Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

giannis έγραψε:Επιτελους σταματηστε τις ανακριβειες μερικοι εδω μεσα οπως και τις βλακειες με το γνωστο και εμετικο σλογκαν τυχαιο δεν νομιζω της αθλιας διαφημισης της κινητης τηλεφωνιας. Δηλαδη ελεος πια με την νεοελληνικη καταντια. Τελικα δεν βγαζει κανεις ακρη οσο εγκυρο και να ειναι ενα φορουμ οπως αυτο. Δεν μενει παρα να περιμενουμε τα αποτελεσματα αλλιως δεν βγαινει ακρη.

εγω εγραψα το τυχαιο... ! Δεν ειναι της διαφημισης ομως καμια σχεση, μην μπερδευεσαι φιλε. Παντα το ελεγα αυτο...
KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Επειδη καποιοι ξεκινησαν το κραξιμο, αυτα που εγραψα αφορουσαν την α κατηγορια επειδη σε αυτην ενδιαφερομαι εγω και γι'αυτην ρωτησα. Κατεθεσα αυτο που εμαθα. Οποιος θελει το λαμβανει υποψην του και οποιος δεν θελει δεν το λαμβανει. Οι βρισιες και οι προσβολες δεν νομιζω να εξυπηρετουν σε κατι. Εδω ανταλλασουμε Αποψεις και πληροφοριες. Μενει να αποδειχτουν αυτα που λεει ο καθενας.
SUKHOI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από SUKHOI »

Εμαθε κανεις αν τελικα 2280 στην Α ειναι; Η ειναι η κλασσικη ραδιοαρβυλα?
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Χαιρεται παιδια! Διαβαζω εδω κ 10λεπτα αυτα που γραφετε εδω κ 2 σελιδες κ τα χω παρει τρελα! Ρε. Ειμαστε *****; ! πιστευουμε τον καθε σκατοπουστα που μπαινει εδω μεσα κ δεν ειναι ουτε καν μελος κ στενοχωριομαστε; Ο ενας μπορει να μπαινει μεσα εδω με 10 ονοματα! Σιγα μην φτασει 10000 η βαση σε Α'! Σε Β τοτε θα ειναι 80000! Δεν θα ειναι πανω απο 2300 σε Α πολυ σωστα λεει ο νικ και στην Β αντε να ειναι ο υπερβολικος αριθμος του 2700 κ να μπουν αυτοι με τα υψηλοτερα μορια! Κανεις δεν ξερει ομως ρε παιδια μην γελιομαστε!
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Εγω μπαινω καθε μερα και μου φενεται πως δε θα ξαναμπω γιατι βλεπω πραγματα εξωπραγματικα... Τι να πω οποιος πιστευει οτι η βαση στην α θα παει 2500... Θα τρελαθουμε αυτοι που ειναι απο ενιαιο και εχουν απολυτηριο πανω απο 16 σημαινει οτι θα εχουν μπει και σε στρατιωτικες σχολες και στην αστυνομια και οχι να κανουν τα χαρτια τους για ειδικοι φρουροι... Η βαση θα παιχτει στα 2000 υπομονη... Δεν πιστευω λεξη απο ορισμενους που γραφουν ανακριβιες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

Οι εφημεριδες τα νεα το εθνος τι γραφουν;
μμμμμ;
μηπως γραφουν κατι αυτες;
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Εγω μπαινω καθε μερα και μου φενεται πως δε θα ξαναμπω γιατι βλεπω πραγματα εξωπραγματικα... Τι να πω οποιος πιστευει οτι η βαση στην α θα παει 2500... Θα τρελαθουμε αυτοι που ειναι απο ενιαιο και εχουν απολυτηριο πανω απο 16 σημαινει οτι θα εχουν μπει και σε στρατιωτικες σχολες και στην αστυνομια και οχι να κανουν τα χαρτια τους για ειδικοι φρουροι... Η βαση θα παιχτει στα 2000 υπομονη... Δεν πιστευω λεξη απο ορισμενους που γραφουν ανακριβιες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν
εσυ δεν εισαι που ειχες πει οτι αποχωρεις απο την αγωνια και οτι θα την κανεις παλι εξωτερικο... !Εικόνα
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Γιωργος1988 »

Καλησπερα παιδες τα μορια θα ειναι οντως ψηλα φετος και εχουμε Παισει ολοι εξω με τις προβλεψεις μας! Τα μορια εχουν ειδη βγει πανω κατω τιποτα δεν εχει κλειδωσει ομως! Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα φετος απο οτι πληροφορηθηκα απο το αρχηγειο! Και επειδη δεν θελω να πανικοβαλω ολους που μας παρακολουθουν μπορει να μου στειλει προσωπικο μνμ! Καλη επιτυχια σε ολους μαγκες!

nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Εγω μπαινω καθε μερα και μου φενεται πως δε θα ξαναμπω γιατι βλεπω πραγματα εξωπραγματικα... Τι να πω οποιος πιστευει οτι η βαση στην α θα παει 2500... Θα τρελαθουμε αυτοι που ειναι απο ενιαιο και εχουν απολυτηριο πανω απο 16 σημαινει οτι θα εχουν μπει και σε στρατιωτικες σχολες και στην αστυνομια και οχι να κανουν τα χαρτια τους για ειδικοι φρουροι... Η βαση θα παιχτει στα 2000 υπομονη... Δεν πιστευω λεξη απο ορισμενους που γραφουν ανακριβιες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν
οχι και 2000 φιλε Δημητρη... ! Μακαρι να ηταν ετσι... !
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

Γιωργος1988 έγραψε:Καλησπερα παιδες τα μορια θα ειναι οντως ψηλα φετος και εχουμε Παισει ολοι εξω με τις προβλεψεις μας! Τα μορια εχουν ειδη βγει πανω κατω τιποτα δεν εχει κλειδωσει ομως! Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα φετος απο οτι πληροφορηθηκα απο το αρχηγειο! Και επειδη δεν θελω να πανικοβαλω ολους που μας παρακολουθουν μπορει να μου στειλει προσωπικο μνμ! Καλη επιτυχια σε ολους μαγκες!

ποσα μορια εχεις φιλε; Γιατι ανχωνεσαι τοσο πολυ... ! Αφου το ξερεις βγαλτο και στο ιντερνετ... ! Κανε λινκ με αποτελεσματα εφ 2010... !
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Εγω εχω 2530 στην α! Αλλα ξερεις κατι επειδη εδω μεσα δεν πιστευουν το τι γραφετε οποιος θελει να μαθει ας μου στειλει προσωπικο μνμ! Δεν μεταδιδω την πληροφορια παντου
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από bonito »

Πωπωπωπωπω δεν σας προλαβαινω ρε παιδια, μια μερα ελειψα και γραψατε 9 σελιδες... Για το θεο! Λοιπον τωρα που εγινα μελος (πετραν και λοιποι) και δεν ειμαι διπλο και οκταπλο μελος σας λεω οτι Εχετε πεσει ολοι εξω. Οι βασεις θα ειναι αυτες που θα βγουν με τα αποτελεσματα.chill out. Ο αλλος παλι γιατι δεν μας λεει? ...
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Τωρα εισαι σωστος φιλε βονιτο! Ειπε κανεις το αντιθετο; Οι βασεις θα ειναι αυτες που θα βγουν σε πινακα σε λιγες μερες! Απλα εδω συζητουμε τα μορια με βαση λογικης κ στατιστικων στο περιπου
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ρε θα τρελαθουμε σημερα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημητρη ποσα μορια εχεις?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες