Λουφα στις Ειδικές δυνάμεις
Κάποιες απορίες για αυτούς που πήγαν πρόσφατα ΛΟΚ και είναι από βόρεια Ελλάδα
Νοεμβριο μπαίνω στρατο (έχω δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις) οπότε το χαρτι που θα ερθει θα ειναι για Ρεντινα; Η μπορεί να με στειλουν πουθενα αλλού;
Ειμαι πτυχιούχος Πληροφορικές αλλά μπορώ να τους πω οτι δεν θελω να κατσω σε γραφείο και να είμαι απλόσ ΛΟΚ;
Τον περισσότερο καιρό θα είμαι Ρεντινα η δεν ειναι σιγουρο αυτό;
Μπορώ εφόσον δεν εχω υπηρεσία / ασκησεις κτλ (δλδ ειμαι στον ελευθερο χρονο μου μέσα στο στρατοπεδο) να δεσω σχοινι σε ενα δέντρο και να ασκούμαι ; (για την ακρίβεια μία μπάρα με 2 σκοινιά λόγο ενώ αθλήματος που κάνω kitesurfing).
Τώρα έχουμε και λέμε αν πχ οντως θα είμαι Ρεντινα υπάρχει περίπτωση να πεταγομαι απέναντι στην λίμνη να κάνω kitesurfing όταν έχω τελιώσει τις υπηρεσίες μου για εκείνη την μέρα;
Νοεμβριο μπαίνω στρατο (έχω δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις) οπότε το χαρτι που θα ερθει θα ειναι για Ρεντινα; Η μπορεί να με στειλουν πουθενα αλλού;
Ειμαι πτυχιούχος Πληροφορικές αλλά μπορώ να τους πω οτι δεν θελω να κατσω σε γραφείο και να είμαι απλόσ ΛΟΚ;
Τον περισσότερο καιρό θα είμαι Ρεντινα η δεν ειναι σιγουρο αυτό;
Μπορώ εφόσον δεν εχω υπηρεσία / ασκησεις κτλ (δλδ ειμαι στον ελευθερο χρονο μου μέσα στο στρατοπεδο) να δεσω σχοινι σε ενα δέντρο και να ασκούμαι ; (για την ακρίβεια μία μπάρα με 2 σκοινιά λόγο ενώ αθλήματος που κάνω kitesurfing).
Τώρα έχουμε και λέμε αν πχ οντως θα είμαι Ρεντινα υπάρχει περίπτωση να πεταγομαι απέναντι στην λίμνη να κάνω kitesurfing όταν έχω τελιώσει τις υπηρεσίες μου για εκείνη την μέρα;
Φιλε το συζητας οτι θελεις θα σε δωσουνε κ τον καταλληλο εξοπλισμο εχω την εντυπωση.. αλλαξε μυαλα γιατι δεν θα την βγαλεις στρατο πας ειδικες δυναμεις οχι κατασκηνωση στην χαλκιδικη με εμφαση στις αθλοπαιδιες...
οσο για τα υπολοιπα ι ρεντινα θα παρουσιαστεις ι μεγαλο πευκο αλλα κ αλλου να πας δηλωνεις στο κεντρο οτι θελεις ειδικες δυναμεις περνας τα τεστ και εισαι οκ..
οσο για τα υπολοιπα ι ρεντινα θα παρουσιαστεις ι μεγαλο πευκο αλλα κ αλλου να πας δηλωνεις στο κεντρο οτι θελεις ειδικες δυναμεις περνας τα τεστ και εισαι οκ..
mocuba1 έγραψε:Φιλε το συζητας οτι θελεις θα σε δωσουνε κ τον καταλληλο εξοπλισμο εχω την εντυπωση.. αλλαξε μυαλα γιατι δεν θα την βγαλεις στρατο πας ειδικες δυναμεις οχι κατασκηνωση στην χαλκιδικη με εμφαση στις αθλοπαιδιες...
Ευχαριστώ για τα tips :P. Δεν δίνουν εξοδο όταν τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου (τις μέρες που δεν εχεις υπηρεσίες το απογευμα);
Από ότι έχω ακούσει (παρανομο φυσικά ίσως και ψέμματα αλλά πολύ εφικτό)
ο αλλος είχε παρει καμποσα χαρτάκια απο το γραφείο του διοικητή και πλαστογραφησε την υπογραφή του και εφευγε 30-1 ωρα αφου φευγαν οι αξιωματικοι.
Επίσης αληθευει αν έχει συγγενής μου σπίτι να μην διανυκτερεύω στο Στρατόπεδο ; (για την ακριβεια εχει σπιτι η ξαδερφη του πατερα μου στα Βρασνά)
Αν οντος μας δινουν εξοδο τα απογευματα μπορώ φυσικα να πηγαινω μεχρι την βολβη η πρέπει να είμαι Ρεντινα ; (αθλοπαιδεία)
Η μπάρα κρεμασμένη από κλαδί δεντρου εντός του στρατοπέδου να το ξεχάσω ; :)
εξοδο σε δινουν οταν δεν εχεις υπηρεσια, επισης μπορεις να διανυκτερευσεις αν εχεις καποιο συγγενη.. τωρα εσυ αν εισαι ρεντινα τα βρασνα δεν ξερω που ειναι αυτο καλυτερα να το ρωτησεις εκει.. αν εχεις εξοδο πας οπου θελεις αρκει να επιστρεψεις την καταλληλη ωρα.. το σχοινακι κ την μπαρα κρεμασμενη στο δεντρο μαλλον πρεπει να το ξεχασεις
Ειναι 5-10 χλμ από την Ρεντινα (πχ πρεπει να ειναι στον ίδιο δήμο / νομό το σπιτι; ) Αλλά όπως είπες θα το ρωτήσω εκεί. Ευχαριστώ Mocuba και κ την μπαρα θα την ξεχάσω :P (είπαμε Ειδικές δυνάμεις παμε μην τα θέλουμε όλα δικά μας )
κατι τετοιο πρεπει να μετραει πχ ο νομος ο δημος.. θα το δεις εκει.. αλλα το σχοινακι πλακα εχεις παρε κ καμια κουνια για το διπλα δεντρο--πλακα κανω μην βριζεις--ποτε μπαινεις;
Εχω φάει τρελό κόλλημα :D και απλα ειναι κάτι δυσκολα tricks που θέλουν να μπορείς να κρεμιέσε με ενα χέρι από την μπάρα και να την πασ μεχρι πεισω στην μέση σου (με το ενα χερι :P )
Δεν θα εβριζα γιατι καταλαβαίνω κι εγω πως έχω πλάκα αλλα είναι ΚΟΛΛΗΜΑ ! :)
Για Νοεμβριο έσπασα την αναβολή αλλά ακόμα δεν μου ήρθε η πρόσκληση κατάταξης (πήγα σήμερα 12:00 από το αστυνομικό τμήμα αλλά δεν ήταν εκεί ο αστυνόμος

Η πρόσκληση κατάταξης πριν απο πόσες μέρες έρχεται;
Ευχαριστο και πάλι Μοcuba
Είναι τρελό κόλλημα το σπορ αυτό ...
Και για να κάνεις τα καλά κόλπα πρέπει να μπορείς να πηγαίνεις την μπάρα μέχρι πίσω στην μέση σου με το ένα χερι (ενω κρεμιέσαι από την μπάρα)
Για Νοεμβριο δηλωσα αλλά δεν έχει ερθει ακόμα χαρτι. (Πήγα σήμερα από το αστυνομικό τμήμα12:00 και έλειπε ο αστυνομος (τι πρωτότυπο ε;

Kanονικά 1 μήνα πριν δεν σου στέλνουν την πρόσκληση κατάταξης;
Δεν θα εβριζα γιατι ξέρω πως έχω πλάκα αλλά έχω φάει τρελλό κόλημα ! (δεν πειράζει θα στρώσω σε ένα μήνα στον στρατό :P)
Ευχαριστώ και πάλι mocuba
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
τζον μηπως να σου κανουμε και π... ες δεν ντρεπεσαι θες να πας στις Ε. Δ θες να εισαι και χαλαρος, καλητερα να πας στην μπαντα να παιξεις κανα κλαρινο γιατι για Ε. Δ δεν κανεις εκει θελει αντρες οχι λαμογια...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Αφήστε το παιδί. Δείχνει πόσο χαλαρά έχει πάρει το θέμα. Αν μπει ε. δ και πήξει θα του κοπούν οι ορέξεις για αυτά που λέει και το μόνο που θα θέλει θα είναι λίγες ώρες ύπνο. Α, ρε σαν χθες θυμάμαι κάποιες μέρες στην Ι ΜΑΚ που δεν έπαιρνα συνειδητά υπηρεσιακό ή και έξοδο ακόμα για να κοιμηθώ 1 ή 2 ώρες. Σπάνια βέβαια τα κατάφερνα γιατί όλο και κάποιος μας ξύπναγε για δουλειές.
Τούρκοι δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ. Με όπλο και μαχαίρι θα γίνει μακελιό! Ι-ΜΑΚ
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:Αφήστε το παιδί. Δείχνει πόσο χαλαρά έχει πάρει το θέμα. Αν μπει ε. δ και πήξει θα του κοπούν οι ορέξεις για αυτά που λέει και το μόνο που θα θέλει θα είναι λίγες ώρες ύπνο. Α, ρε σαν χθες θυμάμαι κάποιες μέρες στην Ι ΜΑΚ που δεν έπαιρνα συνειδητά υπηρεσιακό ή και έξοδο ακόμα για να κοιμηθώ 1 ή 2 ώρες. Σπάνια βέβαια τα κατάφερνα γιατί όλο και κάποιος μας ξύπναγε για δουλειές.
Τοσο πήξιμο ε; :P
Legion που ειδες πως θέλω να λουφάρω ; (δεν θέλω να μπω σε γραφείο επειδη έχω πτυχιο Πληροφορικής ) = αποφυγη λουφας
Εσυ μπορεί να σου αρεσε οταν τελείωνε η μέρα να καθεσαι σε και να μπεκροπίνεις τα απογευματα σε καψιμι και καφετεριες εγω ομως θελω να αθλούμαι αυτές τις ώρες = αποφυγή και της λούφας που νόμιμα σου δίνει ο στρατός ( εξοδο δλδ).
Φιλικά πάντα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
καλα ρε τι το περασες το στρατο κανω οτι θελω οτι θελουν οι αλλοι θα κανεις ειτε αυτο ειναι γυμναστικη, καψωνι, καθαριοτητες... το μονο που θα θες θα ειναι να κοιμηθεις οπως ειπε και το προηγουμενο αμφιβιο κομαντο...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Δεν ειπα εγω οτι πριν φτασει η ωρα απογευματινης εξοδο (εφοσον δεν εχεις υπηρεσια) να κανω οτι θελω, αλλά αφου είστε παλιοι και τα εχετε περασει αφου μου λέτε οτι θα ψαχνω μονο υπνο τότε οκ πασο :P Απλα ρωτουσα πως μπορω να αποφυγω της λούφας του γραφείου (επειδή σαν δικαιολογητικό στο κόψιμο αναβολής τους πήγα πτυχίο πληροφορικής και εκει μου είπε πως μπορεί να με βάλουν γραφείο :/ (ακόμα και αν δεν το θέλω εγω ε; :/ ) (πχ όπως να δώσω τις ασκήσεις για ΥΕΑ κι ας μην θέλω να παω επειδη έχω πτυχίο ΑΕΙ)
Γαμώτο ακόμα να μου ερθει το χαρτί... και δεν ερχεται και γρήγορα το Νοεμβρης να μπω να δω !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:Αφήστε το παιδί. Δείχνει πόσο χαλαρά έχει πάρει το θέμα. Αν μπει ε. δ και πήξει θα του κοπούν οι ορέξεις για αυτά που λέει και το μόνο που θα θέλει θα είναι λίγες ώρες ύπνο. Α, ρε σαν χθες θυμάμαι κάποιες μέρες στην Ι ΜΑΚ που δεν έπαιρνα συνειδητά υπηρεσιακό ή και έξοδο ακόμα για να κοιμηθώ 1 ή 2 ώρες. Σπάνια βέβαια τα κατάφερνα γιατί όλο και κάποιος μας ξύπναγε για δουλειές.
Εγω για αυτο σχεδον ποτε ως νεος δεν καθομουν στο στρατοπεδο
ακομα και να νυσταζα πολυ. Συνεχεια ***** γινοντουσαν, ακομα και
ΣΚ, καψονια, δουλειες, περιεργοι ΑΥΔΜ, ΒΑΥΔΜ και παλιοι κτλ.
Αστα, πηγαιναμε εξω και κουτουλαγαμε απο την νυστα

Σαν τωρα θυμαμαι οταν πηγαιναμε μερικες φορες στα κιοσκια
για θεωρητικη εκπαιδευση πως οταν μερικους τους επαιρνε ο υπνος(στιγμιαια εννοω οχι οτι την πεφτανε

τους εστελναν στον αραπη για να ξυπνησουν, κανανε ερπειν και αλλα τετοια
ωραια

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες