Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Παιδια ηρεμια οι αιτησεις εχουν ελενχθει οπως ειπε καποιος παραπανο Γιαυτο σας λεω οτι ειναι 2280 οτι μου ειπαν λεω και αυτο γιατι στην α κατηγωρια γιναν πολλες αιτησεις με χαμιλα απολητυρια 11,12,13,14 καλη επιτηχυα
Παιδια γεια σας. Το toeic μπορει να δωσει μονο μεχρι 200 μορια για την προκηρυξη με οσο καλη βαθμολογια και αν το παρεις?
Τι εννοείς; Σε σχέση με περσι; Πόσο υπολογίζεις;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Δεν ξερω, δεν γνωριζω κ δεν απαντω! Εχω καψει το μυαλο μου με αυτα. Κοιμαμε κ βλεπω μορια κ βασεις στον υπνο μου!2250-2350 στην α κ το λουρι της μανας!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άστα να πάνε. Ειναι να τρελένεσαι.
-
- Ταξίαρχος
Για ψυχομετρικες ετοιμαζομουν σε ψυχιατρο θα καταληξω... Χαθηκε να την εβγαζαν 1500 ατομα; Χαθηκε?
Μην αγχώνεσαι ρε Δημήτρη έχεις περιθωρια ακόμη. Μικρός εισαι. Μακάρι να οάνε ολα καλάδημητρης25 έγραψε:Για ψυχομετρικες ετοιμαζομουν σε ψυχιατρο θα καταληξω... Χαθηκε να την εβγαζαν 1500 ατομα; Χαθηκε;
-
- Ταξίαρχος
Δεν εχει σημασια η ηλικια αδελφε. Σημασια εχει ποσο πολυ θελεις κατι! Χεστηκα ομως, πεισμωσα περισσοτερο! Με πηρε απο κατω οσο με πηρε. Τελος! Μπορει να ακουσε καποιος κ αυτα τα μετρα κ να μην θελει να παει. Υπαρχουν 1000 μπορει κ 1000 αλλα!
Καλημερα παιδεια οντος εγιναν αρκετες ετησεις αρα με πολυ χαμηλα μορια, αυτο που θελω να σας πω ειναι οτι την παρασκευη βγαινουν τα αποτελεσματα μολις το εμαθα καλη επιτυχια σε ολα τα παιδεια κ οσοι δεν μπουν να μην απογοητευτουν καθε εμποδιο για καλο ετσι λεει μια παριμια
Στο Εύχομαι να είσαι μέσα. Φαντάσου όμως να μην είχες άλλη ευκαιρία οπως εγώ. Τι να κάνουμε; Αρε Δ. Ν. Τ. Τωρα έπεσε και αυτο...δημητρης25 έγραψε:Δεν εχει σημασια η ηλικια αδελφε. Σημασια εχει ποσο πολυ θελεις κατι! Χεστηκα ομως, πεισμωσα περισσοτερο! Με πηρε απο κατω οσο με πηρε. Τελος! Μπορει να ακουσε καποιος κ αυτα τα μετρα κ να μην θελει να παει. Υπαρχουν 1000 μπορει κ 1000 αλλα!
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 9
taspo έγραψε:Στο Εύχομαι να είσαι μέσα. Φαντάσου όμως να μην είχες άλλη ευκαιρία οπως εγώ. Τι να κάνουμε; Αρε Δ. Ν. Τ. Τωρα έπεσε και αυτο...δημητρης25 έγραψε:Δεν εχει σημασια η ηλικια αδελφε. Σημασια εχει ποσο πολυ θελεις κατι! Χεστηκα ομως, πεισμωσα περισσοτερο! Με πηρε απο κατω οσο με πηρε. Τελος! Μπορει να ακουσε καποιος κ αυτα τα μετρα κ να μην θελει να παει. Υπαρχουν 1000 μπορει κ 1000 αλλα!
Σου ευχομαι καλη επιτυχια και αν το θες τοσο πολυ να εισαι μεσα. Οσο για το ΔΝΤ μας εχει κοψει ολων τα ποδια και σε λιγο και τα κεφαλια...
ΥΓ Παιδια σας ευχομαι ολους καλη επιτυχια!
Να σαι καλά ρε φίλε και σε εσένα οτι καλύτερο. Πόσα μορια έχεις;evi85 έγραψε:taspo έγραψε:Στο Εύχομαι να είσαι μέσα. Φαντάσου όμως να μην είχες άλλη ευκαιρία οπως εγώ. Τι να κάνουμε; Αρε Δ. Ν. Τ. Τωρα έπεσε και αυτο...δημητρης25 έγραψε:Δεν εχει σημασια η ηλικια αδελφε. Σημασια εχει ποσο πολυ θελεις κατι! Χεστηκα ομως, πεισμωσα περισσοτερο! Με πηρε απο κατω οσο με πηρε. Τελος! Μπορει να ακουσε καποιος κ αυτα τα μετρα κ να μην θελει να παει. Υπαρχουν 1000 μπορει κ 1000 αλλα!
Σου ευχομαι καλη επιτυχια και αν το θες τοσο πολυ να εισαι μεσα. Οσο για το ΔΝΤ μας εχει κοψει ολων τα ποδια και σε λιγο και τα κεφαλια...
-
- Ταξίαρχος
Αμα δεν ερχοταν φετος, θα ερχοταν του χρονου! Μακαρι να βγει κατι καλο απο ολη αυτη την υποθεση που δεν το βλεπω ομως.
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 9
taspo έγραψε:Να σαι καλά ρε φίλε και σε εσένα οτι καλύτερο. Πόσα μορια έχεις;evi85 έγραψε:taspo έγραψε:Στο Εύχομαι να είσαι μέσα. Φαντάσου όμως να μην είχες άλλη ευκαιρία οπως εγώ. Τι να κάνουμε; Αρε Δ. Ν. Τ. Τωρα έπεσε και αυτο...δημητρης25 έγραψε:Δεν εχει σημασια η ηλικια αδελφε. Σημασια εχει ποσο πολυ θελεις κατι! Χεστηκα ομως, πεισμωσα περισσοτερο! Με πηρε απο κατω οσο με πηρε. Τελος! Μπορει να ακουσε καποιος κ αυτα τα μετρα κ να μην θελει να παει. Υπαρχουν 1000 μπορει κ 1000 αλλα!
δεν ειμαι φιλος...

ελα ρε φιλε Δημητρη... ! Ζησε για το τιποτα η πεθανε για το κατι... ! Εσυ θα πεθανεις για το κατι στο τελος... !δημητρης25 έγραψε:Αμα δεν ερχοταν φετος, θα ερχοταν του χρονου! Μακαρι να βγει κατι καλο απο ολη αυτη την υποθεση που δεν το βλεπω ομως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες