Προκήρυξη ΕΠΟΠ Ναυτικό (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από ratatoulis »

Ναι το ξερω αλλα δες το και και με τιν καλη πλευρα θα γνωρισεις τιν ελλαδα καλητερα Η ροδο θα ερθεις που πιστευω ειναι το καταλληλο μερος ειναι ενα μεγαλο νηση και με ζωη δεν θα βαρεθεις αντιθετος θα σου αρεσει αν ερθεις εδω τωρα αν σε στειλουν τιποτα λεσβο η καμια χιο τοτε καλα κουραγια
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οχι εγω θελω να φυγω απο ροδο δεν θελω να κατσω εδω υπαρχει καπιο θεματακι εδω περα και δεν θελω να κατσω εδω εγω στο χαλαρο καμια βορια ελλαδα θα παω αν δεν με παρουν ναυτικο και κανω τα χαρτια για τιν επομενη προκηρυξη παντος ασε απορο πως δεν εκανα τα χαρτια μου ειμαι χαζος τελος
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Επειδη σαν αθηναιος μου αρεσει η διασκεδαση αμα Μπω στο στρατο θα με στειλουν σε κανενα χωριο και αντε να βρεις δια σκεδαση.

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Κοιτα ειναι αυτο που σου ειπα αν ερθεις ροδο θα εισαι σουπερ απο αποπση διασκεδασης μονο η πολη τις ροδου ειναι σχεδων 100 χιλιαδες ατομα τορα αν σε στειλουν σε κανενα νηση βορειο αιγαιο τοτε βαλε κανα βισμα να σε στειλουν ι ροδο ι κω που ειναι τα πιο καλα νησια σε αποψη ζωης και διασκεδασης αλλοστε ροδο ερχονται ολα τα βισματα ενας παραπανο δεν ειναι δα και μεγαλη διαφορα
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι ρε το πιασα χαχα
Anonymous

Ενω στο ναυτικο θα ειμαι στην ελευσινα στο σκαραμαγκα η στην σαλαμινα.

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οχι μην εισαι τοσο σηγουρος μπορει να σε στειλουν σε καμια κανανιοφορο ι περιπολικο του ναυτικου Παραμεθωριο εδω η ροδος εχει και ναυτικη μοναδα και περιπολικο και κανανιοφορο οπως κως χιος λεσβος οποτε μπορει να ερθεις αρχικα σε νηση

Anonymous

Στο ναυτικο εχει και ειδικοτητες στεριας πχ ξυλουργος, σωληνουργος και αλλες ειδικοτητες που δεν εισαι πανω σε καραβι.
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Γιατη για εκει θες; ελεος ρε ξυλουργος; Αν ειναι μιν μπεις και καθολου και κανε δικια σου δουλεια πιο πολα θα παιρνεις

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από illy »

Παιδια συγνωμη που επεμβαινω αλλα γιατι δεν τα λετε μεσω msn; Εικόνα Εχετε τοσα πολλα κοιναΕικόνα Εεεεεεεε; Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Anonymous

Τυχερος ειναι ο αδερφος μου που ειναι αστυφυλακας και ειναι μονιμος στο πειραια στα καμινια.

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι αστυφυλακας καλα ειναι αλλα προτιμω ενοπλες δυναμεις, η συνταγματαρχης εχει δικαιο ζαλισαμε το φορουμ χαχαχα

Anonymous

Κοιτα ξυλουργος με 1000 ευρω το μηνα δεν νομιζω να με χαλαγε ουτε εσενα πιστευω;

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι αλλα σκεψου οτι εξω μπορεις να βγαζεις τα διπλα και αν εισαι μαγκας μπορεις και τα τριπλα κανοντας δικιες σου δουλειες

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από illy »

Οχι παιδια, εμενα προσωπικα καθολου! ! απλα ηθελα να σας πειραξω λιγακιΕικόνα Εικόνα Εικόνα Απλα εχετε πολλα κοινα κ ισως μεσω μσν θα μπορουσατε να πειτε κ αλλα... Παντως μην σταματησετε να κυνηγατε τα ονειρα σας! Και εσυ βρε Σταματιου μου, μεγα λαθος! Γιατι δεν δηλωσες και σμυ εφοσον περνουσες ή ακομη κ τωρα για εποπ εφοσον αγαπας τον στρατο τοσο πολυ; Φυσικα το ιδανικο ειναι απο σχολη και σου το ευχομαι ολοψυχα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης