Ανώνυμα μηνύματα ή προστασία από βρισιές;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Εγω προτεινω Έγκριση μηνυμάτων και για νέα μέλη (πχ ως Λοχίες)
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Πιστευω πως δεν μπορουν ολα τα μελη να δεχονται επιθεσεις με τις χειροτερες βρισιες και σεξουαλικα υπονοουμενα και να περιμενουν να σβηστουν τα μηνυματα. Οι χαρακτηρες και οι προσωπικοτητες των μελων διαφερουν απο μελος σε μελος. Σημερα ειναι 3 οι επισκεπτες Αυριο 6 κοκ. Το φορουμ δημιουργηθηκε για να δινει πληροφοριες Και να ενημερωνει. Καθως και για ανταλλαγη πληροφοριων αλλα και αποψεων. Με γνωμονα αυτο οδευουμε ολοι μας και ευελπιστουμε για τα καλυτερα. Πιστευω πως μονο αυτος ο δρομος υπαρχει.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Εγω αν και ειμαι σχετικα νεο μελος θα πω την γνωμη μου γιατι οσο να ναι ειμαι μελος εστω και λιγο.
Καταρχην λεω οτι για να ρωτησει κατι καποιος να πρεπει να γινει μελος.
2ον Για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα βριζει τα σταθερα μελοι του φορουμ να δωσεις yard το δικεομα σε καθε μελος να μπορει να μπλοκαρει τα αλλα μελοι σαν ανεπιθυμητους ετσι ωστε να σταματανε αυτες οι ενοχλησεις.
3ον Μεχρι καποιο αριθμο μηνυματων τα νεα μελοι να ειναι πολιτες και να μιν περνουν βαθμο και να εχουν δικαιομα για 5-6 μηνυματα την ημερα, και για να γινουν πλιρις μελοι να υπαρχει μια καποια διαδικασια,(εγκριση 3 μελλον πχ ή των στρατοπεδαρχων) ειναι λιγο καπως η προταση μου αλλα ετσι πυστευω οτι θα λειτουργιση ομαλα και με καποια ασφαλεια το φορουμ.
Καταρχην λεω οτι για να ρωτησει κατι καποιος να πρεπει να γινει μελος.
2ον Για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα βριζει τα σταθερα μελοι του φορουμ να δωσεις yard το δικεομα σε καθε μελος να μπορει να μπλοκαρει τα αλλα μελοι σαν ανεπιθυμητους ετσι ωστε να σταματανε αυτες οι ενοχλησεις.
3ον Μεχρι καποιο αριθμο μηνυματων τα νεα μελοι να ειναι πολιτες και να μιν περνουν βαθμο και να εχουν δικαιομα για 5-6 μηνυματα την ημερα, και για να γινουν πλιρις μελοι να υπαρχει μια καποια διαδικασια,(εγκριση 3 μελλον πχ ή των στρατοπεδαρχων) ειναι λιγο καπως η προταση μου αλλα ετσι πυστευω οτι θα λειτουργιση ομαλα και με καποια ασφαλεια το φορουμ.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Στρατηγός
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Yandr, παρτo αποφαση. Αποστολη μηνυματων μονο απο εγγεγραμενα μελη. Το νεο συστημα δεν μπορει να εφαρμοστει εδω λογω μεγαλης μαζας ποστς. Θα διαβαζεις συνεχεια παραπονα και γκρινιες του τυπου "Ει που ειναι το ποστ μου; "και "Ποιος μλκ δεν το ενεκρινε; "κτλ. Με το παλιο συστημα η κατασταση με τα υβριστικα θα επιδεινωθει.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
συμφωνο απολυταSu-35 έγραψε:Yandr, παρτo αποφαση. Αποστολη μηνυματων μονο απο εγγεγραμενα μελη. Το νεο συστημα δεν μπορει να εφαρμοστει εδω λογω μεγαλης μαζας ποστς. Θα διαβαζεις συνεχεια παραπονα και γκρινιες του τυπου "Ει που ειναι το ποστ μου; "και "Ποιος μλκ δεν το ενεκρινε; "κτλ. Με το παλιο συστημα η κατασταση με τα υβριστικα θα επιδεινωθει.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Επισης η ζητηση στα φορουμς πρεπει να γινεται Live και οχι να περιμενει ο αλλος.
Χανεται ο διαλογος και η ροη.
Χανεται ο διαλογος και η ροη.
Σεβαστη η αποψη σου princepanoss και λαμβανουσα υποψιν. Εκτιμω οτι Γινονται πολυπλοκα τα πραγματα ετσι. Σκεπτομενοι και τις υπαρχουσες δυνατοτητες του φορουμ ετσι; Δηλ αν ολα αυτα που λες μπορουν να ειναι πραγματοποιησιμα και τεχνικα. Παρατηρηται το φαινομενο να μην βριζουν μονο τα μελη αλλα και να βριζονται και μεταξυ τους. Δεν χρειαζεται να παρει πρωτοβουλια το μελος για να απομακρυνει τους κακοπροαιρετους. Αυτο θα το κανουν οι στρατοπεδαρχες.
... ...
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Τετ Αύγ 04, 2010 6:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βεβαια αυτο που λεει ο σου35 εν μερη εχει δικιο να μπορουν να ποσταρουν μονο τα μελη αλλα απο την αλλη μπορεις να στερησεις απο τον επισκεπτη το δικαιωμα της ερωτησεως η της διατυπωσης της αποψης του; Ετσι μονο τα μελη να μπορουν να ποσταρουν και με τους επισκεπτες να γινεται φιλτραρισμα των μηνυματων τους απο τους στρατοπεδαρχες και το στραταρχη
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Τετ Αύγ 04, 2010 8:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Su-35 έγραψε:Yandr, παρτo αποφαση. Αποστολη μηνυματων μονο απο εγγεγραμενα μελη.
Σεβαστή η άποψή σου, το έχουν προτείνει και άλλοι.
Θα διαβάσω τις απόψεις σας (έχω και εγώ τις δικές μου) και θα αποφασίσω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Αν είναι χυδαιές οι ερωτήσεις που κάνει φυσικά και θα του το στερήσω
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Rafale έγραψε:Σεβαστη η αποψη σου princepanoss και λαμβανουσα υποψιν. Εκτιμω οτι Γινονται πολυπλοκα τα πραγματα ετσι. Σκεπτομενοι και τις υπαρχουσες δυνατοτητες του φορουμ ετσι; Δηλ αν ολα αυτα που λες μπορουν να ειναι πραγματοποιησιμα και τεχνικα. Παρατηρηται το φαινομενο να μην βριζουν μονο τα μελη αλλα και να βριζονται και μεταξυ τους. Δεν χρειαζεται να παρει πρωτοβουλια το μελος για να απομακρυνει τους κακοπροαιρετους. Αυτο θα το κανουν οι στρατοπεδαρχες.
...
δεν με καταλαβες καλα, δεν εννοω εμεις σαν μελοι να απαγορευουμε στους αλλους που δεν ειναι να γραφουν στο φορουν, αυτο ειναι δουλεια των στρατοπεδαρχων, εμεις απλα να μπορουμε να μπλοκαρουμε τα προσοπικα μυνηματα, πχ μιλαμε εμεις μεσω πμ και σε βριζω, να εχεις το δικαιομα εσυ να με μπλοκαρης και να μιν μπορω να σου στηλω πμ.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Rafale έγραψε:Βεβαια αυτο που λεει ο σου35 εν μερη εχει δικιο να μπορουν να ποσταρουν μονο τα μελη αλλα απο την αλλη μπορεις να στερησεις απο τον επισκεπτη το δικαιωμα της ερωτησεως η της διατυπωσης της αποψης του;
Καλυτερα να μπει σαν μελος και να ρωτησει ή να διατυπωσει την αποψη του οπως γινεται σε ολα τα φορουμ εκτος απο εδω.
η δυνατοτητα αυτη ηδη υπαρχει μεσα απο το πινακα ελεγχου χρηστηPrinCePanoSS έγραψε:Rafale έγραψε: Σεβαστη η αποψη σου princepanoss και λαμβανουσα υποψιν. Εκτιμω οτι Γινονται πολυπλοκα τα πραγματα ετσι. Σκεπτομενοι και τις υπαρχουσες δυνατοτητες του φορουμ ετσι; Δηλ αν ολα αυτα που λες μπορουν να ειναι πραγματοποιησιμα και τεχνικα. Παρατηρηται το φαινομενο να μην βριζουν μονο τα μελη αλλα και να βριζονται και μεταξυ τους. Δεν χρειαζεται να παρει πρωτοβουλια το μελος για να απομακρυνει τους κακοπροαιρετους. Αυτο θα το κανουν οι στρατοπεδαρχες.
...
δεν με καταλαβες καλα, δεν εννοω εμεις σαν μελοι να απαγορευουμε στους αλλους που δεν ειναι να γραφουν στο φορουν, αυτο ειναι δουλεια των στρατοπεδαρχων, εμεις απλα να μπορουμε να μπλοκαρουμε τα προσοπικα μυνηματα, πχ μιλαμε εμεις μεσω πμ και σε βριζω, να εχεις το δικαιομα εσυ να με μπλοκαρης και να μιν μπορω να σου στηλω πμ.
Αναφερομουνα στους καλοπροαιρετους και οχι ς αυτους που θελουν να βρισουν. Ο καλοπροαιρετος νομιζω δεν θα εχει στο μυαλο του να κανει καποια χυδαια ερωτησηGreek_Army έγραψε:Αν είναι χυδαιές οι ερωτήσεις που κάνει φυσικά και θα του το στερήσω
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Και πως γινετε αυτο; Γιατι καποτε το χρειαστικα και το εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης