Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Hyper έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Παιδια σας παρακαλω οποιος εχει αποψη να μου απαντησει... Εχω προυπηρεσια ως επ. Οπ δικαιουμε τα 100 μορια που αντοιστιχουν στους επυ; Απο την αστυνομια μου λενε πως οχι αλλα εναν συναδελφος περυσι μου πες οτι δεν του τα μετρησανε και εκανε ενσταση και δικαιωθηκε... Εχεις κανεις καποιον γνωστο με παρομοια περιπτωση;
η προκηρυξη γραφει για επυ και οχι για επ. Οπ αλλα ψαξτο
Αν θελεις την αληθεια και χωρις να στεναχωρηθεις...
... Αν εννεοις 3 ετη εποπ η τεσσερα ετη εποπ... Αν δεν ειχες παει φανταρος.
δεν δικαιουσαι τα μορια.

μορια δινουν στους επυ (5ετια)

ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ

και στους εποπ (7ετια) ...

απο εγκυρες πηγες στο λεω φιλε μου.
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Δεν νομιζω φιλε μου να προλαβεις να το εχεις μεχρι την προθεσμια αλλα δοκιμασε δεν χανεις τπτ
nikolasmer
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikolasmer »

Εχω φιλε μου εκπληρωσει τις υποχρεωσεις μου στο στρατο.
σωμα ερευνας και πληροφορικης. το διπλωμα για μηχανακι μπορει να βγει ευκολα και γρηγορα. αλλα πραγματα ομως οχι. τι λες na τα κανω;
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

nikolasmer έγραψε:Εχω φιλε μου εκπληρωσει τις υποχρεωσεις μου στο στρατο.
σωμα ερευνας και πληροφορικης. Το διπλωμα για μηχανακι μπορει να βγει ευκολα και γρηγορα. Αλλα πραγματα ομως οχι. Τι λες na τα κανω;
σε εμενα αναφερεσαι φιλε μου;
ειδες;
αλλαξαν πολλα στην προκυριξη.
μεχρι και τον βαθμο ορασεως μεχρι και περσυ τον ειχαν 5 στα 5 στον ενα οφθαλμο αν θυμαμαι καλα και 2 στα 5 στον αλλον.
και τωρα καπου λεει 10 και στους 2 οφθαλμους.

τι εννοεις τι να κανεις;
tasos vopis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από tasos vopis »

tasos vopis έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟ:
Το σχολικό έτος (2009) αποφοίτησαν από την Γ τάξη των ημερησίων ΕΠΑΛ με ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ-ΠΤΥΧΙΟ (16.068) μαθητές. Από αυτούς μόνο (1.900) πήραν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2009...
πολυ καλο αυτο εεεε; Και ποσοι απ αυτους θα εχουν μεγαλο απολυτηριο; Αντε να δουμε![/QUOTE πολυ κακο θες να πεις Φιλε μου. Καλο ειναι για αυτους στην Β για αυτους στην α τι καλο να ειναι; Που φορτωνονται και ποιος ξερει ποσα παραπανω ατομα για 400 θεσεις. Παντως 16.000 αποφοιτοι τρελος αριθμος. Χειροτερα για την Α δεν υπηρχε για φετος... Τωρα ειδωμεν
ΤΑΣΟΣ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ »

Ρε τασο εδω σου λεει οτι 1900 πηραν μερος στις πανελληνιες απο τους 16000 ΜΟΝΟ ΟΙ 1900 ΜΑΝΕ Α ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΠΣΕΙ

Ηυπερ ΤΑΧΙΑΡΧΕ ΜΟΥ Βλεπω οτι βοηθας πολλα παιδια εκμερουσου και εισε ακομπλεζαριστος μπορεις να μου απαντησεις και μενα Εχω 16.25 λυκειο, μηχανη 300 απεριοριστου, αυτο-φορτηγο 200 αλλα 7,5 τονους λεει ομως γ κατηγ. Δεν διευκρινιζει η προκυρ, αγγλικα 300 μορια αγγλικη φιλολογια=2425 Α κατηγωρια τη παιζει φιλε εχω ελπιδες με τα περσινα ειμουν #90-86 με 2325 μορια πριν την αλλαγη τις μηχανης Και εχω και ειδ. Δυν. Αλλα πηρα αναβολη 1 μενα πρην αποληθ για οικ. Λογους και μετα με στειλαν πεζικο μαλον οχι πρεπει και να εχεις τελειωσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

nikolasmer
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikolasmer »

Αν γνωριζει καποιος -προσωπικη εκτιμηση- ποτε υπολογιζει οτι θα βγουν τα αποτελεσματα και θα πουν πως αυριο κυριε ταδε παρουσιαζεσαι; συμφωνα και με παλαιοτερες προκηρυξεις.
παντα προσωπικη εκτιμηση απο εναν γνωστη προς εναν ανιδεο που ψαχνεται.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

nikolasmer έγραψε:Αν γνωριζει καποιος -προσωπικη εκτιμηση- ποτε υπολογιζει οτι θα βγουν τα αποτελεσματα και θα πουν πως αυριο κυριε ταδε παρουσιαζεσαι; Συμφωνα και με παλαιοτερες προκηρυξεις.
παντα προσωπικη εκτιμηση απο εναν γνωστη προς εναν ανιδεο που ψαχνεται.

To πρώτο 10ήμερο Οκτωβρίου (προσωπική εκτίμηση)

Gary77
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gary77 »

Μεσα στο σεπτεμβρη θα γινουν οι εξετασεις υγειονομικες και ολα γενικα δηλαδη?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

ΤΑΣΟΣ έγραψε: Ρε τασο εδω σου λεει οτι 1900 πηραν μερος στις πανελληνιες απο τους 16000 ΜΟΝΟ ΟΙ 1900 ΜΑΝΕ Α ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΠΣΕΙ

Ηυπερ ΤΑΧΙΑΡΧΕ ΜΟΥ Βλεπω οτι βοηθας πολλα παιδια εκμερουσου και εισε ακομπλεζαριστος μπορεις να μου απαντησεις και μενα Εχω 16.25 λυκειο, μηχανη 300 απεριοριστου, αυτο-φορτηγο 200 αλλα 7,5 τονους λεει ομως γ κατηγ. Δεν διευκρινιζει η προκυρ, αγγλικα 300 μορια αγγλικη φιλολογια=2425 Α κατηγωρια τη παιζει φιλε εχω ελπιδες με τα περσινα ειμουν #90-86 με 2325 μορια πριν την αλλαγη τις μηχανης Και εχω και ειδ. Δυν. Αλλα πηρα αναβολη 1 μενα πρην αποληθ για οικ. Λογους και μετα με στειλαν πεζικο μαλον οχι πρεπει και να εχεις τελειωσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σωστα τα εχεις βγαλει 2425 ειναι
Gary77
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gary77 »

Gary77 έγραψε:Μεσα στο σεπτεμβρη θα γινουν οι εξετασεις υγειονομικες και ολα γενικα δηλαδη;
sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

Gary77 έγραψε:
Gary77 έγραψε:Μεσα στο σεπτεμβρη θα γινουν οι εξετασεις υγειονομικες και ολα γενικα δηλαδη;
οχι τελη σεπτεμβρη 8α σου πουν αν εισαι μεσα στους 500... Και θα μαθεις ποτε ειναι οι επομενες διαδικασιες... Μεσα νοεμβρη κατα την εκτιμηση μου υπολογιζω εισαγωγη στις σχολες...
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Επισης Οποιος εμφανιστει με οποιοδηποτε χαρτι μαιμου και περασει στα μορια μετα η αστυνομια τα ξαναελενχει και αν σε πιασουν με κανενα λοουρερ πετσινο οχι μονο θα σε κοψουν αλλα θα εχεις και καποιες κυρωσεις για το δημοσιο

ΤΑΣΟΣ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ »

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από hackertom »

Παιδιά μέχρι τις 13/5 προλαβαίνουμε να βγάλουμε δίπλωμα για μοτοποδήλατο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες