ρε φιλε εχεις κατι με το ονομα μου; Εγω το ειπα ειρωνικα πως ακουσα για αυτα τα μορια για να τονισω πως οτι να ναι λεει ο καθενας οποτε δεν πρεπει να πιστεψουμε κανεναν μεχρι να βγει ο πινακας. Ρε με τον καθενα εδω μεσα... Το παυλακας του πειραξε του αλλου. Ρε δεν παμε καλα.
Δεν ειναι καθολου παραλογο. Καθε αλλο που ολοι περιπου εκει λεμε πως θα ειναι!100 πανω 100 κατω δεν βαριεσαι! Αλλα πως ειναι τοσο σιγουρος ο γνωστος σου?
Απο κ ντουμα Οι αιτήσεις είναι συνολικά 14.648! Η Β' κατηγορία συγκεντώνει τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων. Η επιτροπή δεν έχει συγκροτηθεί (σε 2 μέρες περίπου θα είναι έτοιμη να συνεδριασει) οπότε για χρόνο αποτελεσμάτων δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.
Φιλαρακι νικολοκ τι μου συγκρινεις τους αστυνομικους που ξερεις απο τμηματα κτλ με τα στοιχεια που σου εδωσα! Φιλε δεν ειμαι κανενα παιδακι να παιξω μαζι σας ουτε το ειδα στον υπνο μου τις βασεις ουτε η γειτονισσα μου το ειπε! Το αρχηγειο ξερει Τι γινεται με τα μορια αντε ξυπνηστε
Γιωργος1988 έγραψε:Φιλαρακι νικολοκ τι μου συγκρινεις τους αστυνομικους που ξερεις απο τμηματα κτλ με τα στοιχεια που σου εδωσα! Φιλε δεν ειμαι κανενα παιδακι να παιξω μαζι σας ουτε το ειδα στον υπνο μου τις βασεις ουτε η γειτονισσα μου το ειπε! Το αρχηγειο ξερει Τι γινεται με τα μορια αντε ξυπνηστε
εντάξει μας είπες την γνώμη σου δεν χρειάζεται συνέχεια να μας λες για το αρχηγείο
nikoslok έγραψε:Απο κ ντουμα Οι αιτήσεις είναι συνολικά 14.648! Η Β' κατηγορία συγκεντώνει τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων. Η επιτροπή δεν έχει συγκροτηθεί (σε 2 μέρες περίπου θα είναι έτοιμη να συνεδριασει) οπότε για χρόνο αποτελεσμάτων δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.
...
επιτελους... Τωρα ολα τα παπαγαλακια τι θα πουν; Με τις εγκυρες πηγες τους... Αντε για υπνο ολοι με τις πληροφοριες σας!
Δεν ειναι 15,000 ειναι 14,648. Υπερβολες! Πλακα κανω.τημ γαμ. Με δεν λες τιποτα ομως! Παω να ξεκινισω αγγλικα αυριο! Τα λεμε στην επομενη προκηρυξη παιδια!