Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Choco
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Choco »

Επειδη ολοι ρωτανε, ζηλεψα κ εγω σαν παιδι κ θελω να ρωτησω. Εχω βγαλει 16220 κ ειμαι ειδικη κατηγορια με το 10% περναω αστυφυλακων; . Να πω κ εγω τη γνωμη μου, η αστυφυλακων δεν ανεβαινει πανω απο 15000 μη νομιζετε οτι λογο της κρισης ολοι θελουν να γινουν μπατσοι, δεν ειναι κ το καλυτερο επαγγελμα πλεον ωστε ολοι να θελουν να πανε εκει κ ποσο μαλλον αυτοι που εχουν 17000 μορια κ περισσοτερο. Οι περισσοτεροι βαζουν πρωτες επιλογες αξιωματικων αστυνομιας, αεροπορια, μετα στρατο κ τελος αστυφυλακων οποτε δεν παεια πανω απο 15000 η βαση. Ετσι πιστευω.
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από supermario »

Choco έγραψε:Επειδη ολοι ρωτανε, ζηλεψα κ εγω σαν παιδι κ θελω να ρωτησω. Εχω βγαλει 16220 κ ειμαι ειδικη κατηγορια με το 10% περναω αστυφυλακων; Να πω κ εγω τη γνωμη μου, η αστυφυλακων δεν ανεβαινει πανω απο 15000 μη νομιζετε οτι λογο της κρισης ολοι θελουν να γινουν μπατσοι, δεν ειναι κ το καλυτερο επαγγελμα πλεον ωστε ολοι να θελουν να πανε εκει κ ποσο μαλλον αυτοι που εχουν 17000 μορια κ περισσοτερο. Οι περισσοτεροι βαζουν πρωτες επιλογες αξιωματικων αστυνομιας, αεροπορια, μετα στρατο κ τελος αστυφυλακων οποτε δεν παεια πανω απο 15000 η βαση. Ετσι πιστευω.
δεν μπορω να μην συμφωνησω μαζι σου. Ασε που ηταν και δυσκολα τα θεματα και ο μεσος μαθητης (που κατα κυριο λογο τετοιοι μπαινουν στην αστυφυλακων). Σιγουρα πιστευω εισαι μεσα... Εικόνα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από onoffon »

supermario εσυ εισαι για αστυφυλακων; Ποσα μορια εχεις αν επιτρεπετε?
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

onoffon έγραψε:supermario εσυ εισαι για αστυφυλακων; Ποσα μορια εχεις αν επιτρεπετε;
ειμαι για την αξιωματικων. Μακαρι να την πιασω. Μαζεψα 18.960... Ειναι η δευτερη φορα που δινω για αυτην την σχολη...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Hyper »

Μπραβο για το κουραγιο σου! Ελπιζω να επιβραβευτεις αυτη τη φορα.
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Hyper έγραψε:Μπραβο για το κουραγιο σου! Ελπιζω να επιβραβευτεις αυτη τη φορα.
μακαρι... Επισης φιλε.Εικόνα

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Δεν παω για αξιωματικων ουτε αστυφυλακων μεσω προκηρυξης ειδικων φρουρων κοιταζω να μπω με το συστημα των μοριων! Για την βαση αξιωματικων δεν ξερω που θα κυμανθει αυτο που μπορω να σας πω ομως ειναι οτι ειναι απτις λιγες σχολες που η βαση της εχει ανοδικη πορεια.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Και αν οχι ανοδικη σταθερη τουλαχιστον σιγουρα. Με ανοδικες τασεις
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

Hyper έγραψε:Δεν παω για αξιωματικων ουτε αστυφυλακων μεσω προκηρυξης ειδικων φρουρων κοιταζω να μπω με το συστημα των μοριων! Για την βαση αξιωματικων δεν ξερω που θα κυμανθει αυτο που μπορω να σας πω ομως ειναι οτι ειναι απτις λιγες σχολες που η βαση της εχει ανοδικη πορεια.
Στανταρ μεσα ειναι το παιδι και μπραβο του που εκανε τοσο κοπο και μαζεψε τοσα μορια!
Τωρα για εσενα φιλε ακουσα προκηρυξη δεν θα βγει φετος λογο ΔΝΤ που δεν μας επιτρεπουν να διοριστουν αλλα ατομα. Εξου και τα λιγα που πηραν αστυφυλακων
galletti7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από galletti7 »

onoffon έγραψε:
Hyper έγραψε:Δεν παω για αξιωματικων ουτε αστυφυλακων μεσω προκηρυξης ειδικων φρουρων κοιταζω να μπω με το συστημα των μοριων! Για την βαση αξιωματικων δεν ξερω που θα κυμανθει αυτο που μπορω να σας πω ομως ειναι οτι ειναι απτις λιγες σχολες που η βαση της εχει ανοδικη πορεια.
Στανταρ μεσα ειναι το παιδι και μπραβο του που εκανε τοσο κοπο και μαζεψε τοσα μορια!
Τωρα για εσενα φιλε ακουσα προκηρυξη δεν θα βγει φετος λογο ΔΝΤ που δεν μας επιτρεπουν να διοριστουν αλλα ατομα. Εξου και τα λιγα που πηραν αστυφυλακων

Παιδιά εγώ ένα ξέρω. Στην τελική η βάση θα παίξει στα + - 14000 μορια και θα λέμε πόσο χαζοί ήμασταν που φάγαμε τόσο άγχος στη μάπα. Θα μπούμε γιατί το γουστάρουμε απλά θα καρκινώσουμε από το άγχος μέχρι να μας πάρουν τηλέφωνο για να μας πούνε ελάτε στο Α. Τ της περιοχής σας για τις τελευταίες λεπτομέριες.Εικόνα
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Τι να πω λενε οτι δεν θα ακυρωθει μιας και εχει βγει στο φεκ και εχει δρομολογηθει.
devil

Δημοσίευση από devil »

Αντε παιδια κουραγιο ακομα 2 εβδομαδες για τα επισημα! Καλη επιτυχια
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

Διαβασα σε ενα φορουμ περισυ ενας που ειχε σειρα 480 περιπου ειχε βγαλει 15800... Με αυτη τη λογικη φετος που περνουν 627 (γενικη σειρα) δεν πρεπει να ειναι καπου στα 15.000 η βαση; Ισως και λιγοτερα ετσι; Καλη επιτυχια σε ολους και απο εμενα...
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

http://www.madata.gr/epikairotita/social/73057.html
Ρε παιδια μονο εμενα το ypepth δεν μου βγαζει κανενα αποτελεσμα ουτε καν για τις βαθμολογιες; Για δειτε μια και εσεις...

edit : Ελεος λειτουργει μονο με IE
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος onoffon την Παρ Αύγ 13, 2010 10:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

onoffon έγραψε:Διαβασα σε ενα φορουμ περισυ ενας που ειχε σειρα 480 περιπου ειχε βγαλει 15800... Με αυτη τη λογικη φετος που περνουν 627 (γενικη σειρα) δεν πρεπει να ειναι καπου στα 15.000 η βαση; Ισως και λιγοτερα ετσι; Καλη επιτυχια σε ολους και απο εμενα...
ναι αλλα τα θεματα φετος ηταν αρκετα πιο δυσκολα. Ασε που δεν γνωριζουμε την συμμετοχη των παιδιων.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες