και ο αδωνης γεωργιαδης δηλ που πουλαει βιβλια και οχι μονο καθιερωθηκε στη μνημη του κοσμου; Οπως και ο λιακοπουλος; Βρε μημη που εχει ο κοσμος τελικα. ΑχαχαχαχαχHyper έγραψε:Βοηθαει πολυ και η πλακα και ο τροπος προσεγγισης και να τον κανεις να νιωσει ανετα τον αλλο η φραση σηκωθειτε απο ντιβανια καρεκλες πολυθρονες καναπεδες κτλ δεν καθιερωθηκε τυχαια στη μνημη του κοσμου. Ειχε τη δικη της επιρροηSu-35 έγραψε:Η πλακα βοηθαει στο marketing. Ειναι και ενα μεσο προπαγανδας.
Υπαρχει και η λαικη ρηση:Mεταξυ σοβαρου και αστειου.
Λιακόπουλος (Τα πάντα όλα!)
Δεν καθιερωθηκε ο αδωνις γιατι δεν εχει την τεχνη του λιακο, εχεις δει ποτε να φωναζει σηκωθειτε απο ντιβανια καρεκλες πολυθρονες κλπ η κατι παρομοιο; Αυτος μονο γκαριζει

Δεν μιλησα για συγκεκριμενες ατακες. Αλλωστε καθενας εχει το δικο του στυλ να πουλα αυτο που θελει. Και δεν ειναι μονο τα βιβλια αλλα και ολα τα αλλα που συνοδευοντα μαζι μ αυτο. Σκεφτηκες οτι και αυτο που λεει σηκωθειτε απο ντιβανια κλπ μπορει να μην ειναι ατακα αλλα μερος της πολιτικης του; Η μαλλον καλυτερα του παιχνιδιου του;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Ο Λιακο λεει οποιος θελει τα πιστευει... Και οποιος θελει τα απορριπτει... Να μην στεκομαστε τωρα τι λεει και πως τα λεει. Στο θεμα μας.
Ε ναι ολα στο πακετο ειναι. Ειναι αρκετα εξυπνος για να λεει αφελεις ατακες ειναι φανερο οτι τιποτα δεν λεγεται τυχαια...Rafale έγραψε:Δεν μιλησα για συγκεκριμενες ατακες. Αλλωστε καθενας εχει το δικο του στυλ να πουλα αυτο που θελει. Και δεν ειναι μονο τα βιβλια αλλα και ολα τα αλλα που συνοδευοντα μαζι μ αυτο. Σκεφτηκες οτι και αυτο που λεει σηκωθειτε απο ντιβανια κλπ μπορει να μην ειναι ατακα αλλα μερος της πολιτικης του; Η μαλλον καλυτερα του παιχνιδιου του;
- ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Συμφωνωmak έγραψε: Ο Λιακο λεει οποιος θελει τα πιστευει... Και οποιος θελει τα απορριπτει... Να μην στεκομαστε τωρα τι λεει και πως τα λεει. Στο θεμα μας.
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Πουτιν θεε, παρε την Π. Α. Ε!
Και την Κωνσταντινουπολη αμα λαχει!
"
Ο λιακόπουλος έχει σπουδάσει ιστορικός?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
DNT04 έγραψε:Ο λιακόπουλος έχει σπουδάσει ιστορικός;
Εχει σπουδασει φυσικη και εχει μεταπτυχιακο στην αστροφυσικη.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Οχι, ευτυχως ουτε ασχολουμαι μαζι σου, ουτε ειμαι αρχηγος εδω. Απλα εβαλες κατι ασχετο στο θεμα που εχω ανοιξει.
θα πρέπει να συμφωνήσω με τον SU.Su-35 έγραψε:Οχι, ευτυχως ουτε ασχολουμαι μαζι σου, ουτε ειμαι αρχηγος εδω. Απλα εβαλες κατι ασχετο στο θεμα που εχω ανοιξει.
Το μήνυμα δεν είχε σχέση με το θέμα και διαγράφηκε. Επίσης θα πρέπει απαραίτητα να μπαίνει και η πηγή (το πλήρες URL) στο κείμενο που αντιγράφουμε.
-
- Υπολοχαγός
δηλαδη εχεις ανοιξει αυτο το θεμα για να κριτικαρεις. Τον Λιακοπουλο. Μπραβο. Αλλα καταλαβαινω. Κανεις οτι θελεις... Εχεις γερες πλατες.Su-35 έγραψε:Οχι, ευτυχως ουτε ασχολουμαι μαζι σου, ουτε ειμαι αρχηγος εδω. Απλα εβαλες κατι ασχετο στο θεμα που εχω ανοιξει.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Εχω πει και καλα αλλα εχω πει και κακα για τον Λιακο. Ναι, το θεμα της ψηφοφοριας ειναι αν πιστευουμε αυτα που λεει και γραφει ο Λιακο. Δεν νομιζω οτι ο Λιακο οπως και καθε συγγραφεας/εκδοτης ειναι εκτος κτριτικης. Δεν μπορουμε να γραψουμε τι μας αρεσει σε αυτον και τι οχι; Ποιες πλατες βρε καλε μου ανθρωπε; Ενα θεμα για να κανουμε κουβεντα οπως τα αλλα ειναι. Εσυ πχ ποια βιβλια εχεις του Λιακο; Ποια θεωρια του σου αρεσει περισσοτερο; Τι σου αρεσει σε αυτον και τι οχι;
-
- Υπολοχαγός
εδω τι κανεις. Νομιζεις οτι ειναι αστεια αυτα που γραφεις. Αν ειναι να γελαμε κι εμεις...Su-35 έγραψε:
Πουτιν θεε, παρε την Π. Α. Ε!
Και την Κωνσταντινουπολη αμα λαχει!
"
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ε γελατε!
Μέλη σε σύνδεση