Γιατί εμείς ΔΕΝ πάμε στο στρατό
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 24
Μπράβο σου ρε illy! Συμμερίζομαι 100% αυτού του είδους την στάση. Μακάρι να είχανε όλοι στον τομέα τους την συνείδηση του πόσο σοβαρό είναι το κάθε τι που κάνουνε, ο καθείς στον τομέα του, όπως λέει η Χριστίνα και ταυτόχρονα να κρατούσανε το δικό σου προφίλ.
Η μέγιστην ενσάρκωση του φιλότιμου.
Η μέγιστην ενσάρκωση του φιλότιμου.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
ε οκ δεν βγηκαμε να τα πουμε και στις ειδησεις εδω τα λεμε μεταξυ μας! ολοι οσοι αγαπουν το στρατοκαι τους αρεσει!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Όσες φορές έχω διαβάσει το συγκεκριμένο χωρίο δεν ξέρω τί να κάνω, να κλάψω ή να γελάσω; Ξέρεις, αυτοί που φτύνουν αίμα όπως λες είναι οι ΕΠ. ΟΠ. διότι πρέπει να εκτελούν εντολές των ανωτέρων τους, των αξιωματικών δηλαδή οι οποίοι κάθονται στα γραφειάκια τους κ απολαμβάνουν τις δάφνες τους δίνοντας διαταγές... Πού ακριβώς ματώνουν κ φτύνουν αίμα οι αξιωματικοί; Εφόσον λοιπόν θες να προσφέρεις για την Ελλάδα κ τον στρατό μπες επ. οπ. για να δεις από πρώτο χέρι τί θα πει "φτύνω αίμα" κ άσε τα αξιώματα τα γραφεία!!! Εξάλλου οι επ. οπ δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από αυτούς που βγαίνουν από τις σχολές, η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ τους είναι ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ κ ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ γι'αυτό παιδιά να είστε περήφανοι για το επάγγελμα σας!!!Βάσω!! έγραψε:Άν οι στρατιωτικοί και το όλο σύστημα είναι αντίθετο με τα ανθρώπινα δικαιώματα τότε κάποιος πρέπει να τους πληρωφορήσει ότι αυτοί οι "χουντικοι"ματώνουν καθε μέρα στις ένοπλες δυνάμεις για να μπορούν τα κουμμουνιστάκια να ξύνονται ανενόχλητοι. Αυτοί οι "χουντικοί"εκπαιδεύονται κάθε μέρα και σκληρότερα για να κρατηθούν οι σημαίες της Ελλάδας όρθιες και να μην μπορέσει κανένας κολότουρκος να τις ξεριζώσει. οι αξιωματικοί έχουν φτύσει αίμα για να μπορούν να κρίνουν το σωστό και το λάθος στον στρατό

-
- Στρατηγός
Δημήτρη, τί έπαθες κ έβαλες αυτό το προσωπάκι;DM90 έγραψε:![]()

βλέπω κάποια ποστ που γίναν εδώ που διακατέχονται από πολύ... ενθουσιασμό! τέσπα καλό είναι όπως λες να λοίπουν οι ακρότητες αν και πιστεύω πως είναι καλοπροαίρετες
..

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Αμαν με αυτες τις ακροτητες !!!
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Αστρατευτος = ανικανοσ δηλαδή βαροσ στην κοινωνια!!!
-
- Ταξίαρχος
Έτσι! Πες τα!!! Στον Καιάδα γρήγορα όλοι!!!
-
- Στρατηγός
Μάρκο, τί έπαθες;Markos_Hdi έγραψε:Έτσι! Πες τα!!! Στον Καιάδα γρήγορα όλοι!!!
-
- Ταξίαρχος
Η ειρωνία σε τέτοιες απόψεις είναι η μόνη μου αντίδραση δυστυχώς...
-
- Στρατηγός
Ναι σε καταλαβαίνω...Markos_Hdi έγραψε:Η ειρωνία σε τέτοιες απόψεις είναι η μόνη μου αντίδραση δυστυχώς...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
Σιγα βρε αυστηροι κουλτουροδικαστες... σε φορουμ για την θητεια και το στρατο εισαστε... και οχι σε φορουμ για τα φοιτητικα χρονια στο κολεγιο... αφηστε και κανεναν να πει ελευθερα την γνωμη του, που τα ξερετε ολα εσεις... (μαρκοσ, κλπ)

-
- Ταξίαρχος
Κάτσε ρε συ Υπασπιστή, πες μου ειλικρινά δηλαδή. Μόνο από την δική μου την μεριά είδες εσύ δηλαδή ότι μιλάω σαν να τα ξέρω όλα όπως λες; Δεν σου φαίνεται ότι η άλλη μεριά προκαλούσε αντί να λέει απλά μια γνώμη δηλαδή;
-
- Στρατηγός
Δεν κατάλαβα, τί θες να πεις; Ότι το παίζουμε επαναστάτες χωρίς αιτία; Όταν ακούς δηλάδη ακρότητες κ φανατισμούς στην εποχή που ζούμε τί πρέπει να κάνουμε δηλάδη; Να εθελοτυφλούμε κ να μην αντιδράμε; Αυτό που είπε κ ο Μάρκος, ότι η άλλη μεριά προκαλεί!!! Δεν κατάλαβες αυτό που λέω σε όλα τα μηνύματα μου... Πως ότι είμαστε θα τα δείξουν τα έργα μας κ οι πράξεις χωρίς τυμπανοκρουσίες κ ακρότητες κ φανατισμούς!!! Πού είδες να απαγορεύω σε κάποιον να πει τη γνώμη του; Απλά όλα με μέτροΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ έγραψε: Σιγα βρε αυστηροι κουλτουροδικαστες... σε φορουμ για την θητεια και το στρατο εισαστε... και οχι σε φορουμ για τα φοιτητικα χρονια στο κολεγιο... αφηστε και κανεναν να πει ελευθερα την γνωμη του, που τα ξερετε ολα εσεις... (μαρκοσ, κλπ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες