Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
τι να πουμε ρε μητσο; Εδω στην αναμονη... Να δουμε τι σκατα θα γινει! Ακουμε μορια δεξια και αριστερα... Και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει στο τελος!δημητρης25 έγραψε:Πειτε τιποτα ρε!
δημητρης25 έγραψε:Πειτε τιποτα ρε!
2300 για α το πιστευω, αλλα για β πιστευω λιγο πιο χαμηλα χωρις να εχω ακουσει κατι,2650 μου φαινεται πιο λογικο
μακαρι να ειναι ετσι... Για να εχουν ευκαιρια και παιδια με λιγοτερα μορια... !REPAINER έγραψε:δημητρης25 έγραψε:Πειτε τιποτα ρε!
2300 για α το πιστευω, αλλα για β πιστευω λιγο πιο χαμηλα χωρις να εχω ακουσει κατι,2650 μου φαινεται πιο λογικο
-
- Ταξίαρχος
Αμα ειναι 2650 μακαρι γιατι εχω περισσοτερες πιθανοτητες σαν επιλαχων. Οχι μονο εγω αλλα κ πολλα παιδια που εχουν κατω απο 2700!4-5 ατομα ειμαστε εδω που εχουμε απο 2600 μεχρι 2700.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
δημητρης25 έγραψε:Αμα ειναι 2650 μακαρι γιατι εχω περισσοτερες πιθανοτητες σαν επιλαχων. Οχι μονο εγω αλλα κ πολλα παιδια που εχουν κατω απο 2700!4-5 ατομα ειμαστε εδω που εχουμε απο 2600 μεχρι 2700.
μακαρι να μπουν οσοι το θελουν, και φυσικα καλη επιτυχια και σε σενα γτ φαινεται οτι το θες πολυ,
μακαρι ρε συ... Με το καλο!REPAINER έγραψε:δημητρης25 έγραψε:Αμα ειναι 2650 μακαρι γιατι εχω περισσοτερες πιθανοτητες σαν επιλαχων. Οχι μονο εγω αλλα κ πολλα παιδια που εχουν κατω απο 2700!4-5 ατομα ειμαστε εδω που εχουμε απο 2600 μεχρι 2700.
μακαρι να μπουν οσοι το θελουν, και φυσικα καλη επιτυχια και σε σενα γτ φαινεται οτι το θες πολυ,
-
- Ταξίαρχος
repainer αυτο το πραγμα με εχει κανει αρρωστο! Σε ευχαριστω πολυ, μακαρι να εισαι κ εσυ μεσα, στο ευχομαι!
Παιδια να ρωτησω οι επιλαχοντεσ θα δωσουν και αυτοι τα αθληματα μαζι με τουσ επιτυχοντεσ. η θα ξαναδωσουν μονοι τουσ; τι θα γινει;
Καλημέρα παιδια, Εχω περιπου 2900 μορια στην Β΄κατηγορια, εγγαμος με παιδι. Εχω ελπιδες να μπω; Και αν μπορει κανεις να κοπει ευκολα στις δοκιμασιες; Θα ειναι αυστηροι σ'αυτα; Ευχαριστω!
εισαι μεσα φιλε μην ανησυχεις! Τωρα για τις υπολοιπες δοκιμασιες δν μπορει να σου απαντησει κανεις! Κανεις δν ξερει! Ολοι περιμενουμε να δουμε!bmxas έγραψε:Καλημέρα παιδια, Εχω περιπου 2900 μορια στην Β΄κατηγορια, εγγαμος με παιδι. Εχω ελπιδες να μπω; Και αν μπορει κανεις να κοπει ευκολα στις δοκιμασιες; Θα ειναι αυστηροι σ'αυτα; Ευχαριστω!
ΕΛΛΑΣ
Ευχαριστώ, καλή επιτυχία σε όλους!
-
- Ταξίαρχος
Μονο κ μονο επειδη εισαι γαυρος δεν σου λεω! Οι επιλαχοντες καλουντε μετα.
Καλημέρα σας, λένε ότι θα μπούν πολλά άτομα λόγω τρίτεκνοι/πολύτεκνοι λογικά δεν πρέπει να πάρουν ένα ποσοστό απο αυτούς γιατί αν οι 200 είναι με τέτοια κριτήρια και οι υπόπολοι απο ειδικές δυνάμεις τότε εμείς τα κορίτσια που δεν τα έχουμε αυτα δεν θα έχουμε ελπίδες. Εγώ εμ 1700 μόρια στην δεύτερη κατηγορία έχω ελπίδες?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot, Magnum7 και 5 επισκέπτες