ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
Οχι φιλε δεν ειναι αδικια οσο να ναι εχεις περιττα κιλα...
Φιλε μου ισως εισαι γυμνασμενος αλλα θα εχεις καλυτερη φυσικη κατασταση αν χασεις κανα 5αρι κιλα κ να ξερεις τους νοιαζει περισσοτερο η φυσικη κατασταση παρα ο μυικος ογκος. Ασε που κανονικο (αν κ παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες) θεωρειται για καποιον με υψος το 1.75 τα 75 κιλα 1.80 τα 80 κιλα κ. Ο. ΚGEORGE***** έγραψε:Μα δεν ειναι αδικια αυτο με το ΔΜΣ ρε παιδια; Εγω ειμαι 1.72 και ειμαι 82 κιλα αλλα γυμνασμενος. Δεν ειναι αδικια;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Οποτε μετρανε σιγουρα με την καταθεση των χαρτιων; Αμα ειναι να κανω μια διαιτα να χασω κανα πενταρι κιλα. Προλαβαινω.
Οπως και οποτε και να τα μετρανε ξεκινα γιατι ειναι κριμα να χασεις την θεση για αυτον τον λογοGEORGE***** έγραψε:Οποτε μετρανε σιγουρα με την καταθεση των χαρτιων; Αμα ειναι να κανω μια διαιτα να χασω κανα πενταρι κιλα. Προλαβαινω.
Παιδια γνωριζει κανενας αν το δ. Μ. Σ μετριεται στο αστυνομικο τμημα η οταν πας για ιατρικες εξετασεις; Κ αν γενικα το δινουν πολυ βαρος?
ZEBRAS έγραψε:Παιδια γνωριζει κανενας αν το δ. Μ. Σ μετριεται στο αστυνομικο τμημα η οταν πας για ιατρικες εξετασεις; Κ αν γενικα το δινουν πολυ βαρος;
Όταν περάσεις από υγειονομικές εξετάσεις. Αν είσαι μέσα στα επιτρεπτά όρια δεν έχεις πρόβλημα.
Οταν θα πας να δωσεις αθληματα θα σε μετρησουν και ναι μετραει πολυ...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ρε παιδια σας παρακαλω μπορει καποιος να μου απαντησει με σιγουρια αν το Δ. Μ. Σ. Το μετρανε στο αστυνομικο τμημα οταν καταθετουμε τα χαρτια μας ή αμα περασουμε στην δευτερη φαση στις υγειονομικες εξετασεις; Απαντηστε μου σας παρακαλω. Ευχαριστω.
Ρε παλικαρι το δμς αν περασεις στα μορια σε μετρανε στα υγειονομικα μετα απο 1μιση μηνα στο νοσοκομειο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ευχαριστω πολυ φιλε
Να ξερετε οτι θα κοβουν και με το παραπανω στο δμς λογο οτι μπηκε πρωτη χρονια δεν θα ειναι ελαστικοι...3 φιλαρακια μου κοπηκαν φετος απο αστυφυλακων λογο δμς και δεν ηταν και παρα πολυ η διαφορα μεταξυ 27 και 28 ηταν που η βαση ειναι τουλαχιστον 27... Και αυτο γιατι μεσα στην αιθουσα ειναι 10 νοματαιοι που αναπασα στιγμη αν δουν κατι περιεργο κανουν ενσταση
Καλημερα παιδια! Θελω κ γω να γινω ειδικος φρουρος! Θελω να σας ρωτησω κατι γνωριζω επειδη εχω παραπανω κιλα θα κοπω! Αλλα μπορω να κανω τα χαρτια μου να δω που βρισκομαι απο θεμα μοριων; Η κοβομαι απο την αρχη οποτε δε μαθαινω;
Δι. Ας φιλε μου εξαρτάται ποσα παραπάνω κιλά. Έχουνε περάσει και πολύ χοντρή... Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας και μπορείς να βγάλεις τα αθλήματα δεν νομίζω να ασχοληθούν μαζί σου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
ΔΙΑΣ έγραψε:ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ 15,48 ΑΓΓΛΙΚΑ LOWER 100
ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 100
ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ 300
ΣΥΝΟΛΟ 2048
ξερω οτι δεν εχω μορια αλλα και να ειχα θα κοβομουν λογου υπερβολικου βαρους αλλα θελω να τα κανω για να δω σε τι θεση θα βγω! Για να αδυνατισω μεχρι του χρονου και να μαζεψω κι αλλα μορια! Απλα δε ξερω ποτε θα κοπω προτου βγουν τα μορια θα μεζυγισουν η μετα; Σας ευχαριστω!
ιατρικές εξετάσεις θα περάσεις μόνο αν είσαι επιτυχόντας η επιλαχόντας
γεα σου φιλε Βαλαντη. Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.βαλαντης έγραψε:Δι. Ας φιλε μου εξαρτάται ποσα παραπάνω κιλά. Έχουνε περάσει και πολύ χοντρή... Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας και μπορείς να βγάλεις τα αθλήματα δεν νομίζω να ασχοληθούν μαζί σου
μεχρι και περσυ οι προκυριξεις ως αναφορα το βαρος παντα ειχαν ως εξης:
πχ.
ενας που εχει υψος 1,75 δηλαδη 175 ποντους - 100 =75...
και μετα επαιρναν αυτο το 75 και ειχε + - 20... !
αν καταλαβες καλα αυτο σημαινε οτι 75+20 = 95. Κιλα.
περναγε αυτος.
μακαρι να βοηθησα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης