Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Παντως εγω που ειμαι απο επαρχεια 3 αιτησεις ειμαστε και δεν περιμενουν και αλλες.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Πετρο απο επαρχια ειμαι!80,000 εχει ο νομος εδω περα. Δεν παω να τρελανω καποιον! Μεχρι 10:45 ακριβως, σε καλυψα τωρα;4,5 εργασιμες εμειναν, μπορει να γινουν 1000 σε αυτες τις ημερες μεσα. Εγω ενημερωτικα το ειπα!
Με τον αριθμο πρωτοκολου τι γινεται;
αλλοι δινουν κ αλλοι οχι;
αλλοι δινουν κ αλλοι οχι;
-
- Ταξίαρχος
ZEBRA δεν ξερω τι παιζει με αυτο. Σε αλλα παιδια το δινουν κ σε καποια αλλα τους κανουν την ζωη δυσκολη!
Καλημερα, ηθελα να ρωτησω εχω διπλωμα μοτοποδηλατου 50cc-125cc-μηχανης τα κατεθεσα ολα τα διπλωματα, υπαρχει προβλημα η ηθελε μονο της μηχανης
η αξιωματικος δεν ηξερε. Ευχαριστω
σκεψου και λιγο με την λογικη φιλε ομως.alexUnder έγραψε:Μαγκες εγω εχω 2660 στην α και 8α παω να καταθεσω αυριο τα χαρτια μου ειναι νωρις ακομα για να λετε για αν υπαρχει μεγαλη ανταποκριση απο αιτησεις η οχι ελπιζω ομως να μην ειναι πολλοι αυτοι που 8α πανε την τελευταια στιγμη.
δηλαδη οτι οσοι ασχολουνται καιρο με την προκυριξη και θελουν πολυ να μπουν...
για ποιον λογο να αφηναν τελευταια στιγμη να κανουν τα χαρτια τους;
και τελευταια στιγμη εννοω απο την τεταρτη που μας ερχεται εως και την ερχομενη δευτερα.
τελος παντων... Ειδικα παρασκευη και δευτερα δε νομιζω οτι θα αφηναν να κανουν τα χαρτια τους τοτε, ατομα που ψηνονται πολυ να μπουν.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
nic007 έγραψε:σκεψου και λιγο με την λογικη φιλε ομως.alexUnder έγραψε:Μαγκες εγω εχω 2660 στην α και 8α παω να καταθεσω αυριο τα χαρτια μου ειναι νωρις ακομα για να λετε για αν υπαρχει μεγαλη ανταποκριση απο αιτησεις η οχι ελπιζω ομως να μην ειναι πολλοι αυτοι που 8α πανε την τελευταια στιγμη.
δηλαδη οτι οσοι ασχολουνται καιρο με την προκυριξη και θελουν πολυ να μπουν...
για ποιον λογο να αφηναν τελευταια στιγμη να κανουν τα χαρτια τους;
και τελευταια στιγμη εννοω απο την τεταρτη που μας ερχεται εως και την ερχομενη δευτερα.
τελος παντων... Ειδικα παρασκευη και δευτερα δε νομιζω οτι θα αφηναν να κανουν τα χαρτια τους τοτε, ατομα που ψηνονται πολυ να μπουν.
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, αλλα σκεψου και το αλλο... Πολλοι ειναι επισης αυτοι που το αφηνουν για τις τελευταιες μερες, για να εχουν μια εκτιμηση απο τον υπευθυνο για την προκηρυξη αξιωματικο στο ποσες αιτησεις εγιναν στο Α. Τ, και για τα μορια τους σε συγκριση με αυτα των αλλων υποψηφιων που περασαν ολες τις προηγουμενες μερες απο την αρχη της εναρξης των αιτησεων. Εχουμε αλλες 5 μερες γεματες...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
στεφανος έγραψε:Καλημερα, ηθελα να ρωτησω εχω διπλωμα μοτοποδηλατου 50cc-125cc-μηχανης τα κατεθεσα ολα τα διπλωματα, υπαρχει προβλημα η ηθελε μονο της μηχανης
μόνο της μηχανής θα μοριοδοτηθεί οπότε τσάμπα τα έδωσες τα άλλα
Την δευτερα ληγει η προθεσμια. ποτε θα βγουν καταστασεις με τους επιτυχοντες;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
Πιθανον στις πρωτες ημερες του Οκτωμβριου.LEW έγραψε:Την δευτερα ληγει η προθεσμια. Ποτε θα βγουν καταστασεις με τους επιτυχοντες;
Σε εναν μηνα ακριβως με λιγα λογια...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pagan Altar την Δευ Σεπ 06, 2010 7:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταξίαρχος
Να κανω μια ακυρη ερωτηση; Επιτυχοντες κ επιλαχοντες περνανε μαζι αθληματα κ υγειονομικες εξετασεις κτλ κ σε περιπτωση που καποιος επιλαχοντας δεν τα καταφερει θα τον καλεσουν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
δημητρης25 έγραψε:Να κανω μια ακυρη ερωτηση; Επιτυχοντες κ επιλαχοντες περνανε μαζι αθληματα κ υγειονομικες εξετασεις κτλ κ σε περιπτωση που καποιος επιλαχοντας δεν τα καταφερει θα τον καλεσουν;
όχι περνάνε ξεχωριστά!
Δεν μπορω να καταλαβω παντως γιατι ολοι τρεχετε να γινεται ειδικοι νομιζεται πως ειναι ευκολα λεφτα και ολα καλα! Ετσι οπως πανε τα πραγματα με την εγκληματικοτητα δεν θα ριχνουν με γαλασνικοφ στους αστυνομικούς Θα πετανε ρουκετες κατευθειαν... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Σεπ 06, 2010 8:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε φιλε μαριε κοιταξε την παρτη σου που ασχολησε διαρκως με το τι θελουν οι αλλοι κ κανουν τα χαρτια για να γινουν ειδικοι φρουροι! Εσυ γιατι θες; Ετσι κ οι αλλοι!
σωστα λες... !petros έγραψε:Ρε φιλε μαριε κοιταξε την παρτη σου που ασχολησε διαρκως με το τι θελουν οι αλλοι κ κανουν τα χαρτια για να γινουν ειδικοι φρουροι! Εσυ γιατι θες; Ετσι κ οι αλλοι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες