Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Ολοι οι υποψηφιοι πρεπει να διαβασουν πολυ προσεκτικα την προκηρυξη. Και αν κατι δεν καταλαβαινουν να ζητησουν βοηθεια απο καποιον που γνωριζει ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Δευ Αύγ 23, 2010 4:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 15
Καλη επιτυχια σε ολους λοιπον!

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη 500 Ειδικών Φρουρών.
Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ
Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ
Καλησπέρα μάγκες! Πρώτα απ όλα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους ενδιαφερομένους. Εγώ αυτό που θέλω να πώ είναι το εξής:
Πάντα μου άρεσε η αστυνομία και θα ήθελα να το είχα ως επάγγελμα. Τώρα που διάβασα για την ανάρτηση της προκύρηξης, δεν το κρύβω πως είμαι λίγο (εως πολύ) απαθής. Δεν ξέρω ρε παιδιά μπορεί να είναι ιδέα μου... Αλλά μου φαινεται θα γυρνάω όλη μέρα στους δρόμου, θα με έχουν σαν ξερατό στο τμήμα και το κάθε κοριτσάκι (απο παραγωγική-και καλά-σχολη) θα με στραβοκοιτάει. Αυτά δεν τα γουστάρω καθόλου.
Βέβαια ο κύριος λόγος που δεν σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου, είναι ο χαμηλός αριθμός μορίων (ακα 2070). Παίδες είναι πολύ ψυχοφθόρο νομίζω το να υποβάλλεσαι σε τόση διαδικασία, ενώ ξέρεις εκ των προτέρων πως μάλλον έχεις κοπεί.
Πάντα μου άρεσε η αστυνομία και θα ήθελα να το είχα ως επάγγελμα. Τώρα που διάβασα για την ανάρτηση της προκύρηξης, δεν το κρύβω πως είμαι λίγο (εως πολύ) απαθής. Δεν ξέρω ρε παιδιά μπορεί να είναι ιδέα μου... Αλλά μου φαινεται θα γυρνάω όλη μέρα στους δρόμου, θα με έχουν σαν ξερατό στο τμήμα και το κάθε κοριτσάκι (απο παραγωγική-και καλά-σχολη) θα με στραβοκοιτάει. Αυτά δεν τα γουστάρω καθόλου.
Βέβαια ο κύριος λόγος που δεν σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου, είναι ο χαμηλός αριθμός μορίων (ακα 2070). Παίδες είναι πολύ ψυχοφθόρο νομίζω το να υποβάλλεσαι σε τόση διαδικασία, ενώ ξέρεις εκ των προτέρων πως μάλλον έχεις κοπεί.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
KΑνείς δεν γνωρίζει ότι έχει κοπεί πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε μια προκήρυξη και πόσα άτομα θα κοπούνε σε αθλητικές δοκιμασίες και υγειονομικές εξετάσεις
Υ. Γ ΤΟ ΔΜΣ ΙΣΧΥΕΙ 19-27 ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ 18-25 ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Υ. Γ ΤΟ ΔΜΣ ΙΣΧΥΕΙ 19-27 ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ 18-25 ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Το δμς ισχυει σιγουρα greek army γιατι δεν το διαβασα στην προκηρυξη; Αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε μου γιατι με ενδιαφερει.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
Ισχυει φιλε, το γραφει καθαρα αν ψαξεις καλυτερα... Πηγαινε στην σελιδα 25 της προκηρυξης και θα το βρεις.ZEBRAS έγραψε:Το δμς ισχυει σιγουρα greek army γιατι δεν το διαβασα στην προκηρυξη; Αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε μου γιατι με ενδιαφερει.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pagan Altar την Δευ Αύγ 23, 2010 5:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
ZEBRAS έγραψε:Το δμς ισχυει σιγουρα greek army γιατι δεν το διαβασα στην προκηρυξη; Αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε μου γιατι με ενδιαφερει.
το λέει φίλε μου στις ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις!
Ναιφιλε μου το ειδα συγνωμη για την αναστατωση σε ευχαριστω πολυ.
Ρε παιδια συγνωμη αλλα πανω στον αγχος μου δεν βγαζω ακρη. Εχω βεβαιωση για το επαγγελματικο διπλωμα μετα απο ποσες ημερες πρεπει να παρουσιασω το πρωτοτυπο?
Παιδες μην ανχωνεστε ξερετε ποσοι θα ειναι μεσα στους 500 Και θα κοπουν ειτε απο το δμς ειτε απο τα αθληματα... Ο καθενας να κανει τα χαρτια του ποτε δεν ξερετε τι θα συμβει ολα ειναι πιθανα μην ακουτε αποψεις και βλακειες
Καλη επιτυχια και απο εμενα. θελω να ρωτησω πιστοποιητικο τυπου α εχω βγαλει αλλα δεν λεει αν ημουν ι1. ημουν δοκιμος. πρεπει να βγαλω αλλο
-
- Στρατηγός
TEO έγραψε:Καλη επιτυχια και απο εμενα. Θελω να ρωτησω πιστοποιητικο τυπου α εχω βγαλει αλλα δεν λεει αν ημουν ι1. Ημουν δοκιμος. Πρεπει να βγαλω αλλο
Στο Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, να αναφέρεται η σωματική
τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
το λέει η προκήρυξη
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
δημητρης έγραψε:Ρε παιδια συγνωμη αλλα πανω στον αγχος μου δεν βγαζω ακρη. Εχω βεβαιωση για το επαγγελματικο διπλωμα μετα απο ποσες ημερες πρεπει να παρουσιασω το πρωτοτυπο;
Φιλε μου η βεβαιωση νομιζω πως αρκει για να μπορεσει να μοριοδοτηθει το διπλωμα που εβγαλες. Μεχρι τις 13 σεπτεμβριου δεν θα μπορεσεις να εχεις στα χερια σου το πρωτοτυπο;
Εδωσα 27/07/10 κ απο την νομαρχια εφυγε σημερα! Μου ειπαν οτι σε εναν μηνα θα ερθει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες