Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Οποτε δεν εχω 2600 εχω 2580μορια στην β εχω καμια πιθανοτητα τωρα
εγω πιστευω οτι εχεις πολλεςnikospanos έγραψε:Οποτε δεν εχω 2600 εχω 2580μορια στην β εχω καμια πιθανοτητα τωρα
Καλησπερα σας... Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13.7, ειδικες δυναμεις,lower, διπλωμα αυτοκινητου και ειμαι γονιος τριων ανηλικων τεκνων... Τι μορια εχω;
Βγαζω περιπου 2900 μορια απο ΤΕΕ Β'κυκλου. Εχω καμια ελπιδα;
Ειμαι και παντρεμενος με παιδι...
Ειμαι και παντρεμενος με παιδι...
εγω παλι πιστευω φιλε διχως να σε ειρωνευομαι κ διχως να θελω να σε στεναχωρησω, δεν εχεις ελπιδες σχεδον καθολου...panos1986 έγραψε:εγω πιστευω οτι εχεις πολλεςnikospanos έγραψε:Οποτε δεν εχω 2600 εχω 2580μορια στην β εχω καμια πιθανοτητα τωρα
πολλες. Μπηπως ξερεις ποσα μορια πιανει καποιος που ειναι γονεας τριων τεκνων; Νομιζω 4 μοναδες;mixalis έγραψε:Καλησπερα σας... Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13.7, ειδικες δυναμεις,lower, διπλωμα αυτοκινητου και ειμαι γονιος τριων ανηλικων τεκνων... Τι μορια εχω;
Ναι.4 παιρνει... αλλα εχω μπερδευτει... σε ποια κατηγορια ειμαι; Α η β;
Νικ οταν λες πολλες; Γιατι δεν μπορω να τα υπολογισω σωστα
εισαι στην κατηγορια α που παιρνει 400 ατομα.mixalis έγραψε:Νικ οταν λες πολλες; Γιατι δεν μπορω να τα υπολογισω σωστα
εχεις 2470 μορια.
πιστευω οτι εισαι μεσα σιγουρα.
αν ειχες διπλωμα επαγγελματικο βγαλει η και μοτοποδηλατου το 50 αρι η μοτοσυκλετας θα ειχες πιο πολλα μορια.
θα ησουν στην κορυφη... !
αλλα και με 2470 εισαι πολυ καλα.
Δηλαδη οι πρωτοι 400 τι ειναι; Οι "σιγουροι"; Τα αθληματα δεν μετρανε?
κοιτα σου ειπα οτι εισαι με καλα μορια. Δεν ξερουμε ποσο α ειναι βαση. Πρεπει να εισαι μεσα λογικα. Και αν εισαι μεσα αυτο θα πρεπει να σου δωσει την μεγα δυναμη μετα να περασεις τα αθληματα και καθε εμποδιο που σου εχουν...mixalis έγραψε:Δηλαδη οι πρωτοι 400 τι ειναι; Οι "σιγουροι"; Τα αθληματα δεν μετρανε;
ε διαβασε την προκυριξη ρε φιλε Μιχαλη. Να σου γραψω εδω ποια ειναι τα εμποδια;mixalis έγραψε:Να ρωτησω ποια ειναι τα "εμποδια";
αρκετα δεν σου ειπα;
ουτε τα μορια σου δεν ηξερες.
λεει μεσα η προκυριξη για ολα, οχι τατουαζ, υψος 1,70 και πανω... Τρεξιμο και αλλα
Εγω νομιζα τεχνητα εμποδια... Πληρω ολες τις προυποθεσεις... Δεν ηξερα ποια ειναι η κατηγορια που συμμετεχω...
οκ... ! Καλα τοτε... !mixalis έγραψε:Εγω νομιζα τεχνητα εμποδια... Πληρω ολες τις προυποθεσεις... Δεν ηξερα ποια ειναι η κατηγορια που συμμετεχω...
και αλλα ιατρικα ορασεως κτλπ... !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες