Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
G-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από G-PAP »

Για να πας στην πολη σου δυσκολο απλα θα εχεις δικαιομα μεταθεσεις αλλα δε θα τη παρεις σιγουρα αποτι ξερω μετα τις 3ετια θα παρει καποιος μεταθεση συνιθος για κρητη-χιο (νομιζω) και θεσαλονικη!
lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lunadark »

Μαλιστα... :(ευχαριστω...
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια εχει βγαλει καπιος το ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας; Εγω παω για το τελευταιο εξαμηνο την ανοιξη θα δωσω εξετασεις να παρω το πτυχιο αυτο που με ανυσηχει ειναι να βγαλουν κανα απρηλιο την προκυρηξη και να μην προλαβω να παρω το χαρτι ερε καντεμια...
jimitrisasto
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jimitrisasto »

Δεν νομιζω φιλε μου! Οπως εγραξα και ποιο πανω ο 100 της β κατηγοριας περυσι περασε με 2470 μορια! Φετος οι ειδικες δυναμεις και η μηχανη Ποιανουν περισοτερο μορια!5 αντι για 4 για τις ειδικες 3 αντι για 2 η μηχανη! Αν προσεξεις ομως στους 100 πρωτους περυσι σχεδον ολοι ειχαν ειδικες δυναμεις! Αυτο σημαινει οτι θα ανεβει πολυ η βαση! Εχω 2545 και πιστευω οτι δεν θα περασω! Ελπιζω να κανω λαθος!
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Πολυ απλα αυτοι που αποφοιτησαν το 2009 επειδη ηταν στην αλλαγη αποφοιτησαν με πτυχιο επαλ δηλαδη υπαγονται στην β κατηγορια. οσοι συνεχισαν αλλο εναν χρονο δηλαδη αποφοιτησαν το 2010 πηραν απολυτηριο επαλ και υπαγονται στην α επειδη εκαναν ενα χρονο παραπανω για να γινουν ισαξιοι με τα ενιαια λυκεια και να μπορουν να δωσουν πανελληνιες. σωστος ο φιλος κομαντος τις α κατηγωριας μην ανισηχιτε αυτη του επαλ που αποφοιτησαν το 2010 δεν εχουν παει φανταροι και δεν ειναι 21 για να βγαλου μηχανη και φορτηγο, μονο απο της γυναικες τον επαλ να φοβοσαστε λιγο οι αντρες δεν μπορου να δοσουν ειμαι ιδη ειδικος φρουροσ

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ωραια αφαιρεσε αυτα τα 100 ατομα + 200 ακομη γιατι λογικα μπηκαν με την περσυνη προκηρυξη. Δεν θα κανουν τα χαρτια τους φετος!
ΧΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΧΑΡΗΣ »

Απο που προκυπτει οτι ενας εφεδρος αξιωματικος του οποιου -στο χαρτι τυπου α αναφερει οτι καταταχτηκε στρ ι 1 κ απολυθηκε ως εφεδρος ανθυπολοχαγος χρειαζεται επιπλεον πιστοποιητικο οτι ειναι ι1

δηλαδη τι ηταν ι2 ΔΕΑ η ι2 ανθυπολοχαγος; κουφο αυτο π εγραψεσ

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

maraki έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και την αμεση απαντηση, εχω 2100 μορια και κυριως θα ηθελα να μπω ειδικος φρουρος με απωτερο σκοπο να μπορεσω καποια στιγμη να δουλεψω σαν εγκληματολογος (εχω τελειωσει κοινωνιολογια-κατευθυνση εγκληματολογιας). Ξερετε κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο;
Ρωτησα αν μπορεις να φυγεις νωριτερα σε περιπτωση που επιτυχω σε καποιον ασεπ σαν εκπαιδευτικος.
Εχεις την δυνατοτητα να εργαστεις σαν εγκληματολογος Μονο αν Βγει προκηρυξη προσληψης αξιωματικων ειδικων καθηκοντων οπου ζηταει ατομα με εξειδικευμενες γνωσεις
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Παιδια εχει βγαλει καπιος το ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας; Εγω παω για το τελευταιο εξαμηνο την ανοιξη θα δωσω εξετασεις να παρω το πτυχιο αυτο που με ανυσηχει ειναι να βγαλουν κανα απρηλιο την προκυρηξη και να μην προλαβω να παρω το χαρτι ερε καντεμια...
Μια απορια για να παρεις τα 200 μορια πρεπει να εχεις παρει την πιστοποιηση η αρκει η βεβαιωση σπουδων οτι φοιτησες 4 εξαμηνα?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Πολυ απλα αυτοι που αποφοιτησαν το 2009 επειδη ηταν στην αλλαγη αποφοιτησαν με πτυχιο επαλ δηλαδη υπαγονται στην β κατηγορια. Οσοι συνεχισαν αλλο εναν χρονο δηλαδη αποφοιτησαν το 2010 πηραν απολυτηριο επαλ και υπαγονται στην α επειδη εκαναν ενα χρονο παραπανω για να γινουν ισαξιοι με τα ενιαια λυκεια και να μπορουν να δωσουν πανελληνιες. Σωστος ο φιλος κομαντος τις α κατηγωριας μην ανισηχιτε αυτη του επαλ που αποφοιτησαν το 2010 δεν εχουν παει φανταροι και δεν ειναι 21 για να βγαλου μηχανη και φορτηγο, μονο απο της γυναικες τον επαλ να φοβοσαστε λιγο οι αντρες δεν μπορου να δοσουν ειμαι ιδη ειδικος φρουροσ

Ακριβως το οτι ενταχθηκαν τα επαλ στην α κατηγορια τουλαχιστον για την συγκεκριμενη προκηρυξη δεν πρεπει να ανησυχει κανενας, διοτι δεν ειναι πανω απο 21 για να βγαλουν διπλωματα Α και Γ αλλα και δεν εχουν εκπληρωμενες τις στρατιωτικες υποχρεωσεις.
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Καλησπέρα παιδιά. Εγώ θέλω να ρωτήσω 3 πραγματάκια.1 εάν έχεις και τα 3 διπλώματα μηχανής 125 αυτοκινιτου και φορτηγού γ κατηγοριας μοριοδοτούνται και τα 3 στην προκήρυξη;2 αυτό με το δείκτει μάζας σώματος το ρώτησα από κάτι φίλους μου ειδικούς Φρουρούς και μου είπανε ότι δεν το κοιτάζουν αυτό. Από τι στιγμή που θα περάσεις τα αθλήματα δεν υπάρχει πρόβλημα αληθεβη; . και με τον αριθμό πρωτοκόλλου τι παiζη?
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Hyper έγραψε:
Chris έγραψε:Καλησπέρα! Για πού ζητάνε τους ειδικους φρουρούς; Μόνο Αθήνα και Θεσσαλονικη;
Εκει εχουν μεγαλυτερη αναγκη και κυριως αθηνα

Για Πατρα; Να μη ρωτησω εε.

Μετα το διορισμο υπαρχει πιθανοτητα μεταθεσης σε αλλη πολη εκτος Αθηνας και Θεσσαλονικης και αν ναι σε ποιες;
καλαχαν1

Δημοσίευση από καλαχαν1 »

Hyper έγραψε:
maraki έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και την αμεση απαντηση, εχω 2100 μορια και κυριως θα ηθελα να μπω ειδικος φρουρος με απωτερο σκοπο να μπορεσω καποια στιγμη να δουλεψω σαν εγκληματολογος (εχω τελειωσει κοινωνιολογια-κατευθυνση εγκληματολογιας). Ξερετε κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο;
Ρωτησα αν μπορεις να φυγεις νωριτερα σε περιπτωση που επιτυχω σε καποιον ασεπ σαν εκπαιδευτικος.
Εχεις την δυνατοτητα να εργαστεις σαν εγκληματολογος Μονο αν Βγει προκηρυξη προσληψης αξιωματικων ειδικων καθηκοντων οπου ζηταει ατομα με εξειδικευμενες γνωσεις

Οι προκηρύξεις αυτές αφορούν Αστυνομικούς (αστυφύλακες κτλ) και όχι Ε. Φ
kalaxan1

Δημοσίευση από kalaxan1 »

Hyper έγραψε:Χωρις εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις 2000 με ειδικες δυναμεις που θα τελειωσω παω 2500 κ θα συμμετεχω στην επομενη.

Γιατί δε διάβασες να δώσεις για αστυφυλάκων φέτος ή έστω να δώσεις του χρόνου;
Θα γλίτωνες και το στρατό και θα γινόσουν σε 2,5 χρόνια αστυφύλακας-ανακριτικός
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Τελικα σου δινουν απο το τμημα καποια βεβαιωση οτι κατεθεσες τα χαρτια σου η οχι οποιος ξερει ας απαντησει;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες