Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

σταθη Πιστεψε με Το εχω ψαξει πολυ το θεμα λοιπον διαβασε για τα διπλωματα και μετα απαντα στο φορουμ βαρεθηκα ελεος πια και τωρα που βγηκε παλη @@@@ λενε μερικοι συνεχεια... Διαβασε την αγορι μου...

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

ria έγραψε:Εχω 2 ερωτησεις
α) εχω χασει το διπλωμα αυτοκινητου, τι γινεται σε αυτην την περιπτωση μεχρι να βγαλω αλλο;
β) θα ξαναβγει προκηρυξη το 2010-2011;
2) Πρεπει να παρεις καποια βεβαιωση που να αποδεικνυει οτι εισαι κατοχος μιλα κ με τη σχολη σου β) ναι θα ξαναβγει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου. Γιατι και τα ατομα που πειρε φετος ειναι λιγα
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

maraki έγραψε:
Hyper έγραψε:
καλαχαν1 έγραψε:
Hyper έγραψε:
maraki έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και την αμεση απαντηση, εχω 2100 μορια και κυριως θα ηθελα να μπω ειδικος φρουρος με απωτερο σκοπο να μπορεσω καποια στιγμη να δουλεψω σαν εγκληματολογος (εχω τελειωσει κοινωνιολογια-κατευθυνση εγκληματολογιας). Ξερετε κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο;
Ρωτησα αν μπορεις να φυγεις νωριτερα σε περιπτωση που επιτυχω σε καποιον ασεπ σαν εκπαιδευτικος.
Εχεις την δυνατοτητα να εργαστεις σαν εγκληματολογος Μονο αν Βγει προκηρυξη προσληψης αξιωματικων ειδικων καθηκοντων οπου ζηταει ατομα με εξειδικευμενες γνωσεις

Οι προκηρύξεις αυτές αφορούν Αστυνομικούς (αστυφύλακες κτλ) και όχι Ε. Φ
Αν εισαι ηδη μεσα, μελος Της αστυνομιας μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη κ ας εχεις μπει σαν ε. Φ

οποτε οταν περασει η 8ετια και γινεις αστυνομικος με ενδοαστυνομικες εξετασεις μπορεις να μπεις στο εγκληματολογικο ε;
ο τροπος που σου ειπα λεγεται προκηρυξη για αξιωματικους ειδικων καθηκοντων και ζηταει πτυχιουχους αει-τει και η ειδικοτητα σου ταιριαζει σε τετοια προκηρυξη, αλλα ισως και να υπαρχει κ αλλος τροπος οποτε ψαξτο περισσοτερο.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

sta8hsss έγραψε: Οχι αυτο θα παρει μια μοναδα το απεριοριστο ειναι Αυτο Που Περνει τις 3 μοναδες! Αν δε κανω Λαθος!

50cc=100μορια/ 125 και απεριοριστο = 300 μορια
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από supermario »

Παιδια να ρωτησω καποια πραγματα επειδη παιζει να δωσει ο αδελφος μου τουχρονου 1) ποσα μορια δινει το lower;

2) ποσα δινει το διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου; Πρεπει να ειναι επαγγελματικο;

3) ποσα η θητεια στις ειδικες δυναμεισ;

4) ποσα το διπλωμα μοτοσυκλετασ; Πρεπει να ειναι επαγγελματικο;

5) ενα τεκνο τριτεκνης οικογενειας που το πρωτο παιδι ειναι 27, δηλαδη υπερβαινει τα 23 κερδιζει μορια;

ευχαριστω πολυ.Εικόνα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

supermario έγραψε:Παιδια να ρωτησω καποια πραγματα επειδη παιζει να δωσει ο αδελφος μου τουχρονου 1) ποσα μορια δινει το lower;

5) ενα τεκνο τριτεκνης οικογενειας που το πρωτο παιδι ειναι 27, δηλαδη υπερβαινει τα 23 κερδιζει μορια;

ευχαριστω πολυ.Εικόνα

1) = 100 μορια 2) = 100 μορια αυτοκινητου 200 επαγγελματικο 3) = 500 μορια 4) = 300 Απεριοριστου κυβικων και 125 Το 50αρι 100 μορια 5) 200 μορια για τριτεκνη οικογενεια
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από supermario »

Hyper έγραψε:
supermario έγραψε:Παιδια να ρωτησω καποια πραγματα επειδη παιζει να δωσει ο αδελφος μου τουχρονου 1) ποσα μορια δινει το lower;

ευχαριστω πολυ.Εικόνα

1) = 100 μορια 2) = 100 μορια αυτοκινητου 200 επαγγελματικο 3) = 500 μορια 4) = 300 Απεριοριστου κυβικων και 125 Το 50αρι 100 μορια 5) 200 μορια για τριτεκνη οικογενεια
για την θητεια στις ειδικες δυναμεις εισαι σιγοθρος οτι ειναι 500 και οχι 400... Γενικα υφισταται το βυσμα για να γινεις ειδικος φρουροσ;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

supermario έγραψε:
Hyper έγραψε:

ευχαριστω πολυ.Εικόνα

για την θητεια στις ειδικες δυναμεις εισαι σιγοθρος οτι ειναι 500 και οχι 400... Γενικα υφισταται το βυσμα για να γινεις ειδικος φρουροσ;

ειμαι σιγουρος, παλια ηταν 400 τωρα ειναι 500 βυσμα ευτυχως δεν υφισταται δεν ειναι οπως στο λιμενικοΕικόνα
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Υπαρχει το βυσμα...
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Δεν υπαρχει το βισμα ρε παιδες οσοι σας το εχουν πει δεν ξερουν τι τους γινεται... Ειναι μεσο ασεπ
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

νικος έγραψε:Υπαρχει το βυσμα...

Αν θέλετε να το πιστεύετε τόσο πολύ, δεν είναι κανείς σε θέση να σας αλλάξει τα μυαλά. Αν πιστεύεις πως θα σε βάλει το βύσμα, ξεκίνα διαδικασίες άμεσα. Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Στην αστυνομία βύσμα δεν χωράει.

Λοχίας

Δημοσίευση από Λοχίας »

Παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι : Έχω πτυχίο ΤΕΕ Β΄κύκλου με 13,8 = 1.380 μόρια

Ειδικές δυνάμεις λοχίας = 500 όρια

Δίπλωμα μοτοσυκλέτας = 300 μόρια

Δίπλωμα φορτηγού = 200 μόρια

Σύνολο = 2.380 μόρια

Καλά υπολογίζω τα μόριά μου ;

Σε ποια κατηγορία ανήκω ;

Στην Α΄ή στην Β΄;

Σημειωτέον ότι, το απολυτήριο το πήρα το 2004.

Ευχαριστώ !

kalaxan
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kalaxan »

marios mp έγραψε:Δεν υπαρχει το βισμα ρε παιδες οσοι σας το εχουν πει δεν ξερουν τι τους γινεται... Ειναι μεσο ασεπ

Το βυσμα δυστυχώς παντού χωράει. Στη συγκεκριμένα απλά ίσως δεν κάνει τόσο μπαμ και μπαίνουν πολλοί με την αξία τους. Είσαι σίγουρος οτι είναι μέσω Ασεπ; Άλλο το οτι τις ενστασεις τις ελεγχει ο ΑΣΕΠ.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalaxan την Παρ Αύγ 27, 2010 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kalaxan
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kalaxan »

Hyper έγραψε:
ο τροπος που σου ειπα λεγεται προκηρυξη για αξιωματικους ειδικων καθηκοντων και ζηταει πτυχιουχους αει-τει και η ειδικοτητα σου ταιριαζει σε τετοια προκηρυξη, αλλα ισως και να υπαρχει κ αλλος τροπος οποτε ψαξτο περισσοτερο.

Ηyper οι προκηρύξεις αυτές που παίρνουν πχ ιατρούς, ψυχολόγους, πατραϊατρικό προσωπικό κτλ και διορίζονται σαν αξιωματικοί, αφορά πολίτες* με πτυχία...

* Το οποίο ίσως και αλλάξει στο μέλλον.

Τώρα αν ψάξεις και ρωτήσεις ίσως υπάρχει η δυνατότητα μέσα στην αστυνομία να καταθέσεις το πτυχίο σου και ίσως να μπεις σε καμιά θέση, αν δε στη φάει κανένα βύσμα γιατί σε αυτά ναι παίζει πολύ βύσμα...
Ποτέ όμως δεν έχω ακούσει για ειδικό φρουρό να γίνεται. Μακάρι να γίνεται, ίσως αξιοποιηθούν και τα πτυχία.
STA8HSSS

Δημοσίευση από STA8HSSS »

Λοχίας έγραψε:Παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι : Έχω πτυχίο ΤΕΕ Β΄κύκλου με 13,8 = 1.380 μόρια

Ειδικές δυνάμεις λοχίας = 500 όρια

Δίπλωμα μοτοσυκλέτας = 300 μόρια

Δίπλωμα φορτηγού = 200 μόρια

Σύνολο = 2.380 μόρια

Καλά υπολογίζω τα μόριά μου ;

Σε ποια κατηγορία ανήκω ;

Στην Α΄ή στην Β΄;

Σημειωτέον ότι, το απολυτήριο το πήρα το 2004.

Ευχαριστώ !

στην Β κατηγορια εισαι φιλε...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες