Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mpoumpou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mpoumpou »

Greek_Army έγραψε:
mpoumpou έγραψε:Παιδια μπορει να μου πει καποιος μεχρι ποτε μπορουμε να προσκομισουμε το διπλωμα μηχανης επειδη το εβγαλα 12 ιουλιου; Στα χαρτια μου θα εχω την βεβαιωση αλλα το διπλωμα μεχρι ποτε εχω περιθωριο να το καταθεσω;

ότι ζητάς το λέει η προκήρυξη, τελευταία φορά που αντιγράφω κάτι από την προκήρυξη

Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία
για έκδοση άδειας οδήγησης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου
φορέα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (θεωρητική και πρακτική
εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν ότι την άδεια οδήγησης θα
την προσκομίσουν εντός των χρονικών ορίων που καθορίζονται στην παρ.6 του
παρόντος κεφαλαίου της προκήρυξης.

6. Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση καθυστέρησης χορήγησης από τις
αρμόδιες Αρχές εγγράφων, τα οποία πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση του
υποψηφίου, υποβάλλεται εμπρόθεσμα η αίτηση από αυτόν και χωρίς τα
έγγραφα αυτά, πρέπει όμως, να αναφέρεται σε Υπεύθυνη Δήλωση, η αιτία
της μη υποβολής τους, ο δε ενδιαφερόμενος οφείλει να τα προσκομίσει όταν
εκλείψει η αιτία της καθυστέρησης, όχι όμως πέραν του πενθημέρου από
την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής

Ωχ μεχρι τις 18 δηλαδη. Κανει παραπανω απο 2 μηνες να ερθει το διπλωμα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

1 μήνα κάνει
lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lunadark »

Τι μοριοδοτηται; Ποσα μορια πρεπει να εχεις για να εχεις ελπιδες; σορι αν ρωταω πραγματα που εχουν γραφτει αλλα δεν μπορω να ψαξω τις σελιδες, εχει φαει κολλημα το λαπτοπ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

lunadark έγραψε:Τι μοριοδοτηται; Ποσα μορια πρεπει να εχεις για να εχεις ελπιδες; Σορι αν ρωταω πραγματα που εχουν γραφτει αλλα δεν μπορω να ψαξω τις σελιδες, εχει φαει κολλημα το λαπτοπ

διάβασε την προκήρυξη http://www.astynomia.gr/images/stories/2010/23082010%20eid%20froyroi.pdf

Υ. Γ για τα μόρια πρέπει να έχεις πάνω από 2100 στην Α και πάνω από 2450 στην Β
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 24, 2010 12:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ευχαριστω... Μαλλον δεν μπαινω... Απο τις γλωσσες παιρνω μονο 4 μορια, πτυχιο πανεπιστημιου δε μετραει και εχω μονο διπλωμα αυτοκινητου... Αντε τζαμπα χαρηκα:(
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

lunadark έγραψε:Ευχαριστω... Μαλλον δεν μπαινω... Απο τις γλωσσες παιρνω μονο 4 μορια, πτυχιο πανεπιστημιου δε μετραει και εχω μονο διπλωμα αυτοκινητου... Αντε τζαμπα χαρηκα:(
ε ρε συ τοσο καιρο δεν ενδιαφερθηκες καθολου; Καθε φορα με τα ιδια κριτηρια βγαινει η προκηρυξη... Θα μπορουσες να εχεις τα μορια τωρα.
BLACK

Δημοσίευση από BLACK »

Το είδατε ότι και τα ΕΠΑΛ μπαίνουν στην Α κατηγορία;

Αλλάζει πολλά δεδομένα αυτό... Ε Λ Ε Ο Σ !

lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Απο τι θα μπορουσα να μαζεψω περισσοτερα δηλ?
geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από geokikfamily »

Φιλαρακι αν εχεις πτυχιο πανεπιστημιου λογικα θα εχεις και μεγαλο απολυτηριο λυκειου. Και εγω το ιδιο ετσι μπαινω απ το απολυτηριο του λυκειου.18,2. Ουτε τα μορια ειδικων δυναμεων δεν εχω, απλα εχω διπλωματα μηχνης και αυτοκινητου. Πρεπει να το καταλαβεις οτι το απολυτηριο του λυκειου παιζει τον μεγαλυτερο ρολο αφου πολλαπλασιαζεται με 100. Τα αλλα ειναι λεπτομερειες για να ξεχωρισουν οι καλυτεροι.(με βαση τα μορια παντα εννοω.)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

lunadark έγραψε:Ευχαριστω... Μαλλον δεν μπαινω... Απο τις γλωσσες παιρνω μονο 4 μορια, πτυχιο πανεπιστημιου δε μετραει και εχω μονο διπλωμα αυτοκινητου... Αντε τζαμπα χαρηκα:(

από το 1999 βγαίνει η συγκεκριμένη προκήρυξη και έχει τον ίδιο τρόπο μοριοδότησης τώρα αν εσύ ενδιαφέρθηκες πριν 3 μήνες λογικό είναι να μην μαζεύεις τα μόρια
geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Απο 2000 μορια και πανω για α' κατηγορια καντε τα χαρτια σας παιδια. Δεν αποκλειεται τιποτα.
geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

greek το παιδι απλα δεν ξερει. Ας τον βοηθησουμε. Γι αυτο ειμαστε εδω. Πανω απ ολα κατανοηση. Λογικο να υπαρχουν νευρα. Καποιες ερωτησεις εχουν γινει χιλιαδες φορες αλλα και τι να κανουμε.forum ειναι.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

geokikfamily έγραψε:Φιλαρακι αν εχεις πτυχιο πανεπιστημιου λογικα θα εχεις και μεγαλο απολυτηριο λυκειου. Και εγω το ιδιο ετσι μπαινω απ το απολυτηριο του λυκειου.18,2. Ουτε τα μορια ειδικων δυναμεων δεν εχω, απλα εχω διπλωματα μηχνης και αυτοκινητου. Πρεπει να το καταλαβεις οτι το απολυτηριο του λυκειου παιζει τον μεγαλυτερο ρολο αφου πολλαπλασιαζεται με 100. Τα αλλα ειναι λεπτομερειες για να ξεχωρισουν οι καλυτεροι.(με βαση τα μορια παντα εννοω.)
Με διπλωμα μοτοσυκλετας θα ηταν μεσα αλλα δεν νομιζω να τον ενδιεφερε και πολυ να μπει ειδικος φρουρος αλλιως θα ειχε βγαλει. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Τρί Αύγ 24, 2010 1:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

geokikfamily έγραψε:greek το παιδι απλα δεν ξερει. Ας τον βοηθησουμε. Γι αυτο ειμαστε εδω. Πανω απ ολα κατανοηση. Λογικο να υπαρχουν νευρα. Καποιες ερωτησεις εχουν γινει χιλιαδες φορες αλλα και τι να κανουμε.forum ειναι.
Ναι φιλε να βοηθησουμε ολοι απλα να μη στεναχωριεται κιολας που εμεινε απεξω απτην στιγμη που δεν ηξερε καν τι μοριοδοτηται και τι οχι, εχω αδικο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

geokikfamily έγραψε:greek το παιδι απλα δεν ξερει. Ας τον βοηθησουμε. Γι αυτο ειμαστε εδω. Πανω απ ολα κατανοηση. Λογικο να υπαρχουν νευρα. Καποιες ερωτησεις εχουν γινει χιλιαδες φορες αλλα και τι να κανουμε.forum ειναι.

ε δεν μπορώ να βλέπω κάποιο άτομο το οποίο δεν ξέρει κάν τον τρόπο μοριοδότησης και όταν βλέπει ότι δεν μαζεύει τα μόρια να γράφει "άντε τζάμπα χάρηκα" από την στιγμή που ξέρω άτομα που τόσο καιρό κάνουνε υπερπροσπάθεια να μαζέψουνε μόρια για να μπούνε
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 24, 2010 1:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες