ρωτησω ρε παιδια τωρα που εχει περασει λιγος καιρος και λογικα την αλλη βδομαδα θα εχουμε τα αποτελεσματα ξερετε που περιπου θα κυμανθουν οι βασεις; Εχετε καμια πληροφορια;
σταθησσ που εισαι ρε φιλε?sta8hsss έγραψε:εχει ολες τι απαντησεις σε προηγουμενεσ σελιδες...LOOK...LEW έγραψε:Να ρωτησω ρε παιδια τωρα που εχει περασει λιγος καιρος και λογικα την αλλη βδομαδα θα εχουμε τα αποτελεσματα ξερετε που περιπου θα κυμανθουν οι βασεις; Εχετε καμια πληροφορια;
sta8hsss έγραψε:εχει ολες τι απαντησεις σε προηγουμενεσ σελιδες...LOOK...LEW έγραψε:Να ρωτησω ρε παιδια τωρα που εχει περασει λιγος καιρος και λογικα την αλλη βδομαδα θα εχουμε τα αποτελεσματα ξερετε που περιπου θα κυμανθουν οι βασεις; Εχετε καμια πληροφορια;
οντως εχεις δικιο... και αποτι ειδα με 2140 που εχω στην α ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες!!!
τωρα τι να σου πω... Θα δουμε υπομονη μερικες μερες!LEW έγραψε:sta8hsss έγραψε:εχει ολες τι απαντησεις σε προηγουμενεσ σελιδες...LOOK...LEW έγραψε:Να ρωτησω ρε παιδια τωρα που εχει περασει λιγος καιρος και λογικα την αλλη βδομαδα θα εχουμε τα αποτελεσματα ξερετε που περιπου θα κυμανθουν οι βασεις; Εχετε καμια πληροφορια;
οντως εχεις δικιο... Και αποτι ειδα με 2140 που εχω στην α ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες!
2320 εχω ασ ειναι ετσι οποσ τα λεσ για το α! ευχαριστω!
μακαρι να εισαι μεσα παιζεις ομως στα οριαπαναγιωτης έγραψε:2320 εχω ασ ειναι ετσι οποσ τα λεσ για το α! Ευχαριστω!

μπα μεσα θα ειναι... ! Τωρα θα δουμε!panos1986 έγραψε:μακαρι να εισαι μεσα παιζεις ομως στα οριαπαναγιωτης έγραψε:2320 εχω ασ ειναι ετσι οποσ τα λεσ για το α! Ευχαριστω!
Σταθη λες μεσα στην καινουργια βδομαδα να βγουν τα αποτελεσματα; Δηλαδη απο Δευτερα 27/9/2010;sta8hsss έγραψε:μπα μεσα θα ειναι... ! Τωρα θα δουμε!panos1986 έγραψε:μακαρι να εισαι μεσα παιζεις ομως στα οριαπαναγιωτης έγραψε:2320 εχω ασ ειναι ετσι οποσ τα λεσ για το α! Ευχαριστω!
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Οκτώβριο θα βγούνε
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
greek army τι λες; Η β παει 2700+ με αυτα τα δεδομενα?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
κοιτα εχουμε πει για αρχες οκτωβριου... Τωρα αν σκευτεις οτι την αλλη παρασκευη εχουμε 1 οκτωβριου... Μπορει και ναι μπορει και οχι! Θα δουμε!asimike έγραψε:Σταθη λες μεσα στην καινουργια βδομαδα να βγουν τα αποτελεσματα; Δηλαδη απο Δευτερα 27/9/2010;sta8hsss έγραψε:μπα μεσα θα ειναι... ! Τωρα θα δουμε!panos1986 έγραψε:μακαρι να εισαι μεσα παιζεις ομως στα οριαπαναγιωτης έγραψε:2320 εχω ασ ειναι ετσι οποσ τα λεσ για το α! Ευχαριστω!
νωριτερα πιστευωGreek_Army έγραψε:Οκτώβριο θα βγούνε
-
- Στρατηγός
δημητρης25 έγραψε:greek army τι λες; Η β παει 2700+ με αυτα τα δεδομενα;
εγώ την αποψή μου την έχω πει.2300 για Α,2650 για Β, αν πέσω έξω έπεσα
-
- Στρατηγός
panos1986 έγραψε:νωριτερα πιστευωGreek_Army έγραψε:Οκτώβριο θα βγούνε
δες του 2009 και του 2008 και υπολόγισε σε πόσες μέρες βγήκανε τα αποτελέσματα. Κάποια πράγματα δύσκολα αλλάζουνε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες