nikosz έγραψε:nic007 μερικοι απο αυτους που εχεις στην λιστα δεν μπηκαν στην περσινη;
οχι φιλε μου δεν ειναι περσυνοι... ειναι και μονο για αυτη την προκυριξη σιγουρα. και λιγοι ειναι... απο οτι εχω καταλαβει πολλα παιδια με πολλα μορια δεν παρακολουθουν αυτο το site
aris έγραψε:Παιδεια τι ειδαν τα ματια μου ορε φιλε αν οντος αυτα που ανεφαραν παρα πανω με τα μορια λεει αληθεια ο καθενας 2400 κ βαλε η βαση
εικόνα να πάρεις από τον πίνακα, αυτά τα είδα και εγώ αλλά τα περισσότερα είναι μούφα, έμπαινε ένα τυπάκι με 3-4 διαφορετικά ονόματα και έγραφε την εξυπνάδα του.. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Σεπ 10, 2010 3:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
α δλδ εμπαινε με διαφορετικους λογαργιασμους και εγραφε μια 2800 μια 2500 καπως ετσι παντος μαγκες αν ειναι να λεμε αλλα ντιαλλον δεν κανουμε δουλεια... αν και σε λιγο καιρο θα ξερουμε οποτε υπομονη...
nic007 πολυ καλη ιδεα να μας δωσεις αυτο το δειγμα. Χωρις να θελω να φανω αχαριστος μηπως θα σου ηταν ευκολο να τους χωρισεις και σε κατηγοριες Α-Β για να εχουμε ενα καλυτερο πλανο;
Ρε γκρικ συμφωνω μαζι σου τι εγινε χαφνικα ολοι ενδιαφερθηκαν να στειλουν τα μορια τους κ ποσοι ειναι αυτη που λενε τα αληθινα μορια τους Κ μερικα ονοματα δεν τα χα ξαναδει να γραφουν
nikoslok έγραψε:α δλδ εμπαινε με διαφορετικους λογαργιασμους και εγραφε μια 2800 μια 2500 καπως ετσι παντος μαγκες αν ειναι να λεμε αλλα ντιαλλον δεν κανουμε δουλεια... αν και σε λιγο καιρο θα ξερουμε οποτε υπομονη...
τσέκαρα τις IP από τους ανώνυμους και είδα πολλά ονόματα με την ίδια ΙP γι'αυτό και κάνω λίστα μόνο για τα μέλη!
νικο δικιο εχεις μπορει να βιαστηκα να απαντησω αλλα ρε φιλε δεν πιστευω οτι θα φτασουν 10000 χιλιαδεε οι ετησεις αλλα ουτε κ οι βασεις το ψιλα εχω ενα προεσθημα
οι αιτησεις λενε ειναι ηδη 10000 περιπου καλα ειναι φιλε για τισ μερες μας 10000 εγω περιμενα και 20000 να σου πω η βαση δεν νομιζω να ειναι αλλα αυτα τα λεμε εμεις και ο κ ντουμας το ιδιο ειπε 200 μορια πανω το λογικο σε καθε κατηγορια απο εκει και περα τι να πεις