Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Καλησπερα σε ολοα τα παιδια. Η γνωμη μου ειναι πως δεν θα παει αρχες οκτωβρη η κατασταση αυττη. Τελος αυτου του μηνα θα εχουμε τα αποτελεσματα. Μην ξεχνατε πως 20 ημερες εκαναν τα αποτελεσματα της προηγουμενες χρονιες για 1500 ατομα κ οχι για το 1/3 δηλαδη 500! Συντομα θα βγουν παιδια υπομονη. Οσο για το ΔΜΣ να εισαστε σιγουροι πως θα κανουν στραβα ματια! Μονο το τατου θα ψηλο κυνηγησου! Επιμενω στο 2300 σε Α\' κ πανω απο 26++σε Β'. Δυστυχως.
και το ΔΜΣ να εισαι σιγουρος οτι θα κυνηγησουν γιατι ειναι λιγα ατομα και ο καθενας θα προσπαθησει με ολες τις δυναμεις να μπει και δεν θα επιτρεψει να μπει στο σωμα καποιος που δεν το αξιζει... Αν δω καποιον χοντρο εγω προσωπικα να μπαινει θα παρακινησω καποιον φιλο-γνωστο μου που κοπηκε για καποιο λογο να κανει ενσταση... Ολα θα γινουν τυπικα φετος... Εχει πολλα προβληματα η κυβερνηση στο κεφαλι της για να προσθεση κι αλλα... Και στην τελικα επιλογη της ηταν να το βαλει στη προκυρηξη δεν το βρηκε απο τους προηγουμενους... ...PETRAN έγραψε:Καλησπερα σε ολοα τα παιδια. Η γνωμη μου ειναι πως δεν θα παει αρχες οκτωβρη η κατασταση αυττη. Τελος αυτου του μηνα θα εχουμε τα αποτελεσματα. Μην ξεχνατε πως 20 ημερες εκαναν τα αποτελεσματα της προηγουμενες χρονιες για 1500 ατομα κ οχι για το 1/3 δηλαδη 500! Συντομα θα βγουν παιδια υπομονη. Οσο για το ΔΜΣ να εισαστε σιγουροι πως θα κανουν στραβα ματια! Μονο το τατου θα ψηλο κυνηγησου! Επιμενω στο 2300 σε Α\' κ πανω απο 26++σε Β'. Δυστυχως.
Καλησπέρα και από μένα... Είμαι στην A' και έχω 2470 μόρια (14,7 απολυτηριο, εφεδρος, διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης και λοουερ αγγλικα) ... Αν θέλει το παλικάρι να το σημειώσει στην λίστα για να έχετε ακόμα έναν... Και κατι για τα τατοο και τα σχετικα... Εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα κοπουν στο χιλιομετρο... Εκτος αν και εκει κανουν τα στραβα ματια...
Παιδια το θεμα ειναι να περασεις τα μορια μετα απο εκει και περα τα αθληματα ειναι γελοια και τα ψυχομετρικα μην τρελενεστε θα το δειτε εκτος αν ειναι κανενας τρελος με διπλωμα... Σημειωστεμε και μενα εχω 2520 στην α' ευχαριστω!
τα ιδια μορια εχουμε... Να και η Ισοψηφια... !γιωργος88 έγραψε:Παιδια το θεμα ειναι να περασεις τα μορια μετα απο εκει και περα τα αθληματα ειναι γελοια και τα ψυχομετρικα μην τρελενεστε θα το δειτε εκτος αν ειναι κανενας τρελος με διπλωμα... Σημειωστεμε και μενα εχω 2520 στην α' ευχαριστω!
Τα ιδια φιλαρακι πιστευω γυρω στα πρωτα 200 με 250 ατομα θα ειμαστε τι λες; Παντως δεν εχουν ολοι τα μορια για να μπουν απο τις τοσες χιλιαδες αιτησεις που εγιναν οποτε μην σας φουσκωνουν τα μυαλα οτι θα ανεβουν πολυ τα μορια
Και μαλλον λες πολλα 250 ατομα... Αλλα θα δουμε... Εννοειτε οτι δεν εχουν μορια... Κατω απο μας θα γινει χαμος...γιωργος88 έγραψε:Τα ιδια φιλαρακι πιστευω γυρω στα πρωτα 200 με 250 ατομα θα ειμαστε τι λες; Παντως δεν εχουν ολοι τα μορια για να μπουν απο τις τοσες χιλιαδες αιτησεις που εγιναν οποτε μην σας φουσκωνουν τα μυαλα οτι θα ανεβουν πολυ τα μορια
Παναγια μου αν εχουμε ισοβαθμιες και πολλους στα 2520 στα 2470 ειμαι οριακα και θα τρεχω σε κληρωσεις; :)
αν το κοιταξετε πιο καλα και με βαση τα χιλιοστα μοριου, ισως να μην εχετε τα ιδια. Καποιος πιο πολλα με μικρη διαφορα. Φιλικα.sta8hsss έγραψε:τα ιδια μορια εχουμε... Να και η Ισοψηφια... !γιωργος88 έγραψε:Παιδια το θεμα ειναι να περασεις τα μορια μετα απο εκει και περα τα αθληματα ειναι γελοια και τα ψυχομετρικα μην τρελενεστε θα το δειτε εκτος αν ειναι κανενας τρελος με διπλωμα... Σημειωστεμε και μενα εχω 2520 στην α' ευχαριστω!

Οσο χαμηλοτερα μορια εχουν τοσο μεγαλυτερη ισοψηφια πιστευω και μπορει και 30 40 ατομα στο τελος να εχουν τα ιδια μορια ενω στα μορια μας θα ειναι λιγοι... Φιλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα φιλαρακι και στην 399 θεση να ειμαι να μπω θελω ουτε η σειρα με πειραζει ουτε τιποτα!
γιωργος88 έγραψε:Οσο χαμηλοτερα μορια εχουν τοσο μεγαλυτερη ισοψηφια πιστευω και μπορει και 30 40 ατομα στο τελος να εχουν τα ιδια μορια ενω στα μορια μας θα ειναι λιγοι... Φιλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα φιλαρακι και στην 399 θεση να ειμαι να μπω θελω ουτε η σειρα με πειραζει ουτε τιποτα! Καλα εννοειται αυτο... ! Το θεμα ειναι να μπουμε και ας ειμαστε και στην τελευταια θεση. Αυτο δεν εχει να κανει τιποτα μετα... !
στους επιλαχοντες πιστευεις καθολου;
στην ισοβα8μια νομιζω οτι περναει το μεγαλυτερο απολυτηριο τωρα πια... Και δεν εχει κληρωσεις... Αν δεν κανω λαθος!Bonito έγραψε:Παναγια μου αν εχουμε ισοβαθμιες και πολλους στα 2520 στα 2470 ειμαι οριακα και θα τρεχω σε κληρωσεις;:)
και ναι οσο πλησιαζουμε στην βαση θα εχουμε και πολλες ισοβαθμιες πολλων ατομων... Εκει να δειτε τι εχει να γινει!γιωργος88 έγραψε: Οσο χαμηλοτερα μορια εχουν τοσο μεγαλυτερη ισοψηφια πιστευω και μπορει και 30 40 ατομα στο τελος να εχουν τα ιδια μορια ενω στα μορια μας θα ειναι λιγοι... Φιλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα φιλαρακι και στην 399 θεση να ειμαι να μπω θελω ουτε η σειρα με πειραζει ουτε τιποτα!
Εγω παιδια που σας βλεπω και με κατι συζητησεις με αστυνομικους κτλ οποιος εχει απο 2400 και πανω ειναι καλα πιστευω και να μην ανχωνετε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες