Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Μη μαλωνετε ρε παιδια το φορουμ ειναι φιλικο με λαες σχεσεις και να ανταλασσουμε αποψεις
Ρε παιδια εχω για Α κατηγορία 2440 μόρια. Περνάω; Λένε ότι οι αιτησεισ ξεπερνάνε τις 16000;
εχεις πολλα μορια και εισαι μεσα... Μην δινεις σημασια στο ποσες αιτησεις εγιναν... Τα μορια σου ειναι καλα!john έγραψε:Ρε παιδια εχω για Α κατηγορία 2440 μόρια. Περνάω; Λένε ότι οι αιτησεισ ξεπερνάνε τις 16000;
...
Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις φίλε μου! Π. Χ. Εγω τελειώνω Ε. Μ. Π και συμμετάσχω... Δεν είναι απαραίτητο να παρατήσει την σχολή του κάποιος για να κάνει τα χαρτιά του.
σε σένα απαντούσα με το παραπάνω μνμalex έγραψε:Και μένα φίλοι μου έχουν περάσει γιατροι, δικηγόροι, νοσηλευτες, γυμναστικη ακαδημία, οικονομικα... Κανείσ όμοςσ δεν παρατάει τη σχολή του για γίνει αστυνομικός! Το φίλος σου την παράτησε; κ αν υπάρχει κανείσ άλλοσ εδω μέσα που είχε περάσει σε σχόλη με βάση μεγαλήτερη του 14 και την παρατάει να μπει ειδικος φροθρος ασ μασ το πει... Και δεν το λέω για ν το πέξω έξθπνοσ απλά έχω απορία...
και οσο πλησιαζουν τα αποτελεσματα να δεις τι θα γινεται... !nic007 έγραψε:Μη μαλωνετε ρε παιδια το φορουμ ειναι φιλικο με λαες σχεσεις και να ανταλασσουμε αποψεις
Μπραβο σου σωστα μιλας. Ρε νικολοκ εσυ που λες θα πεξουν τα μοριαnic007 έγραψε:Μη μαλωνετε ρε παιδια το φορουμ ειναι φιλικο με λαες σχεσεις και να ανταλασσουμε αποψεις
Σταθη πολυ αγχος ολοι μας... Πως τα βλεπεις?sta8hsss έγραψε:και οσο πλησιαζουν τα αποτελεσματα να δεις τι θα γινεται... !nic007 έγραψε:Μη μαλωνετε ρε παιδια το φορουμ ειναι φιλικο με λαες σχεσεις και να ανταλασσουμε αποψεις
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
nikoslok έγραψε:τι να πω ρε φιλε θα δουμε ολοι ελπιζουμε για το καλυτερο... Επειδη ασχολουμε πανω απο 1 χρονο με την συγκεκριμενη προκυριξη Και ξερουν και πολλοι εδω μεσα Και τα 10 μορια παιζουν ρολο ο Κολητος μου βρεθηκε στην προκ του 2008 200 νουμερο επιλαχον για 30 μορια Περασε τελικα Απλα ηθελα να πω με αυτο οτι ολα παιζονται... Η βασεις για μενα ειναι Α 2300 πιο κατω με τπτ δεν νομιζω και β 2650 το ιδιο και για την β Και θα σου πω περσι Α 2060 συν τα 200 =2260 γνωμη μου μεχρι και 2350 μπορει να φταση για β απο Οτι ξερω 2300 τοσο Καπου εκει ε οποτε 2650 Και πανω στην β Και λογο τον 100 ατομων αυτο... Μακαρι να Βγω ψευτης και αν ειναι πιο χαμηλες...panos1986 έγραψε:Μπραβο σου σωστα μιλας. Ρε νικολοκ εσυ που λες θα πεξουν τα μοριαnic007 έγραψε:Μη μαλωνετε ρε παιδια το φορουμ ειναι φιλικο με λαες σχεσεις και να ανταλασσουμε αποψεις
alex έγραψε:Και μένα φίλοι μου έχουν περάσει γιατροι, δικηγόροι, νοσηλευτες, γυμναστικη ακαδημία, οικονομικα... Κανείσ όμοςσ δεν παρατάει τη σχολή του για γίνει αστυνομικός! Το φίλος σου την παράτησε;κ αν υπάρχει κανείσ άλλοσ εδω μέσα που είχε περάσει σε σχόλη με βάση μεγαλήτερη του 14 και την παρατάει να μπει ειδικος φροθρος ασ μασ το πει... Και δεν το λέω για ν το πέξω έξθπνοσ απλά έχω απορία...
και γω εχω 17 απολυτηριο και ειχα περασει και σε σχολη, τι σημαινει αυτο; Επρεπε να γινω αστυφυλακας; Οι καιροι αλλαζουν, οι αναγκες το ιδιο, οπως και τα ενδιαφεροντα, ειναι πολλοι με εμγαλα απολυτηρια, ειναι πολλοι που ειναι απογοητευμενοι απο τις σχολες τους οπως εγω για παραδειγμα
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Καλημερα! Θα κανω μια ερωτηση κ οποιος θελει απαντα! Στις 13/09/10 τελειωσε η καταθεση τον αιτησεων. Βλεπω 3-4 ατομα που ρωτανε συνεχεια σε πια κατηγορια ειναι, ρε μαγκες για λαλακες μας περνατε; Οταν εκαναν-εκανες τα χαρτια σου στο τμημα δεν ειδες σε πια κατηγορια εισαι, δεν σου ειπαν; Προπο πηγες να παιξεις; Θα αλλαξη κατι τωρα η με το να δουλευεις καποια παιδια εδω κερδιζεις κατι; Συγνωμη για το υφος μου αλλα δεν λεω κατα παραλογο.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
δημητρης25 έγραψε:Καλημερα! Θα κανω μια ερωτηση κ οποιος θελει απαντα! Στις 13/09/10 τελειωσε η καταθεση τον αιτησεων. Βλεπω 3-4 ατομα που ρωτανε συνεχεια σε πια κατηγορια ειναι, ρε μαγκες για λαλακες μας περνατε; Οταν εκαναν-εκανες τα χαρτια σου στο τμημα δεν ειδες σε πια κατηγορια εισαι, δεν σου ειπαν; Προπο πηγες να παιξεις; Θα αλλαξη κατι τωρα η με το να δουλευεις καποια παιδια εδω κερδιζεις κατι; Συγνωμη για το υφος μου αλλα δεν λεω κατα παραλογο.
Σωστά τα λές.
πες τα γιατι θα μας τρελανουνεWhiteyez έγραψε:Σωστά τα λές.δημητρης25 έγραψε:Καλημερα! Θα κανω μια ερωτηση κ οποιος θελει απαντα! Στις 13/09/10 τελειωσε η καταθεση τον αιτησεων. Βλεπω 3-4 ατομα που ρωτανε συνεχεια σε πια κατηγορια ειναι, ρε μαγκες για λαλακες μας περνατε; Οταν εκαναν-εκανες τα χαρτια σου στο τμημα δεν ειδες σε πια κατηγορια εισαι, δεν σου ειπαν; Προπο πηγες να παιξεις; Θα αλλαξη κατι τωρα η με το να δουλευεις καποια παιδια εδω κερδιζεις κατι; Συγνωμη για το υφος μου αλλα δεν λεω κατα παραλογο.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
panos1986 έγραψε:πες τα γιατι θα μας τρελανουνεWhiteyez έγραψε:Σωστά τα λές.δημητρης25 έγραψε:Καλημερα! Θα κανω μια ερωτηση κ οποιος θελει απαντα! Στις 13/09/10 τελειωσε η καταθεση τον αιτησεων. Βλεπω 3-4 ατομα που ρωτανε συνεχεια σε πια κατηγορια ειναι, ρε μαγκες για λαλακες μας περνατε; Οταν εκαναν-εκανες τα χαρτια σου στο τμημα δεν ειδες σε πια κατηγορια εισαι, δεν σου ειπαν; Προπο πηγες να παιξεις; Θα αλλαξη κατι τωρα η με το να δουλευεις καποια παιδια εδω κερδιζεις κατι; Συγνωμη για το υφος μου αλλα δεν λεω κατα παραλογο.
αυτο ειναι γενικο φενομενο εδω σειρα μου απο το στρατο εκανε τα χαρτια του με αστυνομικο πατερα και οταν του ελεγα α και β κατηγορια μου λεει τι ειναι αυτα... Ετσι Πανε ολοι ρε μπας και...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Το θεμα ειναι οτι εχουν κανει τα χαρτια τους, εχει περασει μια εβδομαδα κ δεν ξερουν σε πια κατηγορια τα εκαναν. Δεν σου φαινετε περιεργο αυτο φιλε λοκ; Ειναι 100% κ μονο για να σπανε το ηθικο κ τα νευρα. Σε εμενα το πετυχαν
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες