Καλλιθεάτης έγραψε:Κύριοι παρακολουθώ το φόρουμ από τις 30/08 που έκανα τα χαρτιά μου. Συγχαρητήρια κ μπράβο σε όσα παιδιά παραθέτουν σοβαρές πληροφορίες και ειδικά στους διαχειριστές που ούτε επαγγελματικά τους ενδιαφέρει το θέμα και έχουν κ άλλα χίλια δυο πράγματα να ασχοληθούν. Παρακολουθώ τις συζητήσεις σελίδα σελίδα. Μια αγχώνομαι, μια όχι. Για την ιστορία τα μόριά μου είναι 2050 στην Α χωρίς να θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Αυτό που ξέρω είναι οτι είναι καθαρά μόρια καθ ότι κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά κ δν έκανα τις κλασσικές Π@@στιές όπως το δίπλωμά μου από β σε γ και δν έχω κ δίπλωμα μηχανής καν. Σίγουρα πολλοί παρακολουθούν το φόρουμ κ σίγουρα εικόνα δν έχουμε καθαρή. Αυτό που θέλω να ευχηθώ απο καρδιάς είναι οι θέσεις να μοιραστούν σε άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη μια θέση σαν αυτή αλλά κ που θα προσφέρουν στην υπηρεσία. Να τιμούν το εθνόσημο στο στήθος. Και όταν έρθει η στιγμή που κάποιος θα το αμαυρώσει, να ναι εκεί. Καλή επιτυχία σε αυτούς λοιπόν. Εδώ θα μαστε και θα τα λέμε.
καλημερα φιλε... Ωραιος! Ετσι ακριβως οπως τα ειπες ειναι! ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sta8hsss την Παρ Σεπ 10, 2010 2:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλλιθεάτης έγραψε:Κύριοι παρακολουθώ το φόρουμ από τις 30/08 που έκανα τα χαρτιά μου.. Συγχαρητήρια κ μπράβο σε όσα παιδιά παραθέτουν σοβαρές πληροφορίες και ειδικά στους διαχειριστές που ούτε επαγγελματικά τους ενδιαφέρει το θέμα και έχουν κ άλλα χίλια δυο πράγματα να ασχοληθούν.. Παρακολουθώ τις συζητήσεις σελίδα σελίδα.. Μια αγχώνομαι, μια όχι.. Για την ιστορία τα μόριά μου είναι 2050 στην Α χωρίς να θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες.. Αυτό που ξέρω είναι οτι είναι καθαρά μόρια καθ ότι κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά κ δν έκανα τις κλασσικές Π@@στιές όπως το δίπλωμά μου από β σε γ και δν έχω κ δίπλωμα μηχανής καν.. Σίγουρα πολλοί παρακολουθούν το φόρουμ κ σίγουρα εικόνα δν έχουμε καθαρή.. Αυτό που θέλω να ευχηθώ απο καρδιάς είναι οι θέσεις να μοιραστούν σε άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη μια θέση σαν αυτή αλλά κ που θα προσφέρουν στην υπηρεσία.. Να τιμούν το εθνόσημο στο στήθος.. Και όταν έρθει η στιγμή που κάποιος θα το αμαυρώσει, να ναι εκεί.. Καλή επιτυχία σε αυτούς λοιπόν.. Εδώ θα μαστε και θα τα λέμε..
οπως πολυ καλα βλεπετε και πιστευω και εγω ειναι σιγουρα ατομα μεσα με αλλα ονοματα και τα ιδια μορια γραμμενα απο 2 μπορει και 3 φορες. αν θελετε και εχω κανει καπου λαθος διορθωστε με. επισης αυτο το εκανα γιατι ολη την ημερα πολλοι που γραφουν αν ανεβουν οι βασεις συνεχεια. θα ειχαμε μια πιο πληρη εικονα παιδια αν οσοι εμπαιναν αφηναν και τα μορια τους. οχι ακριβη αλλα σιγουρα πιο πληρη. αλλιως πως; θα το μαντεψουμε που θα παει η βαση. γιατι δεν μπορει να εχω ψαξει ολα τα φορουμ και εδω και τις 222 σελιδες προσεκτικα και να βρισκω μονο 130 ατομα...
συντομα και για την β κατηγορια.
πολυ καλη δουλεια... Μπραβο στην προσπαθεια σου... !
δημητρης25 έγραψε:asimike το ιδιο αρχιζω να πιστευω κ εγω για την β.. κατω απο 2600 θα υπαρχει προβλημα!
κοιταξε φιλε μου κατω απο 2600 ειναι λογικο πιστευω(πανω -κατω) να εχει καποιος προβλημα... αλλα στην α να εχεισ προβλημα π. χ με 2400 ενταξει τι να πω; και στην α καποτε ο τελευταιος ηταν με 1700 μορια
nic007 έγραψε:παιδια πολλες αιτησεις θα ειναι με πολυ λιγα μορια οι μισες σχεδον και πιο πολλες.. λιγα μορια 1800 και 1900 και 2000
ε αυτο λογικο γιατι ειναι η νοοτροπια ας τα κανω και οτι γινει... π. χ οταν τα εκανα εγω τα χαρτια μου οι δυο μπροστινοι μου ειχαν κατω απο 2000 μορια...