Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Εγω πιστευω οτι ειναι απλα ασχετοι... Οπως και καθε χρονια δεν τους υπολογιζω καν να σου πω τηνα αληθεια και ειναι παρα πολλα ατομα ετσι.
-
Το πολυ 1000 ατομα Ξερουν τι παιζει Και τι ακριβωσ γινετε καθε χρονια... Ολοι οι αλλοι... Τα κανουν απλα για να τα κανουν
ετσι κατι τετοιοι ασχετοι περναν ομως, διχως να ξερουν τα μορια τους, διχως αγχος, διχως να γνωριζουν σε ποια κατηγορια ανηκουν, ερχεται η στιγμη που βλεπουν το ονομα τους στους επιτυχοντεςnikoslok έγραψε:Εγω πιστευω οτι ειναι απλα ασχετοι... Οπως και καθε χρονια δεν τους υπολογιζω καν να σου πω τηνα αληθεια και ειναι παρα πολλα ατομα ετσι.

-
Πιστεψε φιλε Μακαρι να Μην ηξερα και εγω τπτ και απλα να περιμενα Οι καλυτεροι ειναι πιστεψε την καλυτεροι δουλεια κανουν και εμεις που ξερουμε τι κερδιζουμε. Αχαχαχαχχαχααχ
2280 στην α κατηγωρια μεχρι εχτες την γλητωσαμε
δε καταλαβα. Τι εννοεις μεχρι χθες την γλιτωσαμε;χριστος χριστου έγραψε:2280 στην α κατηγωρια μεχρι εχτες την γλητωσαμε
Καλημερα αλανια! Τι κανουμε; Πετραν οτι και να λεμε οπου και να βγουμε οτι και να πιουμε η αγωνια ειναι αγωνια, και για το παλικαρι που μας λεει βολεψακιδες, θα ελεγα να μην μιλαει αν δν ξερει... Αυτη τη στιγμη τι δουλεια κανει ο αλλος και αν του αρεσει η οχι. Αυτα. Κανενα νεο για αιτησεις; Μορια; Αλλαγες; Τιποτα κανεις;
...
...
ΕΛΛΑΣ
Δεν ξερουμε τιποτα ρε ***** το. Μονο οτι εγιναν καπου 13000 αιτησεις κ θα γινει μακελιο! Τωρα για μορια κ τετοια. Δεν γνωριζω τουλαχιστον εγω κατι.
Εν το μεταξυ εσυ γιατι εχεις αγωνια ρε ασιμικε; Εισαι με το εναμιση ποδι μεσα οποτε χαλαρωσε! Ολα καλα θα πανε. Ποσο θα ανεβει η βαση πια; ! εχεις υπεραρκετα μοριακια.
αληθεια τι εννοεις γιατι κ στο φεισμπουκ στο φορουμ των ειδικων φρουρων περιεργα το εγραψεςςnic007 έγραψε:δε καταλαβα. Τι εννοεις μεχρι χθες την γλιτωσαμε;χριστος χριστου έγραψε: 2280 στην α κατηγωρια μεχρι εχτες την γλητωσαμε
ε ναι για αυτο και εχουν γινει 15000++ αιτησεις... Τωρα το ποσοι εχουβ ασχοληθει... Γνωμη μου οτι ειναι λιγοι... Οπως πχ ρωταγα στο τμημα τα μορια των αλλων που ηταν εκει και ο αλλος επειδη ηταν ε. Δ (εφεδρος) νομιζε οτι επαιρνε 1000 μορια... Δν ειπα τιποτα τοτε αλλα καταλαβα τι παιζει... Και η κουτση Μαρια σε αυτη την προκυρηξη εκανε τα χαρτια της... Και ακους το κλασικο τα εκανα και εγω... Τι εχω να χασω; Οποτε Eazy dudes...nikoslok έγραψε:Το πολυ 1000 ατομα Ξερουν τι παιζει Και τι ακριβωσ γινετε καθε χρονια... Ολοι οι αλλοι... Τα κανουν απλα για να τα κανουν
ΕΛΛΑΣ
μακαρι να ειναι ετσι αλλα ειλικρηνα εχω απογοητευτει και πιστευω οτι δν θα μπω... Τωρα τι να σου πω... Περιμενω και εγω οπως ολος ο κοσμος...PETRAN έγραψε:Εν το μεταξυ εσυ γιατι εχεις αγωνια ρε ασιμικε; Εισαι με το εναμιση ποδι μεσα οποτε χαλαρωσε! Ολα καλα θα πανε. Ποσο θα ανεβει η βαση πια; Εχεις υπεραρκετα μοριακια.
ΕΛΛΑΣ
βαση εννοει στην α. Αλλα τι ειναι σιγουρο; Κανεις δεν ξερει. Μια χαρα βαση μου φαινεται τα 2280. Αν ειναι ετσι, ε τοτε και στην β θα ειναι 2650 οχι παραπανωpanos1986 έγραψε:αληθεια τι εννοεις γιατι κ στο φεισμπουκ στο φορουμ των ειδικων φρουρων περιεργα το εγραψεςςnic007 έγραψε:δε καταλαβα. Τι εννοεις μεχρι χθες την γλιτωσαμε;χριστος χριστου έγραψε:2280 στην α κατηγωρια μεχρι εχτες την γλητωσαμε

καθε μερα το βιολι σου εχεισ 2850 κ παιζεις μαζι μας. Για σοβαρεψουstratos23 έγραψε:Για την β παιδια γνωριζει κανεις κατι, ας μας ενημερωσει !
χαχαχαχαχαχαχαχα ρε Θεμη... ! Ωραιο παιδακι εισαι, αλλα δεν ξεραμε οτι εισαι και ομοφιλοφιλος... !wtf έγραψε:ελεος... Θεμη κοριτσαρα μου ειπαμε κανεις μπαμ πως εισαι τοιουτος αλλα οχι και ετσιThemis Lms έγραψε:Παιδια τι εξετασεισ κανουν μηπωσ ξερει καποιοσ; Οι ομοφυλοφυλοι εχουν προβλημα στισ εξετασεισ; Εξεταζουν τα παντα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες