Για τους χρήστες iPhone και iPod (υπάρχουν και μέσα στο στρατό) ένα χρήσιμο προγραμματάκι για να μετρά τις μέρες που μας απομένουν καί όχι μόνο είναι και η iLele. Είναι κάτι σαν την γνωστή leleja αλλά με περισσότερη πληροφορία και λιγότερους τρόπους μέτρησης του υπόλοιπου της θητείας. Δοκιμάστε το έχει πλάκα...
καλησπέρα σας, ψάχνω ένα πρόγραμμα που να έχει να κάνει με της υπηρεσίες στο στρατό, μήπως χρησιμοποιεί κάποιος ένα πρόγραμμα για υπηρεσίες να μου το στείλει και εμένα να με βοηθήσει.
Με αφορμή το παραπάνω μήνυμα του χρήστη, θέλω να καταθέσετε τις προτάσεις σας για την δημιουργία λογισμικού που να είναι χρήσιμο στο στρατό.
Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο, μπορεί να είναι κάτι εξαιρετικά απλό, που όμως θα είναι πολύ χρήσιμο
Μπορεί να απευθύνεται σε φαντάρους (πχ. Κάτι ετοιμάζω αυτή τη στιγμή που μιλάμε για κινητά τηλέφωνα)
Μπορεί να απευθύνεται σε μονάδες (πχ. Αυτό που προτάθηκε παραπάνω για υπηρεσίες και απουσιολόγιο)
Μπορεί να απευθύνεται σε μόνιμο προσωπικό
Ρίξτε ιδέες, προσπαθήστε να βάλετε πλήρεις προδιαγραφές (τι ακριβώς να κάνει δηλαδή) και θα προσπαθήσω να υλοποιήσω κάτι ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο μου.
Αποψη μ, επειδη τα ειδα και δν γουσταρα... Ενα προγαμματακι π στις υπηρεσιες θα τις πηγαινει κυκλικα! Δηλαδη π. Χ μαγειρια μετα 2-4 σκοπια και μετα εξοδουχος ωστε να μν πεφτει χωσιμο και αυτο να πηγαινει αναλογα με το πως πηγαινει η υπηρεσια... Θα ειναι γαματο για μοναδες π πεφτει εμπλοκη...
ψάχνω ένα πρόγραμμα που να έχει να κάνει με της υπηρεσίες στο στρατό, Να τοποθετώ δηλαδή στο όνομα καθέ στρατιώτη την υπηρεσια που έχει και να μου το βγάζει κατευθείαν στη σελίδα που να ειναι για εκτύπωση για να γλιτώνω χρόνο απο το να το ξαναγράφω στην πάλι. Ευχαρίστω πολυ.
Το LeleDroid είναι μια εφαρμογή ανοικτού κώδικα για το λειτουργικό σύστημα Android η οποία εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο της θητείας ενός στρατιώτη. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και δωρεάν κατέβασμα της εφαρμογής θα βρείτε εδώ .
yandr έγραψε:Με αφορμή το παραπάνω μήνυμα του χρήστη, θέλω να καταθέσετε τις προτάσεις σας για την δημιουργία λογισμικού που να είναι χρήσιμο στο στρατό.
Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο, μπορεί να είναι κάτι εξαιρετικά απλό, που όμως θα είναι πολύ χρήσιμο
Μπορεί να απευθύνεται σε φαντάρους (πχ. Κάτι ετοιμάζω αυτή τη στιγμή που μιλάμε για κινητά τηλέφωνα)
Μπορεί να απευθύνεται σε μονάδες (πχ. Αυτό που προτάθηκε παραπάνω για υπηρεσίες και απουσιολόγιο)
Μπορεί να απευθύνεται σε μόνιμο προσωπικό
Ρίξτε ιδέες, προσπαθήστε να βάλετε πλήρεις προδιαγραφές (τι ακριβώς να κάνει δηλαδή) και θα προσπαθήσω να υλοποιήσω κάτι ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο μου.