καλως τον εμ ! Οταν εγω τα λεω ο Σταθης μ λεει να ηρεμισωpanos1986 έγραψε:τι κανεις φιλε; Πολυ μεγαλες βασεις ακου κ αγχωθηκα παρα πολυ... Ας μπω κ επιλαχων...asimike έγραψε:ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!

καλως τον εμ ! Οταν εγω τα λεω ο Σταθης μ λεει να ηρεμισωpanos1986 έγραψε:τι κανεις φιλε; Πολυ μεγαλες βασεις ακου κ αγχωθηκα παρα πολυ... Ας μπω κ επιλαχων...asimike έγραψε:ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!
εσεις εχετε κ απο 2500 εγω με 2380 τι να πω;asimike έγραψε:καλως τον εμ ! Οταν εγω τα λεω ο Σταθης μ λεει να ηρεμισωpanos1986 έγραψε:τι κανεις φιλε; Πολυ μεγαλες βασεις ακου κ αγχωθηκα παρα πολυ... Ας μπω κ επιλαχων...asimike έγραψε:ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!... Ασε μην μιλας σε εμενα περι βασεων γιατι τις κοβω... Καλα δν ξερει κανενας τιποτα απο μεσα; Τοσα βυσματα χαθηκε να μπει ενα εδω να πει οτι η Βαση πανω κατω η μεχρι στιγμης ειναι τοσο... Αν και δν θα τον πιστεψω αλλα λεμε τωρα...
ποτε μα8αινεις τα αποτελεσματα ρωταω; Κοπηκες η περασες στο λενε κατευθειαν... ;ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Σταθη στσ ψιχοτεχνικα και γενικοτερα στα ιατρικα δεν υπαρχει ενσταση... Εγω αυτο ξερω.
οπα! Εγω 2410 εχω μακαρι να ειχα 2500...panos1986 έγραψε:εσεις εχετε κ απο 2500 εγω με 2380 τι να πω;asimike έγραψε:καλως τον εμ ! Οταν εγω τα λεω ο Σταθης μ λεει να ηρεμισωpanos1986 έγραψε:τι κανεις φιλε; Πολυ μεγαλες βασεις ακου κ αγχωθηκα παρα πολυ... Ας μπω κ επιλαχων...asimike έγραψε:ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!... Ασε μην μιλας σε εμενα περι βασεων γιατι τις κοβω... Καλα δν ξερει κανενας τιποτα απο μεσα; Τοσα βυσματα χαθηκε να μπει ενα εδω να πει οτι η Βαση πανω κατω η μεχρι στιγμης ειναι τοσο... Αν και δν θα τον πιστεψω αλλα λεμε τωρα...
εσυ με την μμμμμμμ που σε δερνει αν ειχες 2500 θα ηθελες να ειχες 2600...asimike έγραψε:οπα! Εγω 2410 εχω μακαρι να ειχα 2500...panos1986 έγραψε:εσεις εχετε κ απο 2500 εγω με 2380 τι να πω;asimike έγραψε:καλως τον εμ ! Οταν εγω τα λεω ο Σταθης μ λεει να ηρεμισωpanos1986 έγραψε:τι κανεις φιλε; Πολυ μεγαλες βασεις ακου κ αγχωθηκα παρα πολυ... Ας μπω κ επιλαχων...asimike έγραψε:ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!... Ασε μην μιλας σε εμενα περι βασεων γιατι τις κοβω... Καλα δν ξερει κανενας τιποτα απο μεσα; Τοσα βυσματα χαθηκε να μπει ενα εδω να πει οτι η Βαση πανω κατω η μεχρι στιγμης ειναι τοσο... Αν και δν θα τον πιστεψω αλλα λεμε τωρα...
παλι με περναςasimike έγραψε:οπα! Εγω 2410 εχω μακαρι να ειχα 2500...panos1986 έγραψε:εσεις εχετε κ απο 2500 εγω με 2380 τι να πω;asimike έγραψε:καλως τον εμ ! Οταν εγω τα λεω ο Σταθης μ λεει να ηρεμισωpanos1986 έγραψε:τι κανεις φιλε; Πολυ μεγαλες βασεις ακου κ αγχωθηκα παρα πολυ... Ας μπω κ επιλαχων...asimike έγραψε:ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!... Ασε μην μιλας σε εμενα περι βασεων γιατι τις κοβω... Καλα δν ξερει κανενας τιποτα απο μεσα; Τοσα βυσματα χαθηκε να μπει ενα εδω να πει οτι η Βαση πανω κατω η μεχρι στιγμης ειναι τοσο... Αν και δν θα τον πιστεψω αλλα λεμε τωρα...
αχαχαχαχαχ ευχαριστω ρε!sta8hsss έγραψε:εσυ με την μμμμμμμ που σε δερνει αν ειχες 2500 θα ηθελες να ειχες 2600...asimike έγραψε:οπα! Εγω 2410 εχω μακαρι να ειχα 2500...panos1986 έγραψε:εσεις εχετε κ απο 2500 εγω με 2380 τι να πω;asimike έγραψε:καλως τον εμ ! Οταν εγω τα λεω ο Σταθης μ λεει να ηρεμισωpanos1986 έγραψε:τι κανεις φιλε; Πολυ μεγαλες βασεις ακου κ αγχωθηκα παρα πολυ... Ας μπω κ επιλαχων...asimike έγραψε:ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!... Ασε μην μιλας σε εμενα περι βασεων γιατι τις κοβω... Καλα δν ξερει κανενας τιποτα απο μεσα; Τοσα βυσματα χαθηκε να μπει ενα εδω να πει οτι η Βαση πανω κατω η μεχρι στιγμης ειναι τοσο... Αν και δν θα τον πιστεψω αλλα λεμε τωρα...
Ξεκολλα λεμε!
sta8hsss έγραψε:ποτε μα8αινεις τα αποτελεσματα ρωταω; Κοπηκες η περασες στο λενε κατευθειαν... ;ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Σταθη στσ ψιχοτεχνικα και γενικοτερα στα ιατρικα δεν υπαρχει ενσταση... Εγω αυτο ξερω.
sta8hsss έγραψε:ποτε μα8αινεις τα αποτελεσματα ρωταω; Κοπηκες η περασες στο λενε κατευθειαν... ;ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Σταθη στσ ψιχοτεχνικα και γενικοτερα στα ιατρικα δεν υπαρχει ενσταση... Εγω αυτο ξερω.
PETRAN έγραψε:Μακαρι φιλε αλλα... Ακυρο μεγαλο!
πολλες ελπιδες# (διαφορο) #ειναι μεσαnikoslok έγραψε:Εγω πιστευω οτι οσοι εχουν απο 2350 και πανω εχουν πολλες Ελπιδες... Για α
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες