Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tzikass
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tzikass »

Και εμεις που να ξερουμε υπουργοι ειμαστε; Και εγω περιμενω για αεροπορια αλλα τιποτα ακομα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τον φεβρουάριο θα βγει παιδια... Υπομονη λιγο ακομα...
Anonymous

Παιδια παντα λογικα μιλωντας , απο την στιγμη που τελειωσε η επιλογικη διαδικασια για τους εποπ ξηρας ανα πασα στιγμη θα βγουν αεροπορια και ναυτικο. Παντα ετσι γινεται για να καλυπτεται πρωτα ο στρατος ξηρας που θεωρειται το χειροτερο σωμα και μετα τα αλλα 2 σωματα. Συμθωνα με δικη μου πληροφορηση μεχρι τελος φλεβαρη θα βγει μια απο τις 2

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από tzovana18 »

Να σας κανω πω κατι τη ειδικοτητες εχει η αεροπορια; Εγω εχω χαρτι απο μηχανικου οχηματον ζηταμε γυναικα με αυτη την ειδικοτητα;

Anonymous

Απο οτι Εμαθα απο γνωστο που εχω στην αεροπορια Μαιο θα βγαλει προκηρυξη παιδια
Anonymous

Παιδια απο οτι εχω μαθει, η προκηρυξη ΕΠ. ΟΠ για αεροπορια θα βγει το Μαιο...

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εικόνα Εικόνα Δημητρη εχεις δικιο μεχρι μαιο θα εχει βγει! Ειδα στηη τηλεοραση και μαλιστα στο εθνος εργασια οτι θα παρουν εποπ αεροποριας, εποπ στρατου ξηρας, ακι ειδικους φρουρους μακαρι να γινει συντομα η ολη διαδικασιανα γινει συντομα! Εικόνα Εικόνα Εικόνα ΜΑΚΑΡΙ!
chrisflw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από chrisflw »

Αυριο θα ανακοινωσει εφημεριδα για το διαγωνισμο ΕΠΟΠ τις Αεροποροιας
Anonymous

Παιδια καλημέρα! συμφωνώ με την tzonana18. είναι όπως τα λέει! Στο έθνος τα γράφει

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aleka »

Προσκληση για καταταξη 1000 εποπ στην πολεμικη αεροπορια θα απευθυνει το γενικο επιτελειο αεροποριας προς τους ενδιαφερομενους αμεσως μετα το καλοκαιρι και εφοσον προηγηθει η προκηρυξη καταταξης νεων εποπ στο πολεμικο ναυτικο... ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ... ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! !
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Βρε παιδια ποτε υπολογιζετε να βγει αυτη η προκυρηξει για τους εποπ αεροποριας χρειαζεται πολυμπριζο εεε; και θα παρει μονο 1.000 η παιζει και περισσοτερα; Οποιος ειναι ιδη στην αεροπορια και γνωριζει ας πει κανενα νεο! Ειδικος φρουρος στην αεροπορια ειναι καλο; Αμα λεω την ειδικοτητα λαθος ας με διορθωσει καποιος! !Εικόνα Εικόνα Εικόνα

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aleka »

tzovana18 έγραψε:Βρε παιδια ποτε υπολογιζετε να βγει αυτη η προκυρηξει για τους εποπ αεροποριας χρειαζεται πολυμπριζο εεε; και θα παρει μονο 1.000 η παιζει και περισσοτερα; Οποιος ειναι ιδη στην αεροπορια και γνωριζει ας πει κανενα νεο! Ειδικος φρουρος στην αεροπορια ειναι καλο; Αμα λεω την ειδικοτητα λαθος ας με διορθωσει καποιος! !Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Η αεροπορια κ το ναυτικο διαχωριζει ακομη τις ειδικοτητες σε ανδρες κ γυναικες μαλλον αυτην την ειδικοτητα μπορουν να την δηλωσουν μονο ανδρες δεν ξερω αν τωρα το αλλαξει οπως κ ο στρατος ξηρας κ το κανει μικτο. Οι γυναικειες ειδικοτητες ειναι συνηθως γραφειου
Anonymous

Oι γυναικες ειναι γνωστό ότι ειναι ότι χειρότερο για τα σώματα ασφαλείας. Δεν θα μπορούσε να ισχύει κατι διαδορετικό για την αεροπορία. Κριμα στους συναδέλφους που συνεργάζονται μαζί τους. Και γω έχω βρεθει αρκετές φορές ς αυτη τη δυσαρεστή θέση. Ευτυχως με προστάτεψε ο Θεός... Στα σώματα ασφαλειας οι γυναικες σχετίζονται με τους όρους: γονική - φοιτητική - ολιγόωρη άδεια, ρεπό, υπηρεσία γραφείου...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από illy »

policeman έγραψε:Oι γυναικες ειναι γνωστό ότι ειναι ότι χειρότερο για τα σώματα ασφαλείας. Δεν θα μπορούσε να ισχύει κατι διαδορετικό για την αεροπορία. Κριμα στους συναδέλφους που συνεργάζονται μαζί τους. Και γω έχω βρεθει αρκετές φορές ς αυτη τη δυσαρεστή θέση. Ευτυχως με προστάτεψε ο Θεός... Στα σώματα ασφαλειας οι γυναικες σχετίζονται με τους όρους: γονική - φοιτητική - ολιγόωρη άδεια, ρεπό, υπηρεσία γραφείου...
Ουδέν σχόλιο... Διότι δεν είναι άξιο σχολιασμού το συγκεκριμένο post!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ηρεμησε και εσυ ρε φιλε τι εχουν δηλ η γυναικες εχω βαρεθει να σας ακουω τιους δηθεν μου δηθεν μου αν ειναι δυνατον κοιτα που ζουμε στο 2008 οτι δικαιομα εχεις εσυ το εχω και εγω! Ποσες γυναικες εχουν βαλει τα γυαλια σε πολλους και καλα αντρες μαγκες; Παρα πολλες δν λεω ομως ειναι μερικες που ειναι για τα μπαζα αλλα τι να κανουμε ειστε και εσεις ομως οχι μονο εμεις, και καλα κανουν και βαζουν γυναικες σε σωματα ασφαλειας μπραβο! Καλυτερα μια γυναικα μορφωμενη να αναβαθμιζει και τους θεσμους μην ξεχνοιομαστε οτι στην αστυνομια εχουν μπει γυναικες απο πανεπιστημια και καλα κανουν και εχουν θεσει γαφειου, και στην αεροπορια και παντου μια γυναικα παντα χρειαζεται! !

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης