Τι γνώμη έχετε για τους ΕΠΟΠ;
ειδες λοιπον που ερχεσαι στα λογια μου και συμφωνεις με την θεση μου. οτι ο θεσμος των εποπ ειναι ενας αποτυχημενος θεσμος; και τον κανουν ακομα χειροτερο οι περισοτεροι εποπ(οχι ολοι) ; ειδες; τωρα μιλας σωστα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
εχει δικιο. και εγω του αει ειμαι αλλα δνεας ειμαι.Rafale έγραψε:evi85 έγραψε:Rafale έγραψε:και ακομα δεν ειδες τιποτα.evi85 έγραψε:Su-35 έγραψε:takis2 έγραψε:Ο στρατος κυριως απο τετοια ατομα στελεχωνεται... Καμενους και το ξερουν ειδικα οσοι πηγαν φανταροι... Αλλα δε πειραζει αυτο. Το θεμα ειναι να δινουν και κατι εδω μεσα οχι μονο φυρα...
Καμενοι ειστε εσεις που πατε για εποπ.
Μια ερωτηση να σου κανω; Ειμαι αποφοιτη ΑΕΙ και σε λίγο τελειωνω το μεταπτυχιακο, εχω αγγλικά και υπολογιστές. Έλα όμως που εγω θέλω να μπώ εποπ γηπιαγωγός (νηπιαγωγός σπούδασα) ειμαι δλδ καμμενη; Δεν νομιζω απλα ο καθενας ειναι υπεθυνος για τις επιλογες τους και ο χαρακτηρισμός ως καμμενους προσβάλλει όλους τους εποπ και όσοι επιωκουν να γινουν...
τι εννοεισ;
θα το καταλαβεις οταν με το καλο φορεσεις τη στολη και πας επ. οπ. οχι απλα καμμενη τσουρουφλισμενη θα εισαι. και εσυ θα εισαι 2 φορες γιατι θα λες "μα ειμαι αει" και εκει θα δεις οτι τα πτυχια και τα μεταπτυχιακα που συγχαρητηρια που εχεις εκει δεν θα εχουν αξια εκτος μιας καλης ισως θεσης σε καποιο επιτελειο και αυτο αν το κυνηγησεις βεβαια. και θα περνανε απαρατηρητα. θα δεις οτι θα ερχονται σε δευτερη μοιρα και τη θεση που θα εχεις ως πολιτης δεν θα την εχεις ενστολη επ. οπ.
...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 42
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
SREK έγραψε:τωρα μιλας σωστα ! Οι ΕΠΟΠ χρειαζοντε κ πρεπει να ειναι πολλοι για αυτο που εχω κατα νου... Κ οι παραγωγικοι, απλα οι ΕΠΟΠ ειναι αναλωσιμοι...
για να ξεφυγουμε λιγο απο την παραφιλολογια...
Εχω τοσο κακη αποψη για τους ΕΠΟΠ που νομιζω οτι θα σου χαλουσαν τα σχεδια!lol
"
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Οι εποπ στον Αυλώνα είναι καλές πάντως. Είναι μερικές απίστευτες. Απορώ τι κάνουν ως εποπ. Θα μπορούσαν άνετα να βρουν κάποιο κορόιδο έξω...
Τώρα από άλλους ΕΠΟΠ... Οι περισσότεροι έχουν μια ζωώδη συμπεριφορά, αλλά δεν με ενδιαφέρουν.
Λίγοι οι καλοί, αλλά υπάρχουν.
Τώρα από άλλους ΕΠΟΠ... Οι περισσότεροι έχουν μια ζωώδη συμπεριφορά, αλλά δεν με ενδιαφέρουν.
Λίγοι οι καλοί, αλλά υπάρχουν.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
GenerX έγραψε:
Οι περισσότεροι έχουν μια ζωώδη συμπεριφορά
Ε ναι, ειναι φυσικο και αναμενομενο.
eleftheri@ έγραψε: Ξανα τονίζω αυτοί που ΔΕΝ είναι χρήσιμου είναι οι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.
δυστυχως με τα σημερινα δεδομενα της κοινωνιας με προτυπα τα οποια δεν υπαρχουν ουτε ιδανικα ουτε ιδεολογια οι φελοι επιπλεουν.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Παρ Σεπ 10, 2010 2:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Rafale έγραψε:eleftheri@ έγραψε: Ξανα τονίζω αυτοί που ΔΕΝ είναι χρήσιμου είναι οι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.
δυστυχως με τα σημερινα δεδομενα της κοινωνιας με προτυπα τα οποια δεν υπαρχουν ουτε ιδανικα ουτε ιδεολογια οι φελοι επιπλεουν.
...
Και συνηθως οι φελοι ειναι ΕΠΟΠ και οχι κληρωτοι.lol
Su-35 έγραψε:GenerX έγραψε:
Οι περισσότεροι έχουν μια ζωώδη συμπεριφορά
Ε ναι, ειναι φυσικο και αναμενομενο.
μπορουμε να πουμε οτι οι περισσοτεροι ειναι. οχι ολοι βεβαια. και οχι μονο ζωωδη συμπεριφορα αλλα ειναι και κακομαθημενοι και εντελως αστρατικοποιητοι. περεπιπτωντος αν πληκτρολογησεις τη λεξη αστρατικοποιητος στο google σε βγαζει κατευθειαν στο θεμα "συμπεριφορα στελεχων προς εποπ" τυχαιο ; δεν νομιζω.

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Παρ Σεπ 10, 2010 2:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 10
Βρε παιδιά είστε τόσο απόλυτοι... δεν ξέρω τι παίζει μέσα και γιαυτό δεν μπορώ να πω με σιγουριά κάτι.
(μόνο γνωστούς ξέρω που μου έχουν πει 5 πράγματα). Ελπίζω η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση. Είναι παιδικό όνειρο να μπω στον στρατό και όχι για το μόνιμο αλλά γιατί το αγαπάω και μιλάω με απόλυτη ειλικρίνια.. και αν κάποτε τα καταφέρω εύχομαι να μην το μετανιώσω.. τι να πω...
(μόνο γνωστούς ξέρω που μου έχουν πει 5 πράγματα). Ελπίζω η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση. Είναι παιδικό όνειρο να μπω στον στρατό και όχι για το μόνιμο αλλά γιατί το αγαπάω και μιλάω με απόλυτη ειλικρίνια.. και αν κάποτε τα καταφέρω εύχομαι να μην το μετανιώσω.. τι να πω...
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
eleftheri@ έγραψε:Βρε παιδιά είστε τόσο απόλυτοι... δεν ξέρω τι παίζει μέσα και γιαυτό δεν μπορώ να πω με σιγουριά κάτι.
αφου ηταν παιδικο σου ονειρο γιατι δεν δηλωσες καποια παραγωγικη σχολη ; παρα προτιμησες το θεσμο των επ. οπ.
-
Ναι αλλά αν είσαι εσύ σωστή στην δουλεία σου και δεν δίνεις κανένα δικαίωμα, γιατί ο άλλος να σε υποτιμήσει; Εκτός από κάποιους κολλημένος που οκ παντού υπάρχουν... Δεν ξέρω αλλά έχω κάνει άλλα όνειρα (αν και όποτε τα καταφέρω αν λέμε αν)
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
SREK έγραψε: ... δημοκρατια εχουμε ακομα...
Su-35 έγραψε:Εχω τοσο κακη αποψη για τους ΕΠΟΠ που νομιζω οτι θα σου χαλουσαν τα σχεδια!lol"
Τα ανωτερω εκφραζουν ανατροπη του δημοκρατικου καθεστωτος η κανω λαθος?
δεν ξερω προσωπικα τον srek ρωτησε καλυτερα.
eleftheri@ έγραψε:Ναι αλλά αν είσαι εσύ σωστή στην δουλεία σου και δεν δίνεις κανένα δικαίωμα, γιατί ο άλλος να σε υποτιμήσει; Εκτός από κάποιους κολλημένος που οκ παντού υπάρχουν... Δεν ξέρω αλλά έχω κάνει άλλα όνειρα (αν και όποτε τα καταφέρω αν λέμε αν)
ο στρατος δεν ειναι μια δημοσια υπηρεσια που προσπαθεις να εισαι σωστη στη δουλεια σου και να σου το αναγνωριζουν. και αυτο θα παει μαζι με τα πτυχια σου. στα αζητητα. δυστυχως. ετσι ειναι τα πραγματα. οχι μονο θα σε υποτιμησει αλλα και θα σε λιωσει κιολας αν μπορει. αυτος ειναι ο στρατος. οποιος μπορει συνεχιζει και οποιος θελει αποχωρει. και πιστεψε με δεν θα πει α αυτη ειναι γυναικα θα της φερθουμε καπως. εκει πας με ολους. με το κοπαδι.
-
Εννοείται και πως δεν θα ήθελα να γίνεται κανένας διαχωρισμός!
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης