1988 έγραψε:αντε να δουμε... κοντοζυγωνει η ωρα!!! καλημερα
καλημερα και σε εσενα φιλε... φιλε ι. κ. ς το ξερω οτι ειναι ετσι αλλα εδω μεσα οπισμενοι για να πιστουν πρεπει να φερεις μαζι σου και δικαιολογητικα...
1988 έγραψε: αντε να δουμε... Κοντοζυγωνει η ωρα! Καλημερα
καλημερα και σε εσενα φιλε... Φιλε ι. Κ. ς το ξερω οτι ειναι ετσι αλλα εδω μεσα οπισμενοι για να πιστουν πρεπει να φερεις μαζι σου και δικαιολογητικα...
δεν εχεις και αδικο... Αλλα με τοσα που εχουμε ακουσει δικαιολογουμαστε... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sta8hsss την Κυρ Σεπ 12, 2010 3:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1988 έγραψε: αντε να δουμε... Κοντοζυγωνει η ωρα! Καλημερα
καλημερα και σε εσενα φιλε... Φιλε ι. Κ. ς το ξερω οτι ειναι ετσι αλλα εδω μεσα οπισμενοι για να πιστουν πρεπει να φερεις μαζι σου και δικαιολογητικα...
δεν εχεις και αδικο... Αλλα με τοσα που εχουμε ακουσει δικαιολογουμαστε... ...
αυτο να μου πεις με τοσους παπατζες και ψευτεες... ο καθενας με το δικιο του... αυριο τελευταια μερα υποβολης των δικαιολογητικων για την προκυρηξη...
δεν μας ειπατε πως γνωριζεται ομως οτι ο ελεγχος των δικαιολογητικων εχει αρχισει?! αυτο δειναι το πιο πιθανο αλλα μην ειστε τοσο σιγουροι! πως ξερετε οτι δεν θα περιμενουν πρωτα να ληξει η προθεσμια δικαιολογιτηκων κ μετα! εχει κανεις μπαρμπα τον χρυσοχ/δη?!! ελεος!
PETRAN έγραψε:δεν μας ειπατε πως γνωριζεται ομως οτι ο ελεγχος των δικαιολογητικων εχει αρχισει; Αυτο δειναι το πιο πιθανο αλλα μην ειστε τοσο σιγουροι! Πως ξερετε οτι δεν θα περιμενουν πρωτα να ληξει η προθεσμια δικαιολογιτηκων κ μετα! Εχει κανεις μπαρμπα τον χρυσοχ/δη; Ελεος!
εγω ειμαι 1000% σιγουρος... ΓΙΑΤΙ, πηραν τηλεφωνο τον κολλητο μου απο το αρχηγειο μεσα στην βδομαδα που μας περασε για μια διευκρινηση στα χαρτια του! Ο χρυσοχοιδης ΤΕΛΟΣ ο παπουτσης ειναι τωρα... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sta8hsss την Κυρ Σεπ 12, 2010 8:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.