Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
sos ας μου πει καποιος ακριβως την διαδικασια π χρειαζεται για να επικυρωσω το αντιγραφο του lower ωστε να μετραει στην προκυρηξη. πρεπει να παω στο βρετανικο συμβουλιο μονο με το αυθεντικο και τελος; η πρεπει να παω δικηγορο και μετα βρετανικο συμβουλιο; σας παρακαλω οποιος ξερει να απαντησει! ευχαριστω!
Μια ερωτηση λιγο διαφορετική.
Ειμαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας, τα μορια μου στη Α ειναι 2730 (μη ρωτατε, τόσα ειναι!), ΧΩΡΙΣ να κανω χρηση των 200 μοριων που λεει στην προκηρυξη, γιατι εκλεισα τα 23 τον περασμενο Απριλιο. ΔΕΝ ειμαι φοιτητης, εχω τελειωσει, ο αδερφος μου σπουδαζει ομως.
Υπαρχει περιπτωση να προστεθουν τα μορια αυτα; Το ρωταω διοτι παιδια που εχουν κλεισει τα 28, ειναι δηλαδη γεννημενα π. Χ Ιανουαριο του 1982, εχουν δικαιωμα να συμμετασχουν στην προκηρυξη. Δεν ειναι λογικο να μετρηθουν και τα συγκεκριμενα μορια, διοτι θα ειναι αδικια καποιος να τα χασει για μια-δυο μερες; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ειμαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας, τα μορια μου στη Α ειναι 2730 (μη ρωτατε, τόσα ειναι!), ΧΩΡΙΣ να κανω χρηση των 200 μοριων που λεει στην προκηρυξη, γιατι εκλεισα τα 23 τον περασμενο Απριλιο. ΔΕΝ ειμαι φοιτητης, εχω τελειωσει, ο αδερφος μου σπουδαζει ομως.
Υπαρχει περιπτωση να προστεθουν τα μορια αυτα; Το ρωταω διοτι παιδια που εχουν κλεισει τα 28, ειναι δηλαδη γεννημενα π. Χ Ιανουαριο του 1982, εχουν δικαιωμα να συμμετασχουν στην προκηρυξη. Δεν ειναι λογικο να μετρηθουν και τα συγκεκριμενα μορια, διοτι θα ειναι αδικια καποιος να τα χασει για μια-δυο μερες; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Hyper έγραψε:Αν εισαι ηδη μεσα, μελος Της αστυνομιας μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη κ ας εχεις μπει σαν ε. Φκαλαχαν1 έγραψε:Hyper έγραψε:Εχεις την δυνατοτητα να εργαστεις σαν εγκληματολογος Μονο αν Βγει προκηρυξη προσληψης αξιωματικων ειδικων καθηκοντων οπου ζηταει ατομα με εξειδικευμενες γνωσειςmaraki έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και την αμεση απαντηση, εχω 2100 μορια και κυριως θα ηθελα να μπω ειδικος φρουρος με απωτερο σκοπο να μπορεσω καποια στιγμη να δουλεψω σαν εγκληματολογος (εχω τελειωσει κοινωνιολογια-κατευθυνση εγκληματολογιας). Ξερετε κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο;
Ρωτησα αν μπορεις να φυγεις νωριτερα σε περιπτωση που επιτυχω σε καποιον ασεπ σαν εκπαιδευτικος.
Οι προκηρύξεις αυτές αφορούν Αστυνομικούς (αστυφύλακες κτλ) και όχι Ε. Φ
οποτε οταν περασει η 8ετια και γινεις αστυνομικος με ενδοαστυνομικες εξετασεις μπορεις να μπεις στο εγκληματολογικο ε;
Μια ερωτηση λιγο διαφορετική.
Παιδια οσοι επυ φυγανε πριν ολοκληρωσουν την 5ετια οπςς εγω για παραδειγμα δικαιουμε τα 100 μορια?
Παιδια το Α1 έως 125cc μηχανακι απο 18 χρονων και μετα δε το βγαζεις; Δεν ισχυει αυτοο για μοτοσυκλετα; Ποιο θεωρειται ως μοτοσυκλετα στην προκηρυξη; ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Αύγ 26, 2010 9:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και αυτο μοτοσυκλετα θεωρητε το λεει η προκιριξη διαβασε την λεει μοτοποδιλατο δλδ 50 αρι και μοτοσυκλετα δλδ α κατηγορια
Οχι αυτο θα παρει μια μοναδα το απεριοριστο ειναι Αυτο Που Περνει τις 3 μοναδες! Αν δε κανω Λαθος!
ας απαντησει καποιος π ξερει η που εκανε τα χαρτια του κ περασε την διαδικασια...asimike έγραψε:sos ας μου πει καποιος ακριβως την διαδικασια π χρειαζεται για να επικυρωσω το αντιγραφο του lower ωστε να μετραει στην προκυρηξη. Πρεπει να παω στο βρετανικο συμβουλιο μονο με το αυθεντικο και τελος; Η πρεπει να παω δικηγορο και μετα βρετανικο συμβουλιο; Σας παρακαλω οποιος ξερει να απαντησει! Ευχαριστω!
Οχι τα μορια τα περνεις αν εχεις τελειωση το χρονο συμβασης!
Παιδια μια ερωτιση το πιστοποιητικο τυπου α χρειαζεται να το καταθεσουμε ολοι οσοι εκληρωσαμε τις στρατιωτικες υποχρεωσεις η μονο αυτοι που τελειωσανε στις ειδικες δυναμεις και οι ευεδροι αξιωματικοι οποιος ξερει ας απαντησει ευχαριστω
Καλησπερα... Το χαρτι που λεει για το μητρωο Απο Που θα Το παρουμε... ; μονο Την υπευθυνη δηλωση κανουμε...
sta8hsss έγραψε:Οχι αυτο θα παρει μια μοναδα το απεριοριστο ειναι Αυτο Που Περνει τις 3 μοναδες! Αν δε κανω Λαθος!
Δίκυκλο άνω των 50cc θεωρείται μοτοσυκλέτα, με ότι συνεπάγεται και στα μόρια.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Καποιος νομιζω μπαινει και γραφει χαζομαρες εδω μεσα και προσπαθει να χρησιμοποιει και τα ονοματεπωνυμα αλλων...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Οι υγειονομικες εξετασεις ποτε θα πραγματοποιηθουν?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες