Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

nic007 έγραψε:Δηλαδη ποσους επιλαχοντες καλει απο την καθε κατηγορια;
ξερεις greek army;

Ρε COMMANDOS διαβασε την προκυρηξη, μην βαριεσται ρε σεις. Τα λεει καθαρα... ΟΛΑ
leon_kennedy

Δημοσίευση από leon_kennedy »

"φυσικά και θα βγει πρόγραμμα αλλά θα δώσουνε μόνο τα παιδιά που θα καλέσουνε" Οπα κατσε λιγο, δλδ greek army λες οτι απο το 30% περνανε μονο τα ατομα που θα καλεσουνε; Απο που το συμπερανες αυτο; Στην προκυρηξη δεν διαευκρινιζει κατι τετοιο... Νομιζα θα περασουν κανονικα και οι 120 να ειναι ετοιμοι σε περιπτωση που τους καλεσουνε... Οποιους καλεσουνε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

leon_kennedy έγραψε:"φυσικά και θα βγει πρόγραμμα αλλά θα δώσουνε μόνο τα παιδιά που θα καλέσουνε" Οπα κατσε λιγο, δλδ greek army λες οτι απο το 30% περνανε μονο τα ατομα που θα καλεσουνε;Απο που το συμπερανες αυτο; Στην προκυρηξη δεν διαευκρινιζει κατι τετοιο... Νομιζα θα περασουν κανονικα και οι 120 να ειναι ετοιμοι σε περιπτωση που τους καλεσουνε... Οποιους καλεσουνε.

αυτό λέω και δε το συμπέρανα από πουθένα απλά το γνωρίζω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nic007 έγραψε:Δηλαδη ποσους επιλαχοντες καλει απο την καθε κατηγορια;
ξερεις greek army;

30% από την Α και 20% από την Β
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν ξαναεγκρίνω μήνυμα όποιος θέλει να γράφει ας γίνει μέλος βαρέθηκα να ασχολούμαι με παιδάκια
sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

Greek_Army έγραψε:Δεν ξαναεγκρίνω μήνυμα όποιος θέλει να γράφει ας γίνει μέλος βαρέθηκα να ασχολούμαι με παιδάκια
καλημερα. Εχω στειλει αιτηση για ενεργοποιηση αλλα δεν εχω παρει ακομα μηνυμα στο mail μου! Ξερεις γιατι?
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Παιδια εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δεν θα χαρισουν στο υψος και στα αθληματα!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από asimike »

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Παιδια εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δεν θα χαρισουν στο υψος και στα αθληματα!
Η ΑΛηθεια ειναι οτι καινα ηθελαν... Πλεον φετος δν τους περνει για κανενα λογο αν και πιστευω οτι θα παιξει πολυ βισμα και οτι καταφερει ο καθενας...
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Μια ερωτηση... Και οποιος ξερει ας απαντηση, το απολυτηριο του λυκειου πρεπει να ειναι επικυρομενο απο τα ΚΕΠ η απο το Α. Τ η μπορεις να στειλεις και αυτο που σου δινουν μαζι με το προτοτυπο Το αντιγραφο επικυρομενο αλλα απο το σχολειο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

sta8hsss έγραψε:Μια ερωτηση... Και οποιος ξερει ας απαντηση, το απολυτηριο του λυκειου πρεπει να ειναι επικυρομενο απο τα ΚΕΠ η απο το Α. Τ η μπορεις να στειλεις και αυτο που σου δινουν μαζι με το προτοτυπο Το αντιγραφο επικυρομενο αλλα απο το σχολειο;

το ίδιο είναι...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:
sta8hsss έγραψε: Μια ερωτηση... Και οποιος ξερει ας απαντηση, το απολυτηριο του λυκειου πρεπει να ειναι επικυρομενο απο τα ΚΕΠ η απο το Α. Τ η μπορεις να στειλεις και αυτο που σου δινουν μαζι με το προτοτυπο Το αντιγραφο επικυρομενο αλλα απο το σχολειο;

το ίδιο είναι...
ετσι ξερω κι εγω! Αλλα θα σου πω γιατι ρωταω, πηραν σημερα απο το αρχηγειο τον κολλητο μου. Και του ειπαν να στειλει ενα αντιγραφο απο τα ΚΕΠ και ρωταω γτ κι εγω του σχολειου εχω στειλει και δε με πηραν... Τι εχεις να πεις γι αυτο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

sta8hsss έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
sta8hsss έγραψε: Μια ερωτηση... Και οποιος ξερει ας απαντηση, το απολυτηριο του λυκειου πρεπει να ειναι επικυρομενο απο τα ΚΕΠ η απο το Α. Τ η μπορεις να στειλεις και αυτο που σου δινουν μαζι με το προτοτυπο Το αντιγραφο επικυρομενο αλλα απο το σχολειο;

το ίδιο είναι...
ετσι ξερω κι εγω! Αλλα θα σου πω γιατι ρωταω, πηραν σημερα απο το αρχηγειο τον κολλητο μου. Και του ειπαν να στειλει ενα αντιγραφο απο τα ΚΕΠ και ρωταω γτ κι εγω του σχολειου εχω στειλει και δε με πηραν... Τι εχεις να πεις γι αυτο;

ότι ναναι έχω να πω γιατί δεν το λένε ούτε στην προκήρυξη αναλυτικά.Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

το ίδιο είναι...
ετσι ξερω κι εγω! Αλλα θα σου πω γιατι ρωταω, πηραν σημερα απο το αρχηγειο τον κολλητο μου. Και του ειπαν να στειλει ενα αντιγραφο απο τα ΚΕΠ και ρωταω γτ κι εγω του σχολειου εχω στειλει και δε με πηραν... Τι εχεις να πεις γι αυτο;

λες να μου κανουν καμμια βλακεια; Η δε γινετε... ; Εχω χεστει πανω μου! Η λες να τα ελεγξε αλλος τα δικα μου και να μην τον πειραξε;ΕΛΕΟΣ.Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Από την στιγμή που δεν σε έχουνε πάρει τηλ μην αγχώνεσαιΕικόνα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από asimike »

sta8hsss έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

το ίδιο είναι...

λες να μου κανουν καμμια βλακεια; Η δε γινετε... ; Εχω χεστει πανω μου! Η λες να τα ελεγξε αλλος τα δικα μου και να μην τον πειραξε;ΕΛΕΟΣ.Εικόνα
επισης ακομα κια βλακεια να ς κανουν υπαρχει και η Ενσταση μεσω ΑΣΕΠ. Οποτε κυριλε
ΕΛΛΑΣ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης