Προκήρυξη ΕΠΟΠ Ναυτικό (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από ratatoulis »

Γιαυτο μπαινω εποπ για να περασω πιο ευκολα στιν σσε μονο στρατο ξηρας θελω για υτο μπαινω εποπ

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από illy »

Αλλο κυρος εχει ομως απο στρατιωτικη σχολη ετσι δεν ειναι; ωχΕικόνα Μηπως ο Νικος παρεξηγηθηκε; εγω πλακα εκανα, ηθελα να σας πειραξωΕικόνα
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Βλεπεις δεν με παιρνει το οριο ηλικιας πια για να ξαναδωσω παλι αλλα σαν εποπ μπορω μεχρι τα 25 μου και μαλιστα παιρναω και με πιο χαμιλη βαση. Και γιαυτο δινω εποπ τωρα ναυτικο γιατι ειναι η πιο κοντινη προκηρυξη πιστευω απο εκει θα κανω τα χαρτια μου για τιν σχολη. Και οσον αφορα την σμυ ασε οταν εκανα το μηνανογραφικο ελεγα εγω μονο σσε θελω τελικα το μετανιοσα γιατι απο εκει θα μπορουσα να περασω σσε τεσπα εριξα πολυ κλαμα οτι εγεινε εγεινε τωρα παει περασε θα εξαντλισω καθε πιθανη ενεργεια για να μπω θα φτασω μεχρι τελους αν ειναι θελιμα θεου θα μπω αρκει να προσπαθισω βεβαια
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σου ευχομαι τα καλυτερα! Μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να εμπαινα κ εγω σε σχολη... Ασε που το θεωρω τελειως ακυρο την εισαγωγη στις στρατιωτικες σχολες κ σχολες της αστυνομιας μεσω πανελληνιων! ! θα μπορουσαν να ηταν κατι σαν τις κατατακτηριες... Να υπηρχε καποια υλη κ ο ενδιαφερομενος θα διαβαζε κ θα εδινε κ τελειωσε η υποθεση! !
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καλα ασε με το θεμα πανελλινιες η Ελλάδα εχει χασει σημαντικα μυαλα ελπιζω οτι θα αλλαξει το εκπαιδευτικο συστιμα πριν τις εκλογες ετσι ειπαν
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ναι ετσι θα ανασανουν πολλοι... Θα εχουν τη δυνατοτητα να μπαινουν οσοι το θελουν πραγματικα και οχι επειδη πιανουν τα μορια! κακως παντως που δεν τα εκανες τωρα, δεν θα σου κοστιζε τιποτα μια αιτησουλαΕικόνα Απλα θα ξοδευες λιγο μελανι απο το στυλο σου... Που ξερεις; Μπορει να ηταν το τυχερο σου! Εικόνα Αλλα καθε εμποδιο σε καλο ετσι; να σου πανε ολα οπως επιθυμεις
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μπαα οχι ασε να μπω ως εποπ δεν παιζουν λεφτα να ξαναερχομαι αθηνα για πκε ασε κατευθειαν ος εποπ να ιρεμισω λιγο θα δουμε σε στιν επομενη προκηρυξη για τις στρατιοτικες σχολες

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πφφφ η βλακεια ειναι οτι δεν μαρεσει το ναυτικο καθολου απορο πως θα αντεξω τους 4 μηνες εκπεδευση αν μπω τι να κανω θα το βουλοσω μεχρι να φυγω αλλοστε οταν θες κατι πολυ πρεπει να κανεις και καμια υποχοριση
rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από rea1986 »

Ποια ειναι τα αθληματα; ;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ρεα να σε ρωτησω κατι; για ποιο λογο σε εβγαλαν ακαταλληλη λογω σωματικης ικανοτητας; Ποια ειδικοτητα ειχες επιλεξει και επρεπε να εισαι ι1; απλα γιατι δεν σου το ειπαν στην επιτροπη απαλλγων και σε ταλαιπωρουσαν τζαμπα οι αχρηστοι... συγνωμη που σε ρωταω σε αυτο το θεμα διοτι δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα το ειχες αναφερει
rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από rea1986 »

Ειχα δηλωσει υπηρετης ελαφρυ οπλισμου, ηξερα πως οπου θελουν αυτοι θα με πανε απλα το εκανα μονο επειδη ειχε πολλες θεσεις... Επειδη εχω 5% απωλεια απο το ενα αυτι μου... Και το πιστευεις με εβγαλαν βαρυκοη εντελως... Τωρα γιατι δεν με εκοψαν στους γιατρους δεν ξερω, και φαντασου οτι πηγα μια μερα πισω επειδη με εστειλαν στο στρατιωτικο κατω...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Τι να πω Ρεα μου, ειναι ξεφτιλες κ γελοιοι... Θα μπορουσαν πολυ απλα στην επιτροπη απαλλαγων να σε απορριψουν και οχι να μπεις στην διαδικασια των αγωνισματων και φυσικα να περιμενεις εναγωνιως τα αποτελεσματα! ! Παντως καταλαβα οτι το ολο θεμα δεν αξιζει αλλα εγω δεν θα σταματησω να κανω αιτησεις διοτι δεν θελω να νικησουν αυτοι, εγω θα νικησω... εχασα μια μαχη αλλα οχι τον πολεμοΕικόνα Εικόνα
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μακαρι να περασεις και εσυ αν το θες. Αλλα δεν ειναι κριμα να περνανε παντα ορισμενα ατομα που δεν το θελουν και αλλοι που το θελουν να μιν μπορυν αυτο ειναι μια απ τις αδικιες τιν ζωης γενικα το μεγαλιτερο ποσοστο των ανθρωμων της γης κανουν δουλειες που δεν τις θελουν και αλλοι που τις θελουν δεν μπορουν. Ετσι και στο στρατο περνανε ατομα που το κανουν για τα λεφτα και αλλοι που το θελουν τους μπλοκαρουν με διαφορους τροπους. Τι να πω καλη επιτιχια σε ολους μας οσοι δινουν για σχολες οι οσοι δινουν για εποπ Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

'Εκανες πολύ σωστή τοποθέτηση... Οχι μονο το μεγαλυτερο ποσοστό, θεωρώ πως όλοι σχεδόν κάνουν δουλειές που δεν θέλουν... Λίγοι είναι οι τυχεροί που κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν και αγαπούν! Το πιο σημαντικό ειναι να αγαπάς τη δουλειά σου διότι είναι μέρος της ζωής σου... Καλή επιτυχία σε όλους και σε σενα θα σου προτείνω πανελλήνιες αν σε παίρνει ηλικιακά, όπως σου το έχω και σε προηγούμενα μου posts

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οχι τελος δεν με παιρνει ηλικιακα γιαυτο πρεπει να περιμενω προκηρυξη δεν πειραζει 4 χρονια εχο εε σεμια τηα μπω Εικόνα Δεν μπορει να μην μπω και καθολου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες