τι απειλητικο τελεσιγραφο ηταν αυτο; ΕΛΕΟΣ...yandr έγραψε:Για μία ακόμη (και τελευταία) φορά ... Τις ερωτήσεις "πόσες αιτήσεις έχουν γίνει", "έχω 2000 μόρια, μπαίνω; ", "που πιστεύετε θα φτάσει η βάση" και λοιπά θα τις βάζετε στο νέο θέμα
Βάσεις - μόρια για Ειδικός Φρουρός (2010)
Τις ερωτήσεις "πρέπει να βγάλω φωτοαντίγραφα", "πόσα μόρια έχουν οι ΕΠΟΠ" κλπ τις βάζετε εδώ.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
αναλογα το καθε τμημα... Στης περιοχης μου καθημερινα μεχρι τις 1:30 εκτος Σ/Κ...pland έγραψε: τι ωρες καταθετουν τα χαρια;
οποτε δευτερα ατ αιγαλεω
τι απο δευτερα;pland έγραψε:οποτε δευτερα ατ αιγαλεω
απο δευτερα μαλλον θελει να παει να καταθεσει τα χαρτια το παιδι
τελευταια μερα... Μαλλον δεν τον ενδιαφερει και πολυ... Για να το αφηνει τελευταια μερα!nic007 έγραψε:απο δευτερα μαλλον θελει να παει να καταθεσει τα χαρτια το παιδι

εγω ρε παιδια ειχα παει νωρις νωρις και χρειαστηκε να ξαναπαω αλλες 2 φορες για διορθωση και για να παω στοιχεια που δν ειχα... και αν κανει την αιτηση λαθος; η του λειπει τιποτα?; τεσπα ο καθενας κανει τις επιλογες του... παντως δευτερα θα γινουν ελαχιστες αιτησεις...sta8hsss έγραψε:τελευταια μερα... Μαλλον δεν τον ενδιαφερει και πολυ... Για να το αφηνει τελευταια μερα!nic007 έγραψε:απο δευτερα μαλλον θελει να παει να καταθεσει τα χαρτια το παιδι
ΕΛΛΑΣ
κι εγω πηγα απο τις πρωτες μερες... Οτι νομιζει ο καθενας!asimike έγραψε:εγω ρε παιδια ειχα παει νωρις νωρις και χρειαστηκε να ξαναπαω αλλες 2 φορες για διορθωση και για να παω στοιχεια που δν ειχα... Και αν κανει την αιτηση λαθος; Η του λειπει τιποτα; Τεσπα ο καθενας κανει τις επιλογες του... Παντως δευτερα θα γινουν ελαχιστες αιτησεις...sta8hsss έγραψε:τελευταια μερα... Μαλλον δεν τον ενδιαφερει και πολυ... Για να το αφηνει τελευταια μερα!nic007 έγραψε:απο δευτερα μαλλον θελει να παει να καταθεσει τα χαρτια το παιδι

στερεψαμε απο λογια, μορια, βασεις κ τετοια ρε τωρα που τελειωνουν οι μερες; !!!

στην αρχη φιλε πριν βγει η προκυριξη και αφου μας ειχαν ταξει οτι θα βγει... ολοι εγραφαν εδω πολλα ατομα πολυς κοσμος ακομα και πολλα κοριτσια..PETRAN έγραψε:στερεψαμε απο λογια, μορια, βασεις κ τετοια ρε τωρα που τελειωνουν οι μερες; !!!![]()
τωρα ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι γινεται...
δεν μου πολυ αρεσει αυτο.
λες να ειναι ολοι με περισσοτερα μορια απο εμας κ πλεον ουτε καν ασχολουνται;
σιγα ρε..PETRAN έγραψε:λες να ειναι ολοι με περισσοτερα μορια απο εμας κ πλεον ουτε καν ασχολουνται;
οχι αυτο που λες δεν ισχυει.
φιλε να σου πω κατι;
τα πολλα μορια ειναι και ενας μεγαλος ενθουσιασμος και θελεις να το γραψεςι να το πεις καπου.
αυτοι με τα λιγα μορια δε γραφουν.
αλλα εμενα δεν μου αρεσει που τρελαναν το φορουμ εγραφαν εγραφαν εγραφαν αν θυμασαι καλα απο τον μαιο και πιο πριν πολλα ατομα και τωρα δε γραφει κανεις.
η λογικη εχει ως εξης:(γνωμη μου)
αν μπαινεις εδω... απο παλια... θα εχεις παρατηρησει οτι κολλας λιγο πολυ και οχι λιγο αλλα πολυ. θελεις να μαπινεις καθημερινα να βλεπεις καποιο νεο...
απο την στιγμη που εμπαιναν τον μαιο ιουνιο και ιουλιο περι τους 150 χρηστες και τωρα εχουμε μεινει πολυ λιγοι η λογικη λεει οτι τα υπολοιπα ατομα εχουν παψει να ενδιαφερονται για την προκυριξη.
Ρε παιδια να ρωτησω κατι... Ειμαι 21 χρονων και ειμαι το δευτερο παιδι απο τα τεσσερα... Τα παιρνω τα 3 μορια ως τεκνο πολυτεκνης οικογενειασ?
εισαι τεκνο πολυτεκνης οικογενειας οποτε δεν τα χανεις. εισαι το μοναδικο αγορι ομως γιατι αν οχι τοτε δεν ξερω τι παιζει. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 11, 2010 3:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
παιδια τι διπλωματα πρεπει να κανω; πειτε μου λιγο γιατι δεν τα ξερω αυτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης