Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
galletti7

Δημοσίευση από galletti7 »

Εγώ έδινα 3η φορά και δεν μετράει φέτος ο βαθμός του απολυτηρίου μου. Αλλιώς φίλε densouleo θα σε πέρναγα για καμιά 400 μόριαΕικόνα. Τώρα όμως με περνάς εσύ και αυτό είναι που μετράει. Το σίγουρο είναι ότι αν μπείς εσύ θα μπώ κι εγώ έστω και επιλαχών.ΕικόναΕγω Διδυμότειχο θα πάω πάντως.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από onoffon »

galletti7 έγραψε:Εγώ έδινα 3η φορά και δεν μετράει φέτος ο βαθμός του απολυτηρίου μου. Αλλιώς φίλε densouleo θα σε πέρναγα για καμιά 400 μόριαΕικόνα. Τώρα όμως με περνάς εσύ και αυτό είναι που μετράει. Το σίγουρο είναι ότι αν μπείς εσύ θα μπώ κι εγώ έστω και επιλαχών.ΕικόναΕγω Διδυμότειχο θα πάω πάντως.
Φιλε (εκανα register) μακαρι να μην μετραγαν και για εμενα (δευτερη φορα δινω) γιατι εμενα με εριξαν 500 μορια! Μην μασας θα μπουμε και οι δυο. Εμενα δεν με νοιαζει ποια πολη. Οπου νανε... Προτειμω ομως πρωτα καρδιτσα και μετα ναουσα! Καλη μας επιτυχεια.
devil

Δημοσίευση από devil »

Τπτ για την σχολη της ναουσας ξερουμε ρε παιδια;:P
λουκας-3-

Δημοσίευση από λουκας-3- »

Ρε παιδια με 17900 και 10% περναω; Μονο 87ατομα περνει...
galletti7

Δημοσίευση από galletti7 »

Πέρσι το 10% ήταν περίπου στο 14400 με 210 άτομα. Λογικά γύρω στα 16.000-17.000 θα κυμανθεί φέτος.
Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε με το 90%.
λουκας-3-

Δημοσίευση από λουκας-3- »

Ποσα μορια εχεις;
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

Ποσα μορια περιπου Πρεπει να χει καποιος για να ελπιζει να περασει στη σχολη στο ρεθυμνο;

3Δ.Α.

Δημοσίευση από 3Δ.Α. »

Η βαση πιστευω φετος οτι θα ξεπαιρασει τις 15.500 μορια επειδη φετος ηταν σχεδον οι τριπλες αιτησεις για την σχολη αστυφυλακων και παιρνει τα λιγοτερα ατομα τα τελευταια 10 χρονια τουλαχιστον. καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που επιθυμουν να γινουν συναδελφοι μου.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

3Δ. Α. έγραψε:Η βαση πιστευω φετος οτι θα ξεπαιρασει τις 15.500 μορια επειδη φετος ηταν σχεδον οι τριπλες αιτησεις για την σχολη αστυφυλακων και παιρνει τα λιγοτερα ατομα τα τελευταια 10 χρονια τουλαχιστον. Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που επιθυμουν να γινουν συναδελφοι μου.
Κατσε ρε φιλε που το ξερεις οτι ηταν 3πλασια; Εγω στα αθληματα πολυ λιγα παιδια εβλεπα. Και υγειονομικα και ψυχοτεχνικα κοβανε αβερτα ατομα...
3Δ.Α.

Δημοσίευση από 3Δ.Α. »

Επειδη εχω γνωστο μου στο υπουργειο και μου τα ειπε αυτος. φετος ημουν και εγω στην αμυδγαλεζα και στο καβουρι ειδα παρα πολυ περισσοτερα ατομα σε σχεση με το 2008 που ειχα δωσει εγω.
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Δημοσίευση από 3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. »

Η σχολη της ναουσας σχετικα ειναι μια καλη σχολη, κοντα στη θεσσαλονικη με αρκετες συγκοινονιες για αθηνα, σχετικα χαλαρη, καλες εγκαταστασεις αλλα η γνωμη μου ειναι οτι η καλυτερη σχολη ειναι η σητεια...
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

3Δ. Α. έγραψε:Επειδη εχω γνωστο μου στο υπουργειο και μου τα ειπε αυτος. Φετος ημουν και εγω στην αμυδγαλεζα και στο καβουρι ειδα παρα πολυ περισσοτερα ατομα σε σχεση με το 2008 που ειχα δωσει εγω.
Ξερεις κατι ομως το 1/3 των γραπτων φετος ηταν κατω απο τη βαση και αμα σκεφτεις οτι τα θεματα τα φετινα ηταν αρκετα πιο δυσκολα Απο αλλες χρονιες. Δεν λεω θα ανεβει η βαση αλλα οχι οσο ηταν να ανεβει... Τωρα τι να πω εγω εκει π εδινα τα αθληματα ζητημα να ηταν παιδια που να ειχαν εστω μια ελπιδα να περασουν ολοι χαλια ειχαν γραψει πραγματικα... Τσπ τον αυγουστο θα δουμε. Τωρα ο καθενας μπορει να κανει την δικη του προβλεψη αλλα ποτε δεν ξερεις...
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Ναι αν σκεφτεις ομως οτι φετοσ ηταν περισσοτερες οι αιτησεις απο αλλες χρονιες, παιρνει πολυ πιο λιγα ατομα απο αλλες χρονιες και εκοψαν οσους μπορουσαν στις εξετασεις, τους υπολοιπους θα τους κοψουν ανεβαζοντας την βαση ετσι ωστε να συμπληρωσουν τα ατομα. και απο τα 900 ατομα που παιρνει το 35% περιπου θα ειναι ειδικες κατηγοριες και τα βισματα.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. έγραψε:Ναι αν σκεφτεις ομως οτι φετος ηταν περισσοτερες οι αιτησεις απο αλλες χρονιες, παιρνει πολυ πιο λιγα ατομα απο αλλες χρονιες και εκοψαν οσους μπορουσαν στις εξετασεις, τους υπολοιπους θα τους κοψουν ανεβαζοντας την βαση ετσι ωστε να συμπληρωσουν τα ατομα. Και απο τα 900 ατομα που παιρνει το 35% περιπου θα ειναι ειδικες κατηγοριες και τα βισματα.
Τι βισματα ρε φιλε; Αχαχαχ. Ενταξη καθε χρονια ειναι το 35% οι ειδικες κατηγοριες κτλπ! Τσπ ξερω θα ανεβει αρκετα η βαση ισως και οπως τα λετε πανω απο 15500 δεν αντιλεγω! Απλως δειτε μια τα στατιστικα στοιχεια μαθηματικα γενικης και αοθ που δινει το υπουργιο... Αμα δειτε εχουμε πτωση των αριστουχων 10% απο οτι περισυ.
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Καλα επειδη τελειωνω φετος την αστυφυλακων, εχω δει ατομα τα οποια με μικρη πιθανοτητα να εβγαζαν τα 100 μετρα, για το 1000αρι δεν το συζηταμε. και οσον αφορα για την πτωση βαθμολογιας των γραπτων των αριστουχων, αυτοι οι μαθητες ειναι για ολες τις σχολες, οχι μονο για την αστυφ. και αυτοι οι μαθητες που θα πηγαιναν για την αξιωματικων θα εχουν γραψει σχετικα καλα ωστε να μπουν στην αστυφυλακων.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες