Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Εσυ τζον εχεις καποια πληροφορια απο μεσα; Η απλα ετσι κανεις πλακα και παιζεις με την αγωνια χιλιαδων νεων παιδιων. Γιατι εαν εισαι κ εσυ υποψηφιος, φανταζομαι νοιωθεις πως αισθανονται ολα αυτα τα παιδια.
ΤΖΩΝ έγραψε:Την Τριτη 17/08 ανακοινωνεται η προκυρηξη.http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=blogcategory&id=243&Itemid=510&lang=. Οι αιτησεις των υποψηφιων θα μπορουν να κατατεθουν μεχρι 07/09. Καλη επιτυχια
Τζωνη παλικαρα μου εχεις καποια πληροφορια και το λες η δεν εχεις τι να κανεις και γραφεις αερολογιες; Οταν λες κατι να το τεκμηριωνεις αλανιαρη μου.
Ου ρε βοηδα με της βλακιες που γραφεται! Μουσχαροι! Οτι να ναι ο καθενας λεει! Μην πιστευεται κανεναν ρεεεεε!
Ακουγεται εντονα για μεσα σε αυτην την εβδομαδα. Για να δουμε
Παίδες επικοινώνησα πρίν λίγο με Αρχηγείο της ΕΛΛΑΣ, συγκεκριμένα με το γραφείο ΟΓΑΝΩΣΗΣ &ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, μου είπανε ότι η προκήρυξη αναμένεται απο μέρα σε μέρα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Αύγ 16, 2010 7:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με τις βεβαιωσεις για τα διπλωματα Τελικα τι ισχυει; Εμενα μου ειπαν οτι τα παιρνεις τα μορια κανονικα;
Θα τα παρεις τα μορια σημασια εχει οτι εισαι κατοχος, απλα ισως χρειαστουν καποια επικυρωση γιαυτο ρωτησε το παρε κανα τηλ για πληροφοριση να ξερεις τα βηματα
Καλησπερα αδελφια. Λετε να βγει τωρα που πηγα διακοπες; Να γυριζω πισω αμα ειναι! Μακαρι να βγει κυριοι, μεχρι τοτε οχι βιαστικες κινησεις!
δεν χρειαζεται αγχος θα υπαρξει μεγαλη προθεσμια για καταθεση των χαρτιωνδημητρης έγραψε:Καλησπερα αδελφια. Λετε να βγει τωρα που πηγα διακοπες; Να γυριζω πισω αμα ειναι! Μακαρι να βγει κυριοι, μεχρι τοτε οχι βιαστικες κινησεις!
Παιδια να κανω μια ερωτηση, περα απο ολα τα μορια απο διαφορα υπαρχει κατι λογω προσφατο θανατο ενος γονεα; Εννοω παιρνεις κατι παραπανω σε μορια; Μπορειτε να μου πειτε παρακαλω; Οπως κ ποιο ειναι το οριο ηλικιας?
Οριο ηλικιας 28 μορια απο θανατο μονο αν ηταν γονεας στην αστυνομια
Και στην αστυνομια να ηταν ο γονεας νομιζω μονο αν ο θανατος ηταν σε ωρα υπηρεσιας παιρνεις μορια. Δυστυχως φιλε συλλυπητηρια
Ειναι λιγο αδικο να περνουν μορια μονο αυτοι που ειναι πολυτεκνοι. Και να μιν περνει αυτος που εχει ενα γονιο θανοντα ειτε ειναι μοναχογιος ειτε και αλλα αδερφια... Ειναι λιγο βλακεια.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Τζιφος παιδια... Δεν βγηκε τπτ ακομη... [=D>]
Καλη επιτυχια και σε σενα συννονοματε θα τα πουμε στην σχολη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες