Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

Ολοι οι υποψηφιοι πρεπει να διαβασουν πολυ προσεκτικα την προκηρυξη. Και αν κατι δεν καταλαβαινουν να ζητησουν βοηθεια απο καποιον που γνωριζει ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Δευ Αύγ 23, 2010 4:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από greko_27 »

Καλη επιτυχια σε ολους λοιπον!Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη 500 Ειδικών Φρουρών.

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ
jima

Δημοσίευση από jima »

Καλησπέρα μάγκες! Πρώτα απ όλα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους ενδιαφερομένους. Εγώ αυτό που θέλω να πώ είναι το εξής:
Πάντα μου άρεσε η αστυνομία και θα ήθελα να το είχα ως επάγγελμα. Τώρα που διάβασα για την ανάρτηση της προκύρηξης, δεν το κρύβω πως είμαι λίγο (εως πολύ) απαθής. Δεν ξέρω ρε παιδιά μπορεί να είναι ιδέα μου... Αλλά μου φαινεται θα γυρνάω όλη μέρα στους δρόμου, θα με έχουν σαν ξερατό στο τμήμα και το κάθε κοριτσάκι (απο παραγωγική-και καλά-σχολη) θα με στραβοκοιτάει. Αυτά δεν τα γουστάρω καθόλου.

Βέβαια ο κύριος λόγος που δεν σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου, είναι ο χαμηλός αριθμός μορίων (ακα 2070). Παίδες είναι πολύ ψυχοφθόρο νομίζω το να υποβάλλεσαι σε τόση διαδικασία, ενώ ξέρεις εκ των προτέρων πως μάλλον έχεις κοπεί.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

KΑνείς δεν γνωρίζει ότι έχει κοπεί πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε μια προκήρυξη και πόσα άτομα θα κοπούνε σε αθλητικές δοκιμασίες και υγειονομικές εξετάσεις

Υ. Γ ΤΟ ΔΜΣ ΙΣΧΥΕΙ 19-27 ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ 18-25 ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ZEBRAS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ZEBRAS »

Το δμς ισχυει σιγουρα greek army γιατι δεν το διαβασα στην προκηρυξη; Αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε μου γιατι με ενδιαφερει.
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Pagan Altar »

ZEBRAS έγραψε:Το δμς ισχυει σιγουρα greek army γιατι δεν το διαβασα στην προκηρυξη; Αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε μου γιατι με ενδιαφερει.
Ισχυει φιλε, το γραφει καθαρα αν ψαξεις καλυτερα... Πηγαινε στην σελιδα 25 της προκηρυξης και θα το βρεις.

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pagan Altar την Δευ Αύγ 23, 2010 5:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ZEBRAS έγραψε:Το δμς ισχυει σιγουρα greek army γιατι δεν το διαβασα στην προκηρυξη; Αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε μου γιατι με ενδιαφερει.

το λέει φίλε μου στις ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις!
ZEBRAS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ZEBRAS »

Ναιφιλε μου το ειδα συγνωμη για την αναστατωση σε ευχαριστω πολυ.
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Ρε παιδια συγνωμη αλλα πανω στον αγχος μου δεν βγαζω ακρη. Εχω βεβαιωση για το επαγγελματικο διπλωμα μετα απο ποσες ημερες πρεπει να παρουσιασω το πρωτοτυπο?
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Παιδες μην ανχωνεστε ξερετε ποσοι θα ειναι μεσα στους 500 Και θα κοπουν ειτε απο το δμς ειτε απο τα αθληματα... Ο καθενας να κανει τα χαρτια του ποτε δεν ξερετε τι θα συμβει ολα ειναι πιθανα μην ακουτε αποψεις και βλακειες

TEO

Δημοσίευση από TEO »

Καλη επιτυχια και απο εμενα. θελω να ρωτησω πιστοποιητικο τυπου α εχω βγαλει αλλα δεν λεει αν ημουν ι1. ημουν δοκιμος. πρεπει να βγαλω αλλο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

TEO έγραψε:Καλη επιτυχια και απο εμενα. Θελω να ρωτησω πιστοποιητικο τυπου α εχω βγαλει αλλα δεν λεει αν ημουν ι1. Ημουν δοκιμος. Πρεπει να βγαλω αλλο

Στο Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, να αναφέρεται η σωματική
τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

το λέει η προκήρυξη
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Pagan Altar »

δημητρης έγραψε:Ρε παιδια συγνωμη αλλα πανω στον αγχος μου δεν βγαζω ακρη. Εχω βεβαιωση για το επαγγελματικο διπλωμα μετα απο ποσες ημερες πρεπει να παρουσιασω το πρωτοτυπο;

Φιλε μου η βεβαιωση νομιζω πως αρκει για να μπορεσει να μοριοδοτηθει το διπλωμα που εβγαλες. Μεχρι τις 13 σεπτεμβριου δεν θα μπορεσεις να εχεις στα χερια σου το πρωτοτυπο;

δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Εδωσα 27/07/10 κ απο την νομαρχια εφυγε σημερα! Μου ειπαν οτι σε εναν μηνα θα ερθει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες