Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

δημητρης25 έγραψε:Μια κοπελα μου ειπε οτι θα βγει συντομα κ δευτερη προκηρυξη. Με οριο υψους 1,65. Αυτη η σειρα παει διας. Στην επομενη θα αλλαξουν λεει πολλα!
καλα εκανε και ειπε η κοπελα ετσι... Μαλλον θα ειναι το υψος της κατω απο 1,65 και θα εχει αρκετα μορια κ θα εχει απελπιστει με οτι γινεται... Της ριχνω ενα δικιο... Δεν πιστευω οτι το υψος σε επομενες προκυριξεις θα ειναι κατω του 1,70... Αλλα αν πεις οτι κ ο κ. Ντουμας διαφωνει με το 1,70 και το θεωρει αδικο λεει... Τοτε μπορει να γιει κατι... !Εικόνα
ΜΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΚΗΣ »

Οχι ρε παιδια το,727272 ειναι ο δεκαδικος που προκυπτει απο το απολυτηριο.15,8/11= 15,72727 διοτι 8/11=72. Και εγω καλα πιστευα πως ειμαι αλλα Ενας στο φαησ μπουκ απο την γαδα ειπε αυτο το πραμα και με τρελανε ο...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Τι να πω ρε φιλαρακι! Εχω τρελαθει. Ακους, ακους, ακους κ δεν ξερεις τι να πιστεψεις! Παω στοιχημα οτι αλλα περιμενουμε αλλα λεμε κ αλλα θα δουμε σε λιγες ημερες!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

δημητρης25 έγραψε:Τι να πω ρε φιλαρακι! Εχω τρελαθει. Ακους, ακους, ακους κ δεν ξερεις τι να πιστεψεις! Παω στοιχημα οτι αλλα περιμενουμε αλλα λεμε κ αλλα θα δουμε σε λιγες ημερες!
τι εννοεις Δημητρη αλλα θα δουμε;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ολες μας οι συζητησεις ολες μας οι κουβεντες λενε για μεγαλες-τεραστιες βασεις, πολλες αιτησεις κτλ, κτλ κ ολα αυτα μπορει να ειναι ακυρα στο τελος κ να μεινουμε ολοι λαλακες. Σε δουλεια να βρισκομαστε!
Kallitheatis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kallitheatis »

δημητρης25 έγραψε:Ολες μας οι συζητησεις ολες μας οι κουβεντες λενε για μεγαλες-τεραστιες βασεις, πολλες αιτησεις κτλ, κτλ κ ολα αυτα μπορει να ειναι ακυρα στο τελος κ να μεινουμε ολοι λαλακες. Σε δουλεια να βρισκομαστε!

Μπαααα με τόσα που έχουν ειπωθεί, δν νομίζω να έχει παραλειφθεί κάτι. Χαχαχαααα Καλή εβδομάδα σε όλους!

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

Καλημερ αλανια! Αντε αλλη μια βδομαδα ξεκιναει και μεχρι το τελος Της ο μηνας θα εχει 24! Κανενα νεο απο βασεις-αιτησεις; Απο τιποτα εφημεριδες?site; Εψαξα αλλα δν βρηκα τιποτα! Και μην αρχισετε παλι γτ ανησυχω; Οτι εχω μορια κλπ γιατι θα τις παιξουμε... Εικόνα ...
ΕΛΛΑΣ
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

Kallitheatis έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Ολες μας οι συζητησεις ολες μας οι κουβεντες λενε για μεγαλες-τεραστιες βασεις, πολλες αιτησεις κτλ, κτλ κ ολα αυτα μπορει να ειναι ακυρα στο τελος κ να μεινουμε ολοι λαλακες. Σε δουλεια να βρισκομαστε!
Μπαααα με τόσα που έχουν ειπωθεί, δν νομίζω να έχει παραλειφθεί κάτι. Χαχαχαααα Καλή εβδομάδα σε όλους!

οι αιτησεις σιγουρα θα ειναι πολλες... Τωρα επειδη καποιος ειπε για βαση α 2280 εγω δεν πιστευω ακομα τιποτα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

nic007 έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Μια κοπελα μου ειπε οτι θα βγει συντομα κ δευτερη προκηρυξη. Με οριο υψους 1,65. Αυτη η σειρα παει διας. Στην επομενη θα αλλαξουν λεει πολλα!
καλα εκανε και ειπε η κοπελα ετσι... Μαλλον θα ειναι το υψος της κατω απο 1,65 και θα εχει αρκετα μορια κ θα εχει απελπιστει με οτι γινεται... Της ριχνω ενα δικιο... Δεν πιστευω οτι το υψος σε επομενες προκυριξεις θα ειναι κατω του 1,70... Αλλα αν πεις οτι κ ο κ. Ντουμας διαφωνει με το 1,70 και το θεωρει αδικο λεει... Τοτε μπορει να γιει κατι... !Εικόνα
και μπορει να βαλουν και προυπηρεσια το πλεξιμο και το κεντημα... Οτι συμφερει τον καθενα... Αλλαζει και στην επομενη προκυρηξη... Οπως και σε αυτην θα αλλαζανε πολλα... Αλλα Γ Ι Ο Κ!Εικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εισαι βυσμα, εχεις μορια αλλα εισαι νεος ακομη! Τι να σου πω ρε φιλαρακι. Οτι ξερεις ξερουμε, μεσα στην εβδομαδα περιμενω τις εξελιξεις εγω παντως! Βασεις κτλ.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

δημητρης25 έγραψε:Το κεντημα μου ειπε οτι πιανει 200 μορια. Βαση φεκ 696969/69
εμα ξερω γω... Οτι θελει λεει ο καθενας... Κανονικα στην επομενη πρεπει να παει 1,75 για να ειναι πιο γεροδεμενα τα παιδια... Ετσι θελω... Ετσι γουσταρω! Αλλα δε παει... ! Αντε μεσα στην βδομαδα πιστευω να εχουμε και νεοτερα... Εικόνα
vasilis7

Δημοσίευση από vasilis7 »

Ρε μαγκες εχω 2280 κανς τπτ?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ82

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 »

Ρε παιδια μη λεμε συνεχεια τα ιδια τι 2900 ρε πατε καλα; Δεν μπορει να γινει αυτο με τιποτα, ουτε 2800 0υτε 2700. Τ Ε Λ Ο Σ.
Σταθη χρονια πολλα ρε φιλε, οτι επιθυμεις. Που ειμαι σιγουρος τι θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

vasilis7 έγραψε:Ρε μαγκες εχω 2280 κανς τπτ;
Εισαι στην κοψη του ξυραφιου συμφωνα με αυτα που ακουγονται! Γνωμη μου οτι αν δν εισαι μεσα θα εισαι καλη θεση επιλαχων... Υπομονη... Ολοι αυτο κανουμε...
...
ΕΛΛΑΣ
giannis

Δημοσίευση από giannis »

Δεν εχει κανεις κανα νεο για τις βασεις?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες