Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Ευχαριστω, επειδη βρισκομαι μακρυα απο τον τοπο μου τωρα. το πιστοποιτικο μπορω να το παρω μεσω κεπ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

TEO έγραψε:Ευχαριστω, επειδη βρισκομαι μακρυα απο τον τοπο μου τωρα. Το πιστοποιτικο μπορω να το παρω μεσω κεπ;

μπορείς αλλά να ξέρεις ότι θα αργήσει εκτός και αν τους ζαλίσεις και τους πεις ότι το θέλεις για την προκήρυξη
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

δημητρης έγραψε:Εδωσα 27/07/10 κ απο την νομαρχια εφυγε σημερα! Μου ειπαν οτι σε εναν μηνα θα ερθει.

αρκεί η βεβαίωση
tsv
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από tsv »

Παιδες (ι1) στο πιστοποιητικο οπωσδηποτε και 2 πιστοποιητικα οχι ενα. αντε βγηκε οπως σας το ειπα.

Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Pagan Altar »

δημητρης έγραψε:Εδωσα 27/07/10 κ απο την νομαρχια εφυγε σημερα! Μου ειπαν οτι σε εναν μηνα θα ερθει.

Ωχ. Αργα το εβγαλες ρε συ. Ναι τοσο κανει, σχεδον 1 μηνα. Εγω 11 ιουνιου περασα ολες τις εξετασεις στο επαγγελματικο, και το διπλωμα το πηρα στα χερια 21 ιουλιου. Αλλα μην απογοητευεσαι, δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα εστω και με το πιστοποιητικο θα μπορεις να κανεις την δουλεια σου.

Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας

tsv έγραψε:Παιδες (ι1) στο πιστοποιητικο οπωσδηποτε και 2 πιστοποιητικα οχι ενα. Αντε βγηκε οπως σας το ειπα.

Ωραιος ο φιλος ο Τασος! Τοσο καιρο εδινε εγκυρες πληροφοριες, και ενημερωνε ολους τους ενδιαφερομενους!Εικόνα

tsv
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από tsv »

Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία για έκδοση άδειας οδήγησης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου φορέα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (θεωρητική και πρακτική

εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν ότι την άδεια οδήγησης θα την προσκομίσουν εντός των χρονικών ορίων που καθορίζονται στην παρ.6 του

παρόντος κεφαλαίου της προκήρυξης.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παιδιά μην αγχώνεστε και διαβάστε την προκήρυξη έχετε πολλές μέρες ακόμα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 23, 2010 6:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
christiano

Δημοσίευση από christiano »

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.καλη επιτυχεια σε ολους...
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Αυριο πρωι-πρωι θα παω να κανω τα χαρτια μου για να ηρεμισω! Ευχαριστω ολα τα παιδια που με αντεξαν 3 μηνες με τις ερωτισεις μου! Καλη επιτυχια σε ολους μας κυριοι.

sakis

Δημοσίευση από sakis »

Παιδες μια ερωτηση: Εχω το lower μεταφρασμενο αλλα με σφραγιδα και ημερομηνια του 2008. Ειναι ενταξει ή πρεπει η σφραγιδα-υπογραφη να ειναι προσφατη;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

sakis έγραψε:Παιδες μια ερωτηση: Εχω το lower μεταφρασμενο αλλα με σφραγιδα και ημερομηνια του 2008. Ειναι ενταξει ή πρεπει η σφραγιδα-υπογραφη να ειναι προσφατη;
Δεν πρεπει να χεις προβλημα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

sakis έγραψε:Παιδες μια ερωτηση: Εχω το lower μεταφρασμενο αλλα με σφραγιδα και ημερομηνια του 2008. Ειναι ενταξει ή πρεπει η σφραγιδα-υπογραφη να ειναι προσφατη;

είσαι κομπλέ
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Ρε ποσο ***** ειναι αυτοι οι πολιτικοι μεχρι στιγμης αυτοι που δουλευουν και βγαζουν με τον ιδρωτα τα λεφτα τους ειναι οι αστυνομικοι και τωρα ειναι οι πιο χρισιμοι για την πολιτεια και θα παρουν μονο 500 αντι να επαιρναν 2000 ατομα...

Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας

marios mp έγραψε:Ρε ποσο #@^&@! Ειναι αυτοι οι πολιτικοι μεχρι στιγμης αυτοι που δουλευουν και βγαζουν με τον ιδρωτα τα λεφτα τους ειναι οι αστυνομικοι και τωρα ειναι οι πιο χρισιμοι για την πολιτεια και θα παρουν μονο 500 αντι να επαιρναν 2000 ατομα...

Εμ... Για αλλα και αλλα εχουν λεφτα βλεπεις. Ελπιζω του χρονου να παρουν πιο πολλους για να ερθει και η σειρα μας να μπουμε. Γιατι φετος δυσκολα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες